bihon.ro Web analytics

Dr. Carp: Cei mai mari antivacciniști sunt vaccinați!

Dr. Carp: Cei mai mari antivacciniști sunt vaccinați!

Prima dezabatere locală din seria „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți” pune pe masă informații importante, direct de la sursele calificate.
Prima dezabatere locală din seria „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți” pune pe masă informații importante, direct de la sursele calificate.

În dezbaterea de vineri seara de Primărie, transmisă live în online, s-au căutat răspunsuri argumentate la întrebările pe care oamenii le au în legătură cu pandemia și cu campania de vaccinare. S-a discutat despre prevenție, despre riscurile versus beneficiile vaccinurilor, despre imunitatea de turmă și despre despre eficiența medicamentelor.

Jurnalistul Octavian Haragoș i-a avut ca interlocuitori pe medicii Gheorghe Carp, Hadrian Borcea și Ramona German.
„Singura șansă ca pandemia să fie ținută sub control și eradicată este vaccinarea. Toate argumentele pseudo-științifice despre pericolul vaccinării sunt infirmate de viața de zi cu zi. Medicamentele oferă șansa de a te vindeca, dar nu îți garantează vindecarea, pe când vaccinarea îți dă posibilitatea ca organismul să se apere în fața infectării”, e concluzia dr. Gheorghe Carp, fost manager al Spitalului Județean și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate, din Senat.

„Am crezut că aparatul nu înregistrează corect…”

Dr. Hadrian Borcea s-a referit la incidența crescută COVID-19 inclusiv în rândul tinerilor. A descris situații-limită din Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean: „Din păcate, am avut tineri de 30-40 de ani, fără comorbidități și nevaccinați, care s-au prezentat în ultima fază, când nu s-a mai putut face nimic. Explicația acestei situații este că la tineri apare ceea ce numim hipoxemia veselă, situație în care corpul sănătos nu observă lipsa oxigenului din sânge. Am avut un tânăr cu saturația de oxigen 10%, pe care corpul o tolera. Nu ne venea să credem, am crezut că aparatul nu înregistrează corect. Dar nu era așa, în scurt timp simptomele au început să se manifeste accelerat și în formă gravă”, a declarat medicul. Se ajunge la situații limită de acest gen pentru că mulți se merg la medic prea târziu, preferând automedicația.

Dr. Carp a explicat că tocmai specificul de boală atipică al Covid 19 este cauza pentru care mulți au ratat faza de debut pentru că n-au avut simptom, iar ulterior medicamentele nu au mai avut efect. „Lumea se leagă de iluzia că în cazul apariției bolii vor apela la tratamentul medicamentos, uitând sau neștiind că în cazul acestui virus atipic tratamentul trebuie aplicat extrem de rapid, iar în multe situații pacientul nu manifestă la debut nici un simptom care să-l îngrijoreze”, a explicat el.

Dacă ar fi vaccin contra cancerului…?!

Speecialiștii au observat similitudini ale cancelului – boala secolului nostru, cu incidență în creștere, și boala COVID-19: pacientul o duce de foarte multe ori pe picioare fără să știe, iar când ajunge la medic poate fi inoperabilă. Paradoxul este că dacă oamenii ar avea la dispoziție un vaccin pentru cancer, care să îi apere de boala oncologică, l-ar accepta foarte ușor, consideră dr. Borcea.

Despre copii, gravide și infertilitate

Medicul de familie dr. Ramona German a răspuns punctual la temerile pe care le au părinții, legate de reacții adverse. Ea consideră că „în cazul vaccinării, riscurile de reacții adverse sunt minore, față de riscurile îmbolnăvirii”.
În ceea ce privește vaccinarea copiilor între 5 și 12 ani, specialiștii au explicat că nu există contraindicații, cel mai mare risc fiind faptul că ei sunt principalii vectori în transmiterea bolii către persoanele vulnerabile din jurul lor, cu comorbidități. Dr. Gherman a explicat că nu există contraidicații la femeile însărcinate, dar În schimb, există dovezi că multe dintre gravidele nevaccinate care au făcut COVID-19, ulterior au născut prematur și, implicit, s-au expus riscului ca nou-născutul să necesite terapie intensivă. Medicii au demontat această supoziția infertilității post vaccin, arătând că în cei doi ani de pandemie, natalitatea nu a înregistrat scăderi.

Dr. Carp: Și antivacciniștii se vaccinează!

Senatorul Gheorghe Carp a venit și o informație-surpriză din Parlament: „Cei mai mari antivacciniști sunt vaccinați! Am asistat la situații unde accesul era condiționat de certificatul verde și persoanele în cauză erau acolo. Ca să mergi la restaurantul Senatului, trebuie să prezinți dovada de vaccinare. Propovăduiesc apă, dar beau vin! Atunci pun și eu întrebarea, de ce sunt atât de interesați? Doar să atragă electoratul, pentru că observă că la unii prinde!”.
Prima dezbatere va fi urmată de episoade noi, la care vor participa foști pacienți COVID, preoți și lideri ai comunităților religioase, precum și cadre medicale din prima linie.
În acest răstimp, răspunsuri la întrebările bihorenilor sunt oferite de medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc, prin intermediul adresei de email covid19@oradea.ro Cetățenii vor putea trimite întrebări, pe durata lunilor noiembrie și decembrie.

73 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. wert says:

  Pai da.Dar nu v-ati gandit ca s-au facut antivaccinisti ca au patit-o? ( efecte adverse,probleme,unii morti despre care nu vorbeste nimeni ca nu e voie))

  • Ioio says:

   Mort esti tu, la creier. Singurul efect advers semnificativ al vaccinului e prostia care pute.

   • wert says:

    Crezi a vorbesc ca nu am patit-o? Plus cunosc persoana din Oradea care a murit de la vaccin.Mai cu respect prietene cu creiere si prostie si remarci de astea cand nu ma cunosti.

  • Civilizat says:

   Morții au mers restaurantul Senatului ?
   Daca au avut REACTII adverse (severe) de ce nu RECUNOSC ca s-au VACCINAT?

   De ce mint cu nerușinare?

 2. Mișu manivelă says:

  Carp și ăia din poză de ce poartă mască dacă s-au înțepat? Dă virusu, sau il ia? Sau și, și?

 3. Carpulanu says:

  Grasu e doctor? Doctor la ce? E un administrator nu are el treaba cu medicina.

  • Mihai P says:

   Sa stii ca dr.Carp a fost un chirurg pediatru excelent,dar a fost foarte afectat de o tragedie familiala,si de atunci se ocupa de politica.

 4. Janos Golombar says:

  Tot prostul a devenit expert inginer, doctor dotecent, academician si restul.

