bihon.ro Web analytics

Garda de Mediu a verificat emisiile de noxe de pe Șoseaua Borșului. Firmă amendată cu 20.000 de lei

De Oana Farcaș

Garda de Mediu a verificat emisiile de noxe de pe Șoseaua Borșului. Firmă amendată cu 20.000 de lei

În urma sesizărilor orădenilor prinvind nivelul crescut de noxe din atmosferă pe Șoseaua Borșului, Garda de Mediu Bihor a efectuat controale la patru firme.
Scris de Oana Farcaș - În urma sesizărilor orădenilor prinvind nivelul crescut de noxe din atmosferă pe Șoseaua Borșului, Garda de Mediu Bihor a efectuat controale la patru firme.

Cele patru firme vizate de comisarii de mediu desfășoară activități cu posibil impact asupra mediului și dețin instalații de ardere.

„Ca urmare a inspecţiilor pe amplasamente s-a constatat faptul că din cele 4 societăţi doar una utilizează motorină în centrale, celelalte 3 utilizând gaz. Ca urmare a verificării buletinelor de analiză s-a constatat faptul că emisiile de noxe în atmosferă se încadrează în limitele prevăzute de lege”, transmit comisarii Gărzii de Mediu Bihor.

Amendă pentru depozitare și incendiere de deșeuri

În curtea uneia dintre societățile comerciale a fost găsit un depozit de deșeuri amestecate, care prezenta și urme de incendiere, în momentul incendiului vatra focului încă fumega.

Comisarii de mediu au fost stabilit măsuri de remediere a deficienţelor identificate cu termene scurte de realizare, societăţii aplicândui-se o sancţiune contravenţională în valoare de 20 000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011.

 

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. George says:

  ”În curtea uneia dintre societățile comerciale a fost găsit un depozit de deșeuri amestecate, care prezenta și urme de incendiere, în momentul incendiului vatra focului încă fumega.”Grea e limba romana…

  • Vasile says:

   Oare pe la Termoficare când o să ajungă în control? În fiecare seară cartierul Rogerius este învăluit în fum mai ceva că Londra în ceață.

 2. Xyz222222 says:

  Caaaaaare firme ???

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic de la Casa de Pensii Bihor, trimis în judecată pentru 334 de șpăgi
  Anchetatorii o acuză că ar fi luat mită de la 334 de pacienți și au pus sechestru pe 2,4 milioane de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”
  Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 10.12.2021 - PL Sacueni + Alesd + Rural - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cinci proiecte pentru Centrul Cultural Multifuncțional din Oradea, estimat la aproximativ 15 milioane euro
  Cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru realizarea unui centru cultural multifuncțional în Oradea. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Proiect de 21 de milioane euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare
  Primăria Oradea a semnat contractul pentru reabilitarea sistemului de termoficare – etapa a III-a, finanțat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vitezoman din Arad, prins cu 161 km/h în Bihor
  În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii bihoreni au aplicat 526 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi de 236.573 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.