bihon.ro Web analytics

Fermierii bihoreni au depus aproape 30.000 de cereri unice

De Simona Drimbău

Fermierii bihoreni au depus aproape 30.000 de cereri unice

Reactualizat la:
Preluare online a cererilor unice de plată fără penalități se poate face până pe data de 15 iunie.
Scris de Simona Drimbău - Preluare online a cererilor unice de plată fără penalități se poate face până pe data de 15 iunie.

Conform Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean până la acest moment, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2020, a preluat un număr de 29.427 cereri unice de plată, ceea ce reprezintă 82,30% din numărul de 35.756 estimate a fi preluate în Campania 2020. Urmează ca diferența de 6.329 să fie preluată on-line până la data de 15.06.2020.

„Adresăm rugămintea UAT-urilor de a transmite, în regim de urgență, adeverințele fermierilor sub 50 ha către Centrele locale APIA la care sunt arondate, fermierilor peste 50 ha și străinașilor care dețin teren agricol în cadrul UAT către Centrul Județean, în baza listelor care le-au fost puse la dispoziție, chiar dacă nu există posibilitatea actualizării digitizării, acțiune ce va fi efectuată de către funcționarii APIA împreună cu fermierii, prin mijloace electronice. De asemenea, îi rugăm pe fermieri să contacteze cât mai repede posibil, prin e-mail sau telefon, Centrul Local/Centrul Județean APIA sau să ne înscrieți pe adeverințe datele lor de contact. Fără sprijinul și înțelegerea dumneavoastră efortul funcționarilor din cadrul APIA nu va putea fi materializat, motiv pentru care așteptăm un răpuns pe măsura importanței acțiunii de preluare online a cererilor unice de plată fără penalități, termen limita 15.06.2020”, a precizat directorul APIA Bihor, Florian Pavel.

Pentru a respecta prevederile privind distanțarea socială și a preveni răspândirea pe teritoriul României a epidemiei de coronavirus, dar și pentru a minimiza pe cât posibil efectele negative asupra activităților din sectorul agricol, completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro. Descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistență.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stație de monitorizare a aerului la Sânmartin
  Sânmartinul este una dintre localitățile în care va fi amplasată una dintre cele 60 de noi stații de monitorizare a aerului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florica Cherecheș afirmă că poate dezamorsa „bomba ecologică” de la Derna
  Deputatul promite ecologizarea siturilor contaminate cu reziduuri petroliere de la Balc, Derna și Suplac.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și dr. Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 9

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 4

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.