 5. Impeuna O sa reusim 100% says:

  Trezirea Trezirea Trezirea nu vedeți ca știrile s-o coronavirus vrea sa ne distragă atenția de la lucrurile importante, hai sa ne opunem sistemului Românesc și Mondial Doar împreună o sa reușim, daca vati sătura de virus di vreți libertate și salarii marii hai sa ne opunem acum sistemului și a Oamenii trezirea acum este momentul sa ne opunem sistemul sa spunem împreună STOP CORONAVIRUS nu te mai vrem, ne-am saturat de tine.

  Doar împreună o sa reușim.

  A început deja Marea Resetare a Omenirii. Guvernul Mondial vrea sa fim foarte puțini oameni de aceea produce tulpini noi de virusi și care suferă mutații deci vaccinul actual și cu a 3 doza plus vaccin antigripal este ineficient deci nu e bun.

  Fac apel la purtarea mastii corect nasul sa fie inauntru. Doar împreună o sa spunem Stop Corona.

  Hai sa ne opunem sistemului sa mergem peste ei. Sa dam jos Guvernul Mondial corupt.

  Acum împreună să spunem STOP Corona
  Mergem peste ei la Guvernul Mondial astăzi, doar astăzi

 6. Mircea says:

  3 exemple de efecte adverse pe baza marturiilor din tara: 1(Fratele meu, vaccinat cu doua doze Pfizer, dupa 4 luni de la ultima doza, s a ales cu o inflamatie la coloana vertebrala, anemie severa.. Diagnostic : osteodiscita intre L4-L5, lombosciatica severa, nu mai poate merge. Discita apare din cauza unei infectii virale, bacteriene sau din cauza unei boli autoimune. Trebuie sa faca operatie pt a vedea de ce natura este inflamatia. Nici un spital de stat din Bucuresti nu are voie sa opereze, din ordinul lui Raed Arafat. La spitale private, multi medici neurochirurgi nu se bag, pt ca este o intervenție dificila, bin cazul in care pacientul are si anemie severa… Cu alte cuvinte. Te ai condamnat la moarte, singur) 2. (Eu cu efecte adverse grave, ( pericardita, atac ischemic tranzitoriu, tinnitus, si insoni cronice, dus cu smurdul de 4 ori crezand ca fac stop cardiac.. am fost sfatuit chiar de la DSP sa fac alt tip de vaccin decat faimosul Pfizer. Si reactile mele au debutat la 9 ore post primul vaccin. Deci nu stiu ce sa zic, inclusiv mi sa trinis o hotarare in care singurele excelti sunt Mio/Pericardtiele si socul anafilactic.. dar si atunci esti sfatuit sa faci alt tip de vaccin.. nu iti scrie nimei nici o motivatie.. esti pe cont propiu, si evident astea TOATE PE PROPIA RASPUNDERE, ca vezi e foarte sigur acest “vaccin”) 3 (1. Fratele unui prieten de-al meu s-a vaccinat cu AZ ca sa poata sa mearga in concediu. A avut accident vascular, semipareza si afectarea corzilor vocale. Operat pentru cheaguri de sange pe carotida. Si-a revenit partial. 2. Verisoara unui prieten de-al meu. Dupa vaccinarea cu pfizer, la 6 ore nu a mai putut sa isi miste picoare. a fost dusa de urgenta la spital. Doctorii i-au spus ca avea o inflamatie pe coloana vertebrala si ca va trebui sa faca o operatie complexa fara garantii ca isi va reveni. 3. Colegul meu de serviciu s-a vaccinat cu J&J speriat fiind de ce s-a dat la TV in valul 4. A avut o noapte cumplita, cu stari delirante, febra 41, varsaturi – nu credea ca va mai prinde a doua zi. Din fericire a scapat dar a jurat ca nu va mai face niciun booster.) Sunt doar 0.0001%din ce se intampla peste tot. Sigur, unii vor citi și nu vor crede! Rămâne doar să vină și ei cu mărturii pe propria piele. Nu vă riscați oameni buni cu otrăvurile lor!

  • Vasile says:

   Vezi că osteodicita e strâns legată de consumul excesiv de alcool. Tinitusul și insomnia cronică la fel. Ba mai grav ai început să îți imaginezi că ai un frate.
   Să nu uiți să îți iei Litiul.

   • Mircea says:

    Am precizat mărturii din țară, nu personale. Le-am trecut în paranteză cum le-am preluat. Dacă nu te-ai prins mai recitește. Amețeală poți să ai și de la răceală și de la un efect secundar și de la alcool. Infarct poți să faci și de la un cheag de sânge și de la stres. Din orice boală se moare la fel intr-un final: se oprește inima. Poți să mori de la vaccin ca și de la o boală cronică. Moartea e tot moarte. Ce ai vrut să demonstrezi cu semi-știința ta? Nimic! Aproape toți vaccinați pe care-i știu au probleme mari sau mici. Mulți vor avea treptat. dar nu știu unul care a trecut prin boală, a 2-a oară să mai aibă probleme. Toți au avut între 10-25% din gravitatea primei infectări cu Covid, rămânând cu probabilitate maximă ca la următoarele reinfectări organismul să trateze Covidul ca o raceală sau chiar mai slab ca o răceală obișnuită. Sistemul imunitar natural face update AUTOMAT, la vaccinați nici cu booster. Vedem în statistici că se reinfectează masiv vaccinații. Și tulpina O barat nouă/veche a aparut în 4 vaccinați exact cum au prezis epidemiologii că vaccinurile forțează virusul să se muteze deoarece nu-l pot opri complet. Sistemul imunitar e cel care face lucrurile ca la carte. Mai studiază problema!

   • Unu says:

    Tu vorbind din propria experienta acum, fiind prieten la catarama cu palinca, ceea ce iti creaza insomnii și tinitus, asta in timp ce te chinui sa te ridici din șanț pt a te urca in roaba cu care ești carat la sediul pnl ca să mai tragi o dusca impreuna cu ralu curcan, feblețea ta. Ca se zice pe la colturi ca bea ca sugativa.
    Să nu uiți sa iti iei boabele de ses.

  • Zoli says:

   Am și eu niște neamuri vaccinate și în spital de câteva săptămâni cu COVID-19.
   Spitalul nu are medicamente pentru tratarea Covid19.
   Am mai avut o rudă ajunsă cu COVID-19 în spital,avea diabet. Spitalul nu avea medicamente pentru diabet,a murit,a fost trecut la mort de Covid-19.
   Oamenii din spital sunt plătiți bine,nu vorbesc, asta e problema.
   Mai sunt și milițieni ca pe vremea naziștilor care induc frica in oameni să nu vorbească.
   În România se moare in primul rînd din lipsa de medicamente și tratamente.
   În Ungarie dacă ai Covid19 primești gratis tratament de la farmacie, nu mai vorbim despre alte țări mai avansate.
   Așa că domnu Carp și alți sclavi nu mai faceți teatru pentru proști.

