bihon.ro Web analytics

Grand Hill Residence Oradea | 66 de locuințe cu design modern și o terasa stil promenadă cu Sedum adus de pe Transalpina

Reactualizat la:

Grand Hill Residence Oradea | 66 de locuințe cu design modern și o terasa stil promenadă cu Sedum adus de pe Transalpina

Reactualizat la:
Lucrările de construcție la cel de-al doilea bloc din proiectul rezidențial Grand Hill Residence, poziționat pe strada Eforiei din Oradea, sunt în plină desfășurare.
Lucrările de construcție la cel de-al doilea bloc din proiectul rezidențial Grand Hill Residence, poziționat pe strada Eforiei din Oradea, sunt în plină desfășurare.

Astfel că, încă de la primele ore ale dimineții, echipele de muncitori se află pe șantierul Grand Hill Residence pentru a menține evoluția lucrărilor conform planului.

 

Ne-am uitat mai de aproape și am purtat o discuție cu dezvoltatorul în cadrul căreia am aflat lucruri noi și interesante despre proiectul imobiliar pe care să le împărtășim cu voi.

 • Știați că suprafața verde peste subsol (zona de parcări) este de 1.300 metri pătrați, iar zona verde totală are o suprafață de 1.425 metri pătrați (excluzând aici suprafața de 50% de la parcările de la sol)?
 • Știați că spațiile verzi au un sistem automatizat de irigare?
 • Știați că fundația clădirii este radier general cu o grosime de 90 de cm?

 • Știați că parcările subterane sunt pregătite cu 10% stații electrice din numărul total de parcări?
 • Știați că fiecare locatar care achiziționează un loc de parcare subterană, are posibilitatea de a achiziționa o boxă de depozitare de 3 și 5 mp situată la subsolul blocului?
 • Știați că fiecare corp de clădire va avea, la etajul tehnic, terase în stil promenadă la care vor avea acces toți locatarii?
 • Știați că puteți alege dintre apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu variații de spațiu care să-ți permită personalizarea în funcție de nevoi?
 • Știați că toate ferestrele sunt dotate cu jaluzele acționate electric?
 • Știați că pentru confortul zilnic fiecare apartament este dotat cu aparat de aer condiționat?
 • Știați că sedumul de pe terasă a fost adus special de pe Transalpina?

 • Știați că deasupra parcărilor subterane sunt amenajate spații verzi și o fântână arteziană?
 • Știați că faza a doua a construcției are 63 de boxe de depozitare?

 • Știați că locatarii imobilelor beneficiază de un spațiu de relaxare inedit, realizat pe terasa clădirei și compus din alei iluminate și dotate cu bănci și spații verzi realizate din sedum? Aici îți vei găsi liniștea în serile de după muncă admirând superbele apusuri..

 • Știați că ansamblul Grand Hill Residence va avea o suprafață construită desfășurată de 47.459 metri pătrați și va dispune de 500 apartamente, 1900 mp spații comerciale și 550 de parcări din care 320 subterane și 230 supraterane?
 • Știați că Grand Hill Residence e poziționat pe strada Eforiei în Oradea, la 3 minute de la Lotus Center, la 6 minute de Aquapark Nymphaea și în tot atât timp la Universitatea din Oradea? Dar că în doar 11 minute cu mașina poți ajunge de la rezidență la Băile Felix sau 1 Mai?
 • Știați că ansamblul va cuprinde în final 5 corpuri de clădiri gândite astfel încât să creeze o comunitate aparte, sigură și confortabilă pentru locuitorii acestuia?
 • Știați că fiecare corp de clădire va avea un regim de înălțime P + 5 + 8 E?
 • Știați că imobilele vor dispune de ascensoare, încălzire în pardoseală, module termice individuale de la Danfoss, balcoane cu balustrade de sticlă, sisteme de video interfon, iluminare cu senzori a spațiilor comune, dar și sisteme smart home și pază?

