bihon.ro Web analytics

Dovleac uriaş la Abrămuţ!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Familia Corpaş din comuna bihoreană Abrămuţ, de lângă municipiul Marghita, a găsit în grădină, anul acesta, un dovleac comestibil uriaş. L-au cântărit şi au aflat că are 70 de kilograme.
Scris de erdei - Familia Corpaş din comuna bihoreană Abrămuţ, de lângă municipiul Marghita, a găsit în grădină, anul acesta, un dovleac comestibil uriaş. L-au cântărit şi au aflat că are 70 de kilograme.

Soţii Octavian şi Maria Corpaş spun că nu l-au dat cu chimicale. „Cu nimic. Doar ploaia, soarele şi roua. Ne-am minunat când l-am văzut”, spune bihoreanca, adăugând că pe plic scria în limba maghiară «bostan uriaş»”. „Sper să fie bun, deoarece ar trebui să fie comestibil. Dacă nu va fi, o să fie bun pentru porci”, ni s-a destăinuit Maria Corpaş.

„L-am semănat mai târziu decât pe ceilalţi, de celelalte soiuri. A început să plouă pe la sfârşitul lui august şi am mai irigat şi noi grădina. Dar atât!”, spune Octavian Corpaş, bucuros de roadele toamnei. „S-a făcut şi sfeclă. Am avut şi sfeclă de peste 15 kilograme. Un an destul de bun. Este o toamnă destul de bogată. Cu siguranţă nu o să îl tai până la primăvară”, ne transmite fermierul bihorean, bucuros de darurile naturii. 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă
  SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de marți spre miercuri 07.12.2021 / 08.12.2021 şi miercuri spre joi 08.12.2021 / 09.12.2021, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:

  BIHON Sport local

  Ultima etapă din 2021 în Liga 3: CAO și Lotus Băile Felix joacă în deplasare
  Etapa a 15-a din eșalonul trei încheie sâmbătă sezonul de toamnă-iarnă. În Seria 10 singura echipă bihoreană care evoluează pe teren propriu este Luceafărul Oradea.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Comunicat de presă
  ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sâmbătă, o nouă acțiune de colectare a DEEE
  Municipalitatea orădeană va organiza sâmbătă, 04 decembrie, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

  România

  Alertă alimentară: Pipote și ficat de pui retrase din 6 magazine Penny din Bihor, din cauza salmonella!
  Rețeaua de magazine Penny anunță retragerea pipotelor de pui congelate de 500 de grame, precum și a ficatului de pui congelat, 1000g, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.