  • Mircea says:

   Alte marturii din tara pe care le pun in paranteze, sa inteleaga si Vasile ca sunt citate: 1-(O cunostinta a facut reactia aceea neurologica spasmatica 75 minute in continuu. Era singura in birou, dar se vede pe camera de luat vederi cat a durat. Vaccinata Pfizer doua doze. Era in starea asta pe jos cand a gasit-o un coleg si a chemat salvarea.
   Cei de la urgente au spus ca este epilepsie, desi era prima criza(epilepsia se declara cand ai 2 crize in 24 ore) si a durat 75 min(nu am gasit niciunde ca epilepsia poate dura atat de mult). Cu eforturi mari au fost de acord cei de la urgente sa faca un CT. Este foarte important un CT exact in aporierea crizelor. Acum se cauta la medici specialisti si nimeni nu intelege ce are.) 2-(Fratele meu vaccinat prima doza, apoi pozitivat Covid in 10 zile de la vaccin fara sa aiba simptome specifice respiratorii(ca testul asta e tot ce conteaza pentru ei cand ajungi la urgente dupa un vaccin indiferent ce reactii adverse ai!) a intrat in carantina. Cand a iesit din izolare a constatat ca nu poate face 100 m pt ca il strange inima si trebuie sa se opreasca imediat. Pt ca tot avea dificultati la mici eforturi a mers la un medic cardiolog, de unde a ajuns imediat la urgente pentru investigatii, pentru ca era suspect de miocardita si era in infarct progresiv. Om la 50 de ani care mergea la sala de 2-3 ori pe saptamana, fara antecedente cardiovasculare. Fara antecedente in familie pt asa ceva.

   Diagnosticul conform scrisorii medicale: PERICARDITA, CARDIOMIOPATIE HIPERTROFICA OBSTRUCTIVA, INSUFICIENTA MITALA II, INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA etc. Inteleg ca are un muschi al inimii atrofiat si nu fct o valva cum trebuie. Se poate pensiona anticipat.

   Am raportat cazul iar la ANM si ce credeti, m-a apelat cineva de la DSP local care a fost pusa sa investigheze cazul, sa ceara mai multe acte etc. Deci cineva tot citeste ce scriem noi acolo. Am trimis toate actele si nu am primit nici o confirmare. Cea de la DSP nu raspunde a telefon, pe mail de la ANM nu am primit confirmare de luare in evidenta ca prima data (cand am raportat reactii adverse usoare). Din singura discutie cu DSP, am inteles ca exista sanse sa dea vina pe Covid, nu sa considere efect advers vaxx.

   Le-am atras atentia ce scrie pe propiul lor site, ANM si pe prospectul pfizer. Orice reactie trebuie raportata si investigata. Pe site-ul european scrie “suspected adverse reaction”. Deci se raporteaza reactiile suspecte, acest termen presupune ca nici macar nu trebuie sa dovedesc ceva. Dar in privinta Vaxx au schimbat in intregime protocoalele de farmacovigilenta.) 3(Verisoara unui prieten s-a vax cu parizer in urma cu doua luni, a doua zi a facut AVC, in urma cu cateva zile infarct, azi a fost inmormantarea.)

   3-(O alta ruda apropiata, sanatoasa tun, sportiv pensionar, a facut doza 3 la 3 saptamani i s-a umflat inexplicabil fata ca de abia mai vedea. A luat antibiotice, s-a dezumflat… fireste ca nu a fost de la vaccin)

  • Mircea says:

   Tot pentru Vasile (care-i cadru medical), să spună și la colegi: Mărturia 1-(n Germania in orasul Memmingen 3 romani vaccinati si Cu rapelul sunt la Spital la München . Unul Cu accident vascular.); Marturia 2-(Tocmai am aflat despre o fata care vinde cafea la un mic magazin din zona. Zilele trecute o luase salvarea. Am aflat ca se vaxinase cu Jonson acum vreo luna, nu-si mai poate controla glicemia, se simte rau, slabeste si nu-si explica de ce… s-a dus cu sotul ei, care s-a vax ca sa intre la meciuri…); Marturia 3 – (Tocmai am aflat ca unul din doctorii din clinica in care lucrez, a murit in somn noaptea trecuta. Nu stiu daca a luat doza 3 sau nu, dar sigur era intepat. Cei mai multi nu pun lucrurile astea cap la cap. Vremurile sint sumbre. Doamne ajuta!); Marturia 4 – (Nepoata mea in Germania ieri că ia zis la lucru sa va cinat și palpitații și tensiune rău la 36 ani vrea sa se întoarcă în România); Marturia 5 – (Verisorul meu de 63 ani intepat cu J&J stare de rau accentuata, febra peste 40, dureri de cap groaznice a chemat Salvarea ; au vrut sa il ia la Spital dar a fost suficient de lucid sa refuze categoric, ca sa nu ajunga in sac negru. Sora lui, adica tot verisoara mea primara, desi s-a intepat tot cu J&J , cand am discutat telefonic nu mi-a zis nimic de efectele adverse teribile, dar am aflat tot de la acest var ca a trecut prin aceleasi chinuri. Din pacate, si ma doare sufletul sa o spun, ca sunt rudele mele, acesti oameni nu stiu ca calvarul lor de abia incepe. Ambii s-au intepat “fiindca le cere la servici” , desi deocamdata dozarea nu este obligatorie.); Marturia 6 -(Cineva de la sala mi-a povestit despre prietenul fratelui sau, un sportiv care, dupa vaccinare, nu mai poate ridica un pai de jos, a devenit o leguma. AU trecut luni multe si inca nu si-a revenit.); Marturia 7 – (Am aflat acum, un coleg de serviciu, 48 ani, sănătos fără alte boli, l-a găsit soția mort în pat. Vaccinat, nu știu exact cu ce.
   Colegii vaccinisti deja s-au cam INEGRIT la față, vineri discutau ca “cei cu certificate false ar trebui băgați la pușcărie”.) Nu vreau să umplu toate paginile de pe Bihon. Așadar, care vreți să credeți mai departe “eficiența” vaccinului și că “nu faci” forme grave de la boală n-aveți decât. Ultima parte poate că e adevărată, nu faci forme grave de la boală, faci de la vaccin. Vasile tot Batman?

   • Vasile says:

    Când ai timp să verifici fapte nu povesti, în Rulikovski o să ai cam 400 de dovezi, toate săpate luna trecută. Dovezi nevaccinate. Primii care o să moară cu vaccin sunt cei cu boli cronice. Sau ce crezi, că vaccinul îți dă nemurirea?
    Litiul ajută.