 • Știați că întregul ansamblu dispune de 8.000 mp de spații verzi, dedicate locurilor de joacă, zonelor recreative și zonelor de practicare a sportului în aer liber?
 • Știați că Grand Hill Residence – Oradea face parte din grupul Luca Prest, compania care a dezvoltat cel mai de succes proiect rezidențial al Clujului, Grand Hill Residence – Cluj?

Suntem convinși că, și în următoarele etape, așteptările ne vor fi depășite, pentru că am intrat și în showroom-ul de pe șantier, unde ni s-au prezentat materiale de finisaje premium și dotări tehnologice de ultimă oră. Pentru oferta imobiliară completă Grand Hill Residence accesați site-ul oficial (www.grandhillresidence.ro) al complexului imobiliar sau intrați pe pagina de Facebook/Grand Hill Residence.

Locuințe moderne pentru orădeni: Grand Hill a început construcția celui de-al doilea bloc al ansamblului

Advertorial!

6 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Geo says:

  Now you know :))

 2. Orade says:

  Putine parcari totusi 320 la 500 apartamente ! Pt restul ce faceti ,mituiti primaria sa demoleze niste case din vecini ? in numele regenerari urbane , sau parcheaza in Lotus ? Bravo un alt dezvoltator de cacat

  • adi says:

   Pai normal ca vor fi demolate case, sunt destule in zona. Peste tot in oras s-a procedat la fel. NU INTELEG CE FACE DNA, PE BANII PUBLICI FACI PROFIT UNEI FIRME PRIVATE, BANI PUBLICI DIRECTIONATI CU DEDICATIE, CA DEZVOLTARE

 3. Petru says:

  Nici nu mă gândeam să îmi iau locuință în alt loc. AICI AM SEDUM!😂😂😂😂😂

  • tautu says:

   Cel mai cel sedum, e adus cu greu tocmai de pe Transalpina, folosind catâri. Au uitat să spună ce premiu primește cel care răspunde corect (”da”) la toate intrebările. Un ghiveci personalizat, probabil. Ar fi binemeritat, întrebarea cu grosimea fundației este foarte grea.

 4. România

  Ministrul Educației: Calitatea învățământului din România este într-un punct minim
  Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a vorbit sâmbătă despre calitatea învățământului din România, declarând că aceasta se află într-un punct minim, în condițiile în care elevii trec prin școală fără ca măcar să înțeleagă un text.

  România

  Au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el, dar și pe cele aflate în trafic
  O echipă de muncitori a reușit să vopsească balustradele podului de la Otopeni cu tot cu mașinile parcate sub, dar și cu cele aflate în trecere.

  Mapamond

  Rusia clonează marile branduri - CoolCola, Fancy și Street
  Ochakovo, un producător rus de băuturi, a anunţat că va produce o nouă gamă de băuturi răcoritoare pentru a înlocui mărcile emblematice precum Coca-Cola, Fanta şi Sprite, care au părăsit piaţa rusă în urma invaziei militare ruse în Ucraina.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alimentele viitorului: Ce am putea mânca până în 2050
  Oamenii de știință au întocmit o listă de plante puțin cunoscute care ar putea săapară în meniuri până în 2050. Din listă fac parte banana falsă, fasolea și pandanusul.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Variola maimuței. Avem motive de îngrijorare? Precizările RO Vaccinare
  RO Vaccinare postează precizările dr. Cristian Apetrei despre variola maimuței: „Nu e nicio mare resetare, nicio mare vrăjitorie, nici gut feeling, biocurenți sau vreo previziune de-a lui Nostradamus”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Excelența Sa ambasadorul George Bologan, scrisoare de acreditare în fața Regelui Spaniei
  Cooperarea multidirecțională, academică, economică, politică și organizarea unei ședințe comune de guvern s-au aflat, de asemenea, pe agenda discuțiilor. Bihoreanul George Bologan devine ambasador cu drepturi depline.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.