bihon.ro Web analytics

Eco parada modei la Grădiniţa 28

Pentru grupa mare D de la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 28 Oradea (educatoare Elena Indrie și Sanda Igna ), ziua de 30 aprilie a fost o zi de sărbătoare.
Scris de erdei - Pentru grupa mare D de la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 28 Oradea (educatoare Elena Indrie și Sanda Igna ), ziua de 30 aprilie a fost o zi de sărbătoare.

Sub egida „Eco parada modei”, preșcolarii au avut ocazia să prezinte costumații confecționate exclusiv din materiale reciclabile. Carton, plastic, nylon, rafie, cofrage de ouă, saci de rafie, material izolant pentru podele, ziare, pungi de hârtie, sunt doar câteva din materialele care îmbinate igenios au dus la realizarea unor costume spectaculoase. „Această activitate a încununat participarea grupei la programul național de educație ecologică pentru copii și tineret, intitulat «Patrula de reciclare», organizat de Asociația RoRec. În cadrul acestui program, cei mici au învățat despre ecologie, reciclare, refolosire, dar mai ales despre importanța păstrării unui mediu curat”, a declarat Elena Indrie. La sediul grădiniței, în containere, copiii au depus deșeuri electrice și electronice (DEEE): obiecte electrice defecte, baterii uzate și becuri arse. „Cei 25 de preșcolari ai grupei, alături de părinți, au reușit performanța de a aduna peste 1.000 kilograme de DEEE la sediul grădiniței. Și programul continuă până la 15 mai”, ne-a informat Sanda Igna.

cosmonaut

Cei care doresc să susţină această patrulă o pot face sunând la tel verde: 0800 444 800 (telefon gratuit), dacă au un obiect electric de mari dimensiuni. Se declară suporteri ai patrulei Gpp. 28 Oradea și o echipă a RoRec se va deplasa pentru ridicare acestuia, în doar câteva zile. Cei care locuiesc în zona Nufărul pot depune obiectele la sediul grădiniței din strada Onisifor Ghibu nr. 16.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.