    • Mircea says:

     Ceva Certificat-medico legal sa vedem cauza mortii? Poveti am mai auzit noi. Au fost cazuri care s-au internat cu piciorul rupt etc. si pana la urma au murit de “Covid” in spital. Am auzit si de victeme ale accidentelor de masina la fel. Da ce facem cu Remdesivirul ăla nerecomandat de oMS de anul trecut care la noi se dă prin lege în veselie? Am auzit că și acuma se administrează la greu. Tot mortalitate de 54% are și acuma, la fel ca in studiile clinice? Tot cedarea rinichilor îi prima etapă în sucombare? Tot sedative fără număr? Tot trahee spartă de la ventilator? Tot arsuri ale căilor respiratorii de la supradoza de oxigen? Pneumoniile bacteriene nici acuma nu se tratează? Tot așa-i și acuma: intră oamenii pe propriile picioare și ies cărați pe targă? Care-i diferența dintre Spital și Sala Sporturilor că nu se vede? Tot așa profi-s medicii și acuma? Eu pe toți care-i știu și au trecut prin boală, nevaccinați și au supraviețuit, a 2-a oară când s-au reimbolnăvit de-abia s-a cunoscut pe ei, așa 1 aspirina / paracetamol ceva antibiotic clasic cateva zile. Ca in anii trecuți. PS: Suplimentele minerale nu se iau după ureche ci pe bază de analize medicale. Cu litiul n-am avut niciodată probleme. Și la telefon am, alături de Ion! PS la PS: ia vezi ce zice nenea doctor, coleg de breaslă cu tine (da cu capu mai pe umeri): https://www.exquis.ro/medicii-legisti-romani-spun-adevarul-din-150-de-decese-covid-investigate-la-iml-foarte-putine-au-fost-cauzate-de-sars-cov-2/

    • Mircea says:

     Ceva Certificat-medico legal sa vedem cauza mortii? Poveti am mai auzit noi. Au fost cazuri care s-au internat cu piciorul rupt etc. si pana la urma au murit de “Covid” in spital. Am auzit si de victeme ale accidentelor de masina la fel. Da ce facem cu Remdesivirul ăla nerecomandat de oMS de anul trecut care la noi se dă prin lege în veselie? Am auzit că și acuma se administrează la greu. Tot mortalitate de 54% are și acuma, la fel ca in studiile clinice? Tot cedarea rinichilor îi prima etapă în sucombare? Tot sedative fără număr? Tot trahee spartă de la ventilator? Tot arsuri ale căilor respiratorii de la supradoza de oxigen? Pneumoniile bacteriene nici acuma nu se tratează? Tot așa-i și acuma: intră oamenii pe propriile picioare și ies cărați pe targă? Care-i diferența dintre Spital și Sala Sporturilor că nu se vede? Tot așa profi-s medicii și acuma? Eu pe toți care-i știu și au trecut prin boală, nevaccinați și au supraviețuit, a 2-a oară când s-au reimbolnăvit de-abia s-a cunoscut pe ei, așa 1 aspirina / paracetamol ceva antibiotic clasic cateva zile. Ca in anii trecuți. PS: Suplimentele minerale nu se iau după ureche ci pe bază de analize medicale. Cu litiul n-am avut niciodată probleme. Și la telefon am, alături de Ion! PS la PS: ia vezi ce zice nenea doctor, coleg de breaslă cu tine: https://www.exquis.ro/medicii-legisti-romani-spun-adevarul-din-150-de-decese-covid-investigate-la-iml-foarte-putine-au-fost-cauzate-de-sars-cov-2/

    • Unu says:

     Sesul te ajuta pe tine cel mai bine, sa delirezi in pace.

     • Vasile says:

      De ce cetățeanul cu școală profesională ne dă sfaturi despre siguranța vaccinurilor? (așa în general, nu despre unul specific).

    • Vaccin says:

     Vasile,

     Ți s-a terminat Litiul? Sună la șeful tău Cîțu de la PNL.

    • K62i says:

     Daca nu esti prost sau ai niste scoli cabsa fii asa de prost? De unde stii ca la cimitir toti au murit de covid? Sau nu te-ai saturat de minciunile de un an si ceva ,doar nu se mai moare doar de covid si mai mult ca mor doar nevaccinati ,cine spune ?? Di n acelasi surse mincinoase iar daca ti-au spalat creierii stai jos si joc de glezne ca nu este capabil a gandi doar ceea ce ti se spune!

   • Civilizat says:

    Ha ha ha

    cit timp liber pot avea alți!

    Cum a stat el sa culeagă “FOLCLOR MIORITIC” despre vaccinare de pe net, ca apoi sa mai vina cu texte de genul : “fratele meu…” , “Mie mi sa…”, “unul din doctorii din clinica in care lucrez” , “O alta ruda apropiata, sanatoasa tun, sportiv pensionar” ,etc, de îmi vena sa ii zic : Dar ce gene aveți domle` in familie…? suferiti de degenerări genetice, DAR , când colo ce sa vezi, acele “POVESTI” sunt chiar DOAR POVESTI! fără unme si prenume, fara o dovada MEDICALA clara si bineînțeles fără NICI o legătura EVIDENTA intre “cauza si efect”, pe scurt: FABULE!!!

    Da, Fabule! Fabule PRELUATE de pe tot felul de forumuri dubioase si prezenta ca REALITATI cotidiene in urma vaccinării.

    Te mai întreb si eu, a mai pus cineva întrebarea aceasta pe aici, CE CISTIGI dom`le din aceasta DENIGRARE?

    • Unu says:

     Civilizat, dacă ești asa mare specialist cum te ții , te rog sa dai in singur exemplu de studiu independent inter-pares efectuat în legătură cu orice tine de pandemia covid19 (teste PCR, vaccinuri) de către specialiști, oameni de știință, premianți Nobel, alții decât cei aserviți organizației teroriste oms. Doar un exemplu sa dai! Ca te ocupi numai cu gargara ieftina, iar chestiunile serioase le arunci in derizoriu, tipic sectantilor covid .

     • Civilizat says:

      Gargara faci tu pe aici!

      ITI REPET doua cestiuni :
      – nu mă interesează părea ta!
      – daca pt tine OMS e organizație terorista (o organizație sub patronaj ONU) noi doi nu mai avem ce discuta/tasta!

      Nu am timp si nici chef sa iți caut eu ” studiu independent inter-pares ” , eu mă MULTUMESC cu cele OFICIALE!

      Daca tu nu, e părea ta, pe care nu o agreez dar o respect deoarece suntem in DEMOCRATIE!
      Dar când tu când vii si denigrezi niște instituții oficiale aa statului sau chiara mai multor state, bazându-te doar pe convingerile TALE , atunci întreci măsura!

