bihon.ro Web analytics

Ghidul turistic Oradea - Bihor 2006 - 2007

<strong>Bihorul </strong>are acum un <strong>ghid turistic</strong> de calitate. Cea de a patra ediţie a ghidului - „<em><strong>Ghidul turistic Oradea - Bihor</strong></em> 2006 - 2007”, a fost lansată joi de Agenţia de publicitate şi Editura Duran’s, la Camera de Comerţ şi Industrie <strong>Bihor</strong>.
Scris de IM:JURNAL_BIHOREAN - <strong>Bihorul </strong>are acum un <strong>ghid turistic</strong> de calitate. Cea de a patra ediţie a ghidului - „<em><strong>Ghidul turistic Oradea - Bihor</strong></em> 2006 - 2007”, a fost lansată joi de Agenţia de publicitate şi Editura Duran’s, la Camera de Comerţ şi Industrie <strong>Bihor</strong>.

„Faţă de ghidul scos anul trecut, cel lansat acuma apare în şase limbi: română, maghiară, engleză, germană, italiană şi franceză şi se întinde pe 126 de pagini”, ne-a informat Ovi Pop, director general Duran’s.

„Cred că am atins toate punctele turistice din Bihor. Am încercat să punem cât mai multe hărţi şi poze. Ne-am axat mult pe partea peisagistică”, a precizat directorul Duran’s. Sunt prezentate multe clădiri, multe biserici din lemn.

Odată cu ghidul turistic a fost scos şi un set de vederi din judetul Bihor, precum şi câteva hărţi de buzunar ale Oradiei şi Bihorului. Preţul de desfacere al ghidului, care a fost editat în 30.000 de exemplare, este 150.000 lei vechi, iar a unei hărţi de buzunar, 80.000 de lei. Constantin Badea, directorul executiv al CCI Bihor, are o părere foarte bună despre ghid şi crede că restaurantele şi hotelurile ar trebui să fie primele care să-l achiziţioneze.

Desfacerea

Problema cu care se confruntă cel mai mult editorul este desfacerea. „Dacă n-ar fi hotelurile, care cumpără ca fond de protocol, nu ştiu unde le-am vinde”, spune Ovi Pop. În librăriile locale se găsesc hărţi ale Spaniei, Ungariei, dar nu se găsesc hărţi ale judeţului Bihor.

Benzinăriile aparţin unor trusturi internaţionale care au centrele la Bucureşti. Aşa că ghidul va putea fi găsit la hoteluri, agenţii de voiaj, magazinul King Art, Librăriile Humanitas şi Teora.

Minicards

Tot joi, Agenţia Duran’s a lansat Minicards Oradea, un concept publicitar internaţional cu caracter informativ. „Minicardul oferă spaţiu pentru afişarea tuturor informaţiilor importante despre baruri, restaurante, muzee etc”, explică Ovi Pop. Ideea minicardului a „furat-o” de la Budapesta.

În România mai există un asemenea concept la Braşov. Minicards Oradea este de 21 de feluri şi se distribuie prin intermediul a 17 hoteluri din Bihor.

Dan Birta

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Anonim says:

  e bine ca mai exista oameni ca si tine! keep going!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce trebuie să știți despre beneficiile juicingului pentru sănătate
  Toată lumea știe că fructele și legumele sunt bune pentru sănătate.

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.  1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.