Dezinsecție în spațiile publice și spațiile verzi din Oradea, de luni

Dezinsecție în spațiile publice și spațiile verzi din Oradea, de luni

Reactualizat la:
Municipalitatea anunță că în perioada 25-30 mai, se vor executa lucrări de dezinfecție la spațiile publice și spațiile verzi din Oradea.
Municipalitatea anunță că în perioada 25-30 mai, se vor executa lucrări de dezinfecție la spațiile publice și spațiile verzi din Oradea.

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că în perioada 25.05.2020 – 30.05.2020, se execută prin tratament la sol lucrarea de dezinsecție (etapa a II-a) în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă și tratamente fitosanitare la arbori și arbuști din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de DEZINSECȚIE sunt:

EXIT 25 SC – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Pentru activitatea de TRATAMENTE FITOSANITARE:

Calypso 480 SC, Topsin 70 WDG, Nissorum 10 WP, Fastac Active, Systhane Forte – produse specifice omologate de Ministerul Agriculturii. Totodată, recomandăm populației să evite contactul insecticidului cu ochii. În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va fi comunicată ulterior.

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. ? says:

  Da ceva va viruși nu aveți?
  Un Covrig sau altceva?

 2. Xxx says:

  Și anul acesta,tot cu apă chioară…ne-am învățat !

 3. Oradean says:

  Sunt putin in ceata: dezinsectie sau dezinfectie? Din titlul articolului si din continutul articolului este vorba clar de dezinsectie. Ma lasa in ceata faptul ca municipalitatea anunta in perioada 25-30 mai dezinfectie? Sa intelegem ca este vorba si de dezinfectie si dezinsectie?

 4. Arcan says:

  Comentați să vă aflați în treabă. Dacă se face, nu e bine, dacă nu se face, de ce nu se face. Românul intotdeauna, este nemulțumit.

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tu știi dacă auzi bine? Vino și testează-ți gratuit auzul
  Cele mai frumoase momente ale vieții sunt o adevărat simfonie de sunete de care fiecare pesoană are dreptul să se bucure.

  România

  OFICIAL! Persoanele vaccinate cu a doua doză pot intra în România fără a mai intra în carantină. Lista statelor din zona galbenă a fost actualizată
  Măsura este valabilă dacă de la a doua doză de vaccin au trecut peste 10 zile. 1

  BIHON Sport local

  Reunire cu mulți juniori la Luceafărul Oradea
  Pauza s-a încheiat și pentru cea mai tânără echipă din Seria 10 a Ligii a III-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CSC Sânmartin vrea să urce în clasament
  Echipa bihoreană se întărește cu doi jucători experimentați și vizează o clasare superioară.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinul anti-Covid-19 nu i-a convins pe profesori
  Ministerul Educației a făcut publice rezultatele primei etape de consultare cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din învăţământ. Mai mult de jumătate dintre dascălii bihoreni nu vor să se vaccineze împotriva virusului Covid-19. 22

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident pe Tudor Vladimirescu, provocat de „țeparul de le Electrica". Orădeancă anchetată pentru fals în declarații
  Se pare că bihoreanul care a înșelat mai mulți oameni, dându-se a fi reprezentat al Electrica a fost implicat într-un accident rutier, după care a „fugit" de la locul faptei. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.