      PS1. nu am pretins NICIODATA ca sunt specialist, in comparație cu alți pe aici!
      PS2. “discuția” mea initiala era cu un alt user … Nu?

     • Unu says:

      Hai ca ești distractiv, nu mai pot eu ca nu te interesează părerea mea, pai pe mine nici atât nu ma interesează părerea ta.
      Nu mi se pare ca respecți părerea nimănui atâta timp cât ii insulti si jignești in mod sistematic pe cei care sunt de altă opinie decât cea “oficiala”.
      Oms este o organizație terorista la fel si onu.
      .. In topul marilor finanţatori ai OMS se află și  GAVI Alliance, o organizaţie care sprijină vaccinarea copiilor din statele sărace,… ”,  afirmație a fostului  reprezentant al României la OMS, Alexandru Rafila.

      GAVI îți spune ceva Civilizat? Este “copilul favorit” al lui Bill Gates, mai exact este un parteneriat nonprofit, înfiinţat de Bill Gates.

      În India campania de vaccinare anti – polio Gates  GAVI  a paralizat 496 000 de copii între 2000 și 2017, motiv pt care guvernul indian i-a evacuat pe Gates – GAVI

      În 2010, Fundația Gates prin GAVI a finanțat un program pentru un vaccin experimental împotriva malariei, ceea ce a dus la decesul a 151 de bebeluși africani. 

      În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic sute de mii de femei kenyene printr-o campanie de vaccinare anti-tetanos falsa . După ce inițial a negat acuzațiile, OMS a recunoscut că a dezvoltat astfel de vaccinuri timp de peste un deceniu. Acuzații identice la adresa OMS au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.
      Dar toate cele de mai sus sunt bineînțeles fake – news, gen propaganda sputnik.

      https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

      ONU este de asemenea organizație terorista care a susținut si aprobat războaiele din fosta Yugoslavie si Irak, soldate cu zeci de mii de morți nevinovați, considerați de aliați “victime colaterale” vorba curvei de Madeleine Albright.

     • Civilizat says:

      Unu,
      Nu doar ca nu mă interesează persoana ta dar, sincer, MI SE RUPE de existenta TA!

      Pt mine ești un PARAZIT, unul care consuma oxigenul degeaba, doar o sursa de poluare, atât fizica cit si mentala a celor din jur!

      Un degenerat care afirma ca ONU si OMS sunt organizații teroriste trebuie de urgenta instituționalizat!

      După logica ta, însemna ca toate tarile membre sunt Teroriste? După gândirea ta “profunda” – așa e?

      PENIBIL,… foarte PENIBIL!

      Păcat ca faci umbra pământului degeaba!

  • Marele Mov_ says:

   Am facut doua doze de AstraZeneca. In februarie si in aprilie. Efecte secundare normale, rezonabile, suportabile: in prima seara o repriza de frisoane care a trecut fara sa iau nimic (recomandarea era 1 paracetamol dar nu am vrut sa-l iau, am preferat sa-si faca corpul treaba si sa lupte), a doua zi am avut un pic de febra (nu am trecut de 38 grade) si o stare de oboseala (era duminica, am preferat sa lenevesc in casa, deci a fost ok). A treia zi dimineata eram fresh, temperatura 36 cu 8, am plecat linistit la munca si nu am avut nici pe naiba de atunci incoace. Nu am murit, nu am avut cheaguri de sange, nu sunt zombie, nu mi-au crescut solzi pe spate etc. Si nici coarne sau coada de drac. Nici macar dac, dacopat sau liber cugetator care nu se teme de moarte si de nimic, pentru ca asa vreau eu, nu pot sa zic ca sunt. Sunt unul dintre milioanele de cazuri fericite la care vaccinul a avut reactiile normale, suportabile, calculate, asteptate. Pentru ca asta inseamna stiinta secolului 21. Sanatate va doresc!…

   • Mircea says:

    Noi n-am făcut nici o doză, n-am avut nici un efect advers, am trecut a 2-a oară prin Covid cu 10% din simptomele primei dăți și suntem toți aici. Asta n-ați înțeles voi că vaccinarea în primele etape a fost doar marketing. Doar nu credeai că o să pună adevăratul ser în masă. A fost așa aleator 1 / 1000 (după cum arată incidența miocarditei la tineri) sau un procent știut de ei. Dacă erau efecte pe bandă rulantă nu se mai vaccina nimeni. La innceput ati facut o injectie de marketing dupa care va dirijeaza pe toți spre mARN (Pfizer sau Moderna) cu perturbări funcționale grave. Nu ți-ai pus intrebarea de ce Johnson and Johnson nu vin si ei cu doze de rapel, is mai prosti si nu pot sa faca? Se lasa la Pfizer si Moderna? Nu ti-ai dat seama pana acuma ca toate firmele de vaccinuri si Big Pharma sunt păstorite de aceleasi consortii dintre care Black Rock si Vanguard, care conduc lumea? Vezi ca esti in urma cu informatiile. Mai studiaza. Incă nu zi că ești ok. Stai să vezi după dozele 5-6-7 etc. Atunci vorbim.

    • Vasile says:

     Vorba unuia de pe aici, ce ai scris tu acolo par cugetările specialiștilor de la banda de producție 🙂

     • Mircea says:

      Marturiile nu sunt pentru tine (am crezut că te-ai prins), că tu ești păcălit de sistem și nici nu ți-ai dat seama. Adevărurile postate nu sunt pentru a mă contra cu tine (și fanii vaccinării ineficiente dovedită în zecile de mii de cazuri pe zi în țările așa-zis dezvoltate) ci sunt pentru cei care cunosc foarte puțin realitatea.

     • Vasile says:

      Mărturia este că te-ai îmbolnăvit de două ori. Restul sunt cugetări retrograde.

     • Mircea says:

      De 2 ori cu simptome spre minim (să nu zic zero) a 2-a oara, ceea ce dovedeste eficienta imunitatii NATURALE. Fara vaccin. Limfocitele tip T au facut ce erau programate. Ca si racelile obisnuite. Justificarea vaccinului privind spre infectarile masive din Europa si din lume? Zero! Privind spre efectele adverse? Minus infinit! Nu il doresc nici la dusmani.

     • Civilizat says:

      mirciulilca,
      e de`a dreptul inceredibl (cel putin pentru mine) cit timp liber pot avea alți! si cum il ireosesc cu tot felul de FABULE!

      si doamne cit mai pot fabula…, inceredibil!

      Nu mai vorbesc de minciuni… , adevărați maieștri

      întreb si eu pt un prieten, dar viată familiala mai ai?

