bihon.ro Web analytics

„Heart and soul”, lansat la Veneția

„Heart and soul”, lansat la Veneția

Reactualizat la:
Albumul artistului Thurzó Zoltán urmează să intre în magazinele de profil și să fie lansat în orașul lagunar.
Scris de Demian - Albumul artistului Thurzó Zoltán urmează să intre în magazinele de profil și să fie lansat în orașul lagunar.

Își dorește să arate tuturor cum vede lumea, și oamenii din ea, și să împărtășească cu iubitorii de frumos valorile epocilor apuse ori ale celor contemporane.

După ce a lansat primul CD de muzică clasică, pianistul Thurzó Zoltán a făcut o selecție de piese cunoscute din repertoriul pianistic și a cuprins-o în albumul „Heart and soul”.

Noul album – al doilea din carieră, care va ajunge în curând în magazine, va fi lansat la Veneția în lunile ce vin.
„Este primul volum dintr-o serie de 10 albume care vor cuprinde piese foarte cunoscute de toată lumea. Albumul conține 13 melodii acompaniate de pian din repertoriul compozitorilor Debussy, Bach, Chopin, Grieg, Kodaly, Bartok, Rahmaninov, Schubert. Înregistrările pentru noul album au durat două luni și le-am început anul trecut. Fiecare album va fi lansat într-un oraș european. În toate cele 10 orașe voi face cunoscute Oradea și județul nostru. Consider că este o realizare ca, în anul Centenarului, un orădean să scoată două albume în două luni consecutive”, a mărturisit Thurzó Zoltán.
X_7thurzo 12 k, decupat

Cei prezenți la concertul de duminică seara, susținut de artist la Universitatea Creștină Partium, au putut să își achiziționeze CD-ul la prețul de 65 de lei. Peste 250 de persoane au luat parte la concertul susținut la pian de artist. Lui i s-au alăturat fetele de la MModels (agenție coordonată de fashion stylistul Marius Molan), precum și solistul Florin Mircea Ganea, care a încântat publicul prezent cu piese de operă și canțonete.

Seara a fost una fantastică, cu prezentare de modă, cu proiectare, cu efecte de show, acompaniate de un recital de operă și pian.

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CT Mihai Viteazul în Rețeaua partenerială 9-Turism
  Începând cu anul şcolar 2019-2020, în cadrul Proiectului ERASMUS „Support to European Quality Assurance in Vocational Education and Training National reference points” au fost reorganizate 10 reţele parteneriale, cu câte 5-7 şcoli fiecare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primarul de Sălacea e liderul care schimbă lumea
  Juriul care i-a desemnat pe bihorenii care au excelat în activitățile lor au avut de ales din 120 de nominalizări la 8 categorii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Îngrijirea tenului pentru sezonul rece și pregătirea lui pentru sărbători
  Tenul se numără printre victimele sezonului rece, acesta suferind din cauza scăderii temperaturii, vântului, umiditității.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Arbitrează la Berlin
  Arbitrul orădean Adrian Alexandrescu va oficia la meciul din LEN Champions League dintre Spandau 04 Berlin și Szolnoki Dozsa.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Arteziană cu jocuri de lumini și muzică în Parcul 1 Decembrie
  În perspectiva deschiderii unor linii de finanțare dedicate refacerii parcurilor învechite, Primăria s-a apucat de planuri de reamenajare a Parcului 1 Decembrie. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.