      Timp petreci cu ei?

      eram doar curios…

     • Mircea says:

      Pt Civilizat: Am și viață de familie. Mă avantajează faptul că lucrez la calculator fapt ce m-a făcut să mă documentez în paralel despre vaccin și să constat că are potențial mortal. Și am ajuns la concluzia că nu pot oferi asemenea otravă familiei dacă țin la ea. Am mai aflat că Germania are deja 141.000 de cazuri de Covid pe zi, lucru care îmi certifică că am luat o decizie bună. Am împușcat 2 iepuri dintr-o dată: 1) nu mi-am distrus nici sistemul imunitar cu pseudo-anticorpii din vaccin ci i-am lăsat pe cei tip T să nu fie perturbați, dovediți științific că ei se luptă cu coronavirusurile și 2) am eliminat complet riscul de efecte adverse. Am trecut a 2-a oara prin Covid și nu m-a costat decât 1 aspirină / paracetamol (față de 5 zile cu azitromicină + etc anul trecut) ceea ce mi-a arătat că sistemul imunitar și-a făcut meseria programată, ne mai fiind luat prin surprindere. Astfel m-am bucurat că m-am reinfectat că am putut compara și urmări evoluția imunității în timp, lucru care îmi arată cât de execrabil (cel mult) e vaccinul și ce performant e sistemul imunitar. Contează și că nu-i făcut de om. La aceste constatări am ajuns informându-mă științific și nu de la specialiștii de la TV care-și dau cu stângu în dreptu! Aștept și pe alții să se trezească până nu e prea târziu! Nu vă distrugeți sistemul imunitar cu vaccinurile!

     • Vasile says:

      Minunat!
      Te-ai documentat “în paralel” pe internet și acum ne dai sfaturi de specialist. Bravos prietene. Uite, m-am uitat și ei pe internet cum se reglează frânele. Hai la mine să îți reglez frânele. Promit că pe Piatra Craiului nu rămâi fără frâne. Doar m-am documentat temeinic pe internet. M-am uitat și la tutoriale pe YouTube.
      Sunt curios, după atâta studiu “în paralel” participi și la simpozioane?
      Mda… Pentru cei ca tine au beiușenii o vorbă: “Fută mamă!”

     • Mircea says:

      Spre deosebire de tine eu înțeleg ceea ce citesc și pun în practică informațiile. Internetul este și el o bibliotecă, asta n-ai înțeles, poți descărca întregi cărți pe varii domenii dar poți să selectezi informațiile. Toată lumea învață din practică dar obligatoriu și din cărți. Am mai fost și pe la școală unde s-a studiat anatomia, biologia, genetica etc., am mai făcut și matematică, fizică, chimie etc. Noi nu învățăm ca tine din discursurile lui Arafat de pe Digi24. Se vede ce produc “sursele” tale: înjurături din țara Beiușului (mai aflăm că ești și beiușean, pe lângă că ești și cadru medical). În schimb concluziile mele și a altor ca mine sunt validate în practică: vaccinul accelerează infectarea și dă efecte adverse. Mă felicit că m-am ferit de el. Putem trăi fără vaccin, ba mai mult suntem mai sănătoși. Ființele vii învață din expunerea la viruși. Tu dacă te iei după Bill Gates, el îți pune soft antivirus (vaccin) ca la calculator, atâta poate el, așa crede el că funcționează lucrurile, și voi după el! N-ai contra-argumentat nimic din realitățile pe care eu le-am scris, ai venit tot timpul cu injurii și ai neglijat realitatea ceea ce denotă că ești manipulat ireversibil, crezi orice propagandă carer ți se servește la TV. Nu mai da lecții că ești pe lângă! Cum explici infectările din Germania? Să nu-mi zici că toți ăia sunt nevaccinați! N-ai cum pentru că trebuie să recunoști că vaccinul e pistol cu apă!

     • Vasile says:

      „Concluziile mele”
      Faptul că ai terminat liceul unde ai avut ore de biologie, chimie, matematică sau sport (nu mă interesează notele) și că te-ai documentat „în paralel” pe internet și acum ne dai sfaturi de specialist e o mizerie. Și mizerabilii „specialiști” ca tine străluceasc cel mai bine la „simpozioanele” specialiștilor de pe Bihon.

     • Mircea says:

      Vasile iarăși pe lângă subiect? Lămurește-ne cu infectările din Germania, de la specialiștii tăi! Să vedem și noi ce aberații ne spui! Sau nu ești în stare? Numa te dai deștept? Așteptăm!

     • Vasile says:

      Pentru nivel de liceu: Infectările nu ai cum să le oprești. Salvarea vieților prin prevenție e posibilă.

     • Civilizat says:

      “Mă avantajează faptul că lucrez la calculator fapt ce m-a făcut să mă documentez în paralel despre vaccin și să constat că are potențial mortal. Și am ajuns la concluzia că nu pot oferi asemenea otravă familiei dacă țin la ea”

      Q E D … se pare ca am avut dreptate! 😁

      faptul ca tu: “lucrind la calculator fapt ce m-a făcut să mă documentez în paralel despre vaccin” TE FACE pe TINE mai COMPETENT decât oameni care chiar se ocupa cu STDIEREA acestor “lucruri” in laborator si in cercuri științifice, iar tu un neica nimeni, din fata unei tastaturi si a unui monitor contești anii de munca si de studii ale unor omeni precum Răzvan Cherecheș, Dr. E. Imbri, etc.., chiar si Rafila, e de-a dreptul IREAL!
      Probabil trăiești intr-o lume a ta ,una imaginara, fără nici`o legătura cu realitatea!

      Vise frumoase – copilaș!
      Sper ca sa te maturizezi cit mai repede!

     • Mircea says:

      Contest domnule Civilizat, pentru că matematica nu poate fi bătută. Cifrele vorbesc de la sine că “specialiștii” au buctat, atât cei cu sfaturi cât și geneticienii. Și Einstein spunea, parafrazez: Dacă faci de 10 ori același lucru în același fel e absurd să speri că vei obține un rezultat diferit. Ori “specialiștii” persistă în aceeași prostie (vaccin+mască). Să nu uităm că banii schimbă perspectiva “specialiștilor”. Ce ar fi acuma să-l avem pe Hitler ca președinte și Mengele ca medic, să mergem după ei doar pentru că au funcții?! Nu mulțumim. Ascultăm de specialiști, dar ăia bine intenționați, raționali, necompromiși, și sunt în toată lumea inclusiv în România. Și ei ne spun: 1) nu vă vaccinați deoarece un vaccin prost care nu oprește virusul produce doar mutații, după cum se și vede, 2) vaccinul are efecte adverse, după cum deja văd cazuri în jurul meu, care nu pot fi combătute de nimeni. Eu ascult de ei, tu ascultă de cine vrei, e dreptul tău cum e și dreptul meu.

     • Civilizat says:

      Si pentru mine MATEMATICA e sfântă!

      uite ce ii zicem unuia pe aici care tot fredona cu DANEMARCA:

      uite ca le ei se poate dar, in schimb la noi toți sunt specialiști, infecționiști, microbiologi dar mai presus de toate majoritate sunt si “Gica contra”

      așa :
      “Daca faci raportul intre populațiile noastre, adică bravi noștri “daci” si uni “traiani” si noi fiind de 4 ori mai mulți ca ei, rezulta ca 500/4=125 de morți daca, noi am avea numărul de oameni cit are Danemarca, adică 4 si ceva de milioane oameni, însemna ca am avea 125 de morți in fiecare zi pe când ei au 10!

      Vezi diferența intre 10 (ZECE) – la ei si 125 (OSUTADOUAZECISICINCI) – la noi?

      E mare diferența ???”

      Nu e matematica pura!

      Ce vrei mai mult?

      acest cifre cam spun TOT!

    • Vasile says:

     1. Vaccinul te ferește de forma gravă a bolii deci este eficient.
     Virusul produce mutații în gazdele în care sistemul imunitar nu produce anticorpi pentru o perioadă mai lungă de timp și astfel i se permite virusului să producă mutații. Gazdele vaccinate au deja anticorpi și produc un efect imediat împotriva virusului așadar virusul este oprit și încărcătura virală este redusă, nu mai poate produce mutații.
     2. Mortalitatea vaccin 5 la 1 000 000. Mortalitatea prin boală în România este de 20 000 la 1 000 000. Îți place matematica? Ai șanse mai mari să câștigi la loto decât să mori de la vaccin.
     Pe internet ai posibilitatea să citești doar ce îți convine. La liceu, facultate, sau alte cursuri postuniversitare ești trecut prin toată materia, nu doar cea care îți convine. Și testat.

     • Mircea says:

      Iarasi vii cu povesti? De unde vii cu cifrele de la Antena 3 / Radu Tudor din consiliul de administratie SMURDd cu 2 milioane de Euro luat pe ONG sa promoveze vaccinul? Te-ai uitat in sistemul de raportare pe America sau UE unde sunt enorm de mulți morti comparat cu orice alt vaccin din istorie? Și conform studiilor de specialitate nu de acuma, de 10 ani, se raporteaza cel mult 10%. Nu mai vorbesc de sutele de mii de oamenii cu probleme. Ce formă gravă a bolii când mor oamenii cu tot cu vaccin, de la boală? Cum se cheamă anticorpii produși de vaccin, cum ii cheamă, ce celule îi produc? Știi măcar? Știi diferența între anticorpii “produși” de vaccin (că produce 0 doar face praf sistemul imunitar, în cel mai fericit caz) și anticorpii produși de limfocitele tip T? Ești pe lângă complet. Am vecin vaccinat cu 2 doze Pfizer cu pneumonie cu tot cu vaccin cu multiple fibroze pulmonare. Ce l-a protejat vaccinul? Zero. Au oamenii probleme în stânga-dreapta, umblă prin spitale să se trateze de efecte adverse (un tânar de langa Oradea chiar acum recent a stat 2 saptamani la Pelican) și tu vii cu povești de 5/1.000.000. La ce te uiți, doar la seriale cu propagandă OMS? Ai postere cu Fauci si Arafat prin camera? Și la medicină ca și la drept, ca și la inginerie se copiază, termină pe pile. Funcțiile la fel. Specimene din astea se găsesc în orice domeniu Dă-mi voie să mă îndoiesc de așa zișii specialiști. Nu mai vorbesc de profilul moral al lor, dincolo de orice discuție despre competență. Du-te la un robinet cu apă rece și spală-te pe față. Poate îți revii!

     • Vasile says:

      Din sursele tale de pe internet, care vaccin are cea mai mare rată de mortalitate și ce valoare este?

   • qwer says:

    Da si asta cu ce exclude ca altii au facut reactii adverse?Si colegii mei au fost la fel eu nu.

 7. Mircea Georgica says:

  3 exemple de efecte adverse pe baza marturiilor din tara: 1(Fratele meu, vaccinat cu doua doze Pfizer, dupa 4 luni de la ultima doza, s a ales cu o inflamatie la coloana vertebrala, anemie severa.. Diagnostic : osteodiscita intre L4-L5, lombosciatica severa, nu mai poate merge. Discita apare din cauza unei infectii virale, bacteriene sau din cauza unei boli autoimune. Trebuie sa faca operatie pt a vedea de ce natura este inflamatia. Nici un spital de stat din Bucuresti nu are voie sa opereze, din ordinul lui Raed Arafat. La spitale private, multi medici neurochirurgi nu se bag, pt ca este o intervenție dificila, bin cazul in care pacientul are si anemie severa… Cu alte cuvinte. Te ai condamnat la moarte, singur) 2. (Eu cu efecte adverse grave, ( pericardita, atac ischemic tranzitoriu, tinnitus, si insoni cronice, dus cu smurdul de 4 ori crezand ca fac stop cardiac.. am fost sfatuit chiar de la DSP sa fac alt tip de vaccin decat faimosul Pfizer. Si reactile mele au debutat la 9 ore post primul vaccin. Deci nu stiu ce sa zic, inclusiv mi sa trinis o hotarare in care singurele excelti sunt Mio/Pericardtiele si socul anafilactic.. dar si atunci esti sfatuit sa faci alt tip de vaccin.. nu iti scrie nimei nici o motivatie.. esti pe cont propiu, si evident astea TOATE PE PROPIA RASPUNDERE, ca vezi e foarte sigur acest “vaccin”) 3 (1. Fratele unui prieten de-al meu s-a vaccinat cu AZ ca sa poata sa mearga in concediu. A avut accident vascular, semipareza si afectarea corzilor vocale. Operat pentru cheaguri de sange pe carotida. Si-a revenit partial. 2. Verisoara unui prieten de-al meu. Dupa vaccinarea cu pfizer, la 6 ore nu a mai putut sa isi miste picoare. a fost dusa de urgenta la spital. Doctorii i-au spus ca avea o inflamatie pe coloana vertebrala si ca va trebui sa faca o operatie complexa fara garantii ca isi va reveni. 3. Colegul meu de serviciu s-a vaccinat cu J&J speriat fiind de ce s-a dat la TV in valul 4. A avut o noapte cumplita, cu stari delirante, febra 41, varsaturi – nu credea ca va mai prinde a doua zi. Din fericire a scapat dar a jurat ca nu va mai face niciun booster.) Sunt doar 0.0001%din ce se intampla peste tot. Sigur, unii vor citi și nu vor crede! Rămâne doar să vină și ei cu mărturii pe propria piele. Nu vă riscați oameni buni cu otrăvurile lor!

 8. Gunoaielor says:

  Carpule, o sa te gasim si-n gaura de sarpe gunoiule si pe toti care ati legalizat aceasta crima. Pe langa ca sunteti niste nulitati medicale sunteti si niste ticalosi criminali fara scrupule. Locul tau nu va fi langa fiu-tau, Dumnezeu sa-l ierte, ci acolo unde ajung toti oportunistii ca tine. Esti un ratat ca frate-tau iar karma te va urmari pana la sfarsit.

 9. Alin Lucian says:

  Doar că realitatea este cu totul altă decât cea prezentată de acești oameni DEPENDENȚI și INFLUENȚAȚI de funcțiile pe care le au.

  Incidența infectaților și morților pe 2021 în lume (unde injectarea este mare), este mult mai mare decât în 2020 când injectarea era la cote mici.

  De aici ce reiese, nimeni nu pune această întrebare ?

  Continentul African cu o populație foarte mare (doar Nigeria are cca 206 milioane de oameni) și o rată de injectare de cca 6%, are o mortalitate globală de cca 3%.

  De asta nu vorbește nimeni ?

  Nu doar Africa este în această situație, dar ea are un număr foarte mic, neinjectată, comparativ cu celelalte state foarte injectate (morți la numărul de locuitori).

  Multe din statele europene unde se impune prin toate mijloacele injectarea, au și până la de 3 ori sau aproape 4 ori mai mulți morți sau infectați decât în 2020 când erau injectați puțini comparativ cu 2021.

  UK 2020         2021 infectați 

  2482719          9845492

  Pol: 2020           2021

  1267051            3357763 infectați 

  28022                 80822 morți

  Fr: 2020              2021

  2459116             7372544 infectați 

  Cehia: 2020        2021

  719000                1995317 infectați 

  11737                   31611 morți

  Ungaria: 2020      2021

  322514                  998488 infectați 

  9667                        32780 morți

  Aceste date sunt în urmă cu 6 zile, deci unde este înțelepciunea celor care ne spun că “SINGURA” scăpare este injectarea ?

  Dar despre milioanele de efecte adverse doar în Europa (și astea doar de câteva săptămâni raportate) pt că NIMENI nu-și asuma aceste efecte, dintre care zeci de mii grave doar pt că au luat “SINGURA” scăpare recomandată, de aceștia se vorbește sau ne facem că nu există  ?

  Și deși numărul celor cu efecte secundare de tot felul de pe întreg globul este foarte mare, se estimează că sunt înregistrate sub 10% doar.

  Aceste efecte secundare pot apărea chiar și după mai mulți ani.

  Care dintre cei care recomandă injectarea ca “SINGURA” scăpare, se poate duce într-un grup de oameni cu efecte secundare grave de pe urma acestor injectații și să le spună că să continue și cu ceilalți membri ai familiei și să treacă și la copii, CARE DINTRE EI POT FACE ASTA ?

 10. Treabă bună says:

  “Autoritățile române au raportat recent zero cazuri de infecții intraspitalicești la pacienții diagnosticați cu Covid-19, de la începutul pandemiei până în prezent.
  Or, acest lucru este imposibil. Știm, din raportările europene, că inclusiv țări cu sisteme medicale mult mai performante se confruntă cu infecții asociate asistenței medicale, mai ales în secțiile de terapie intensivă. Dar în aceste țări se conștientizează problema și se depun constant eforturi pentru rezolvarea ei. Este obligatoriu ca și în spitalele din România să se întâmple la fel.”
  Raportați infecțiile intraspitalicești!
  Semnează petiția!

  https://facem.declic.ro/campaigns/raportati-infectiile-nosocomiale?utm_campaign=2021-10-29.861&utm_medium=post&utm_source=facebook

 11. Bill Gatesberg says:

  De ce nu se dau medicamente antivirale? Se moare in spitale pentru ca nu se dau medicamentele potrivite, protocolul este greșit, medicamente in farmacii nicio urma de antivirale. De ce te obliga sa îți asumi răspunderea ca dacă se întâmpla ceva după injecție este numai vina ta? De ce nu își asuma producătorii injecțiilor răspunderea? Mai sunt multe alte întrebări încă fără răspuns.

 12. covi says:

  proasta i german aia

 13. K62i says:

  Cine spune ca antivaccinisti sunt vaccinati?? Probabil face parte si asta din propaganda pro vaccin!

 14. Anne-Christin Saß says:

  Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie: îl pot recupera? Vă sugerez să contactați dr. Mutaba. El l-a adus înapoi pe soțul meu cu ajutorul vrajei de dragoste Voodoo. Functioneaza. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ acum, soțul meu, care m-a părăsit cu câteva luni în urmă, tocmai s-a întors la mine aseară, plângând să-l iau înapoi. dr. mutaba este un psihic adevărat și adevărat. L-a adus înapoi pe soțul meu „Iată contactul lui dacă aveți vreo problemă. Trimiteți-i un e-mail la: Greatmutaba@ yaho o . com sau adauga-l pe WhatsApp 2348054681416

 15. jiji says:

  Banii i-au înnebunit pe toți. Ce afirmații retardate, nebazate pe nimic!

 16. România

  Accident violent pe Centura Caransebeș, între un TIR și un microbuz. O femeie a murit
  O femeie a murit și alte șase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuzul înmatriculat în Bulgaria.

  Mapamond

  A murit Louie Anderson, îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie”
  Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Actorul avea 68 de ani. Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.

  Mapamond

  VIDEO | Un câine salvează un pui de căprioară de la moarte
  Un pui sălbatic este salvat dintr-un pârâu mocirlos de către un câine, aflat la plimbare cu stăpânul său. Internauţii l-au comparat cu celebrul Fenton.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Creaţiile lui Ovi Pascu, armonii de lemn, metal şi lumină
  La Galeriile de Artă – Reperaj s-a deschis expoziţia personală de sculptură mică şi iluminat ambiental a artistului plastic Ovi Pascu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Calculul consumului de gaz pe factură, explicat pas cu pas
  Interpretarea facturii de gaze naturale nu este deloc una facilă, cu atât mai mult cu cât consumul se transmite în metri cubi și se facturează în kilowați-oră.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Strategia de Dezvoltare: „Viitorul strategic nu este legat exclusiv de acțiunea administrației publice, ci și de cooperare locală”
  Punctele slabe ale județului și obiectivele pe care trebuie să le atingă în anii următori, pentru a dezvolta comunitățile și a îmbunătăți viața locuitorilor, sunt cuprinse într-un document pus în dezbatere publică de CJ Bihor.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.