bihon.ro Web analytics

În Oradea de un sfert de secol! Optica Ovidiu a sărbătorit 25 de ani de activitate!

Reactualizat la:

În Oradea de un sfert de secol! Optica Ovidiu a sărbătorit 25 de ani de activitate!

Reactualizat la:
Joi, 7 martie 2019, a avut loc aniversarea primului sfert de secol a uneia dintre cele mai cunoscute optici din Oradea.
Scris de Demian - Joi, 7 martie 2019, a avut loc aniversarea primului sfert de secol a uneia dintre cele mai cunoscute optici din Oradea.

Alături de colegi, prieteni apropiați și clienți fideli, familia care deține Optica Ovidiu a ținut să marcheze acest moment special chiar în salonul de optică în care muncesc în fiecare zi, de peste 25 de ani.

Invitat de onoare, domnul viceprimar Florin Birta a ținut un discurs prin care a transmis aprecierile sale către Optica Ovidiu, o companie locală care merită să fie dată ca exemplu pentru capacitatea de adaptare, reinventare și pentru tehnologiile unice în nord-vestul țării în ceea ce privește tratamentul și investigațiile ochiului uman.

„Doresc să felicit familia Demian pentru faptul că au avut puterea de a susține timp de 25 de ani o companie cu toate urcușurile și coborâșurile, amenințările și oportunitățile ivite în cursul timpului. Nu cred că este ușor să fii antreprenor! Să lupți în fiecare zi pentru a ține o companie în viață este un lucru mare și un efort susținut pe care doar proprietarii de afaceri îl cunosc. Ca angajator, mai ales, ai în responsabilitate ta siguranța zilei de mâine a echipei tale și chiar a familiilor acesteia.” Florin Birta – Viceprimar, Oradea

Demian Rodica şi viceprimarul Oradiei, Florin Birta

Invitații au depănat amintiri, s-au bucurat de preparate alese, s-au fotografiat și, bineînțeles, au probat rame de ochelari, totul într-o atmosfera caldă, vorbăreață și prietenoasă. O sărbătoare în familie în care s-a mulțumit angajaților din ultimii 25 de ani, partenerilor care au avut încredere în Optica Ovidiu și, în special, clienților opticii fără de care această poveste nu ar fi fost posibilă.

„Începuturile noastre au fost umile, doi oameni, un atelier de optică și un vis. Cu pasiune și muncă susținută, am reușit să construim ceea ce vedeți astăzi. Iubim ceea ce facem și acest lucru ne motivează să pornim spre serviciu, în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze. A primi o pereche de ochelari îți oferă o bună stare, o bucurie imensă. Suntem martorii acestor povești de bucurie, unice fiecare în parte, de peste 25 de ani.” Rodica Demian – Optica Ovidiu.

Fondatorii Optica Ovidiu, Demian Ovidiu si Rodica

Povestea Optica Ovidiu

O afacere de familie, începută în Oradea, în anul 1994, în atelierul opticianului Ovidiu Demian care, împreună cu soția sa, Rodica Demian, au construit pas cu pas, cărămidă cu cărămidă un brand autentic și local, în care oamenii cred. Încrederea a condus spre loialitate iar clienții, care au fost alături de Optica Ovidiu încă de la început, și-au îndrumat copiii și nepoții către serviciile Optica Ovidiu. Comunitatea Optica Ovidiu se întinde peste generații și chiar pe întreg globul. Pentru cei care au nevoie de ochelari, puterea unei vederi clare este extrem de importantă. Sunt persoane care, după ce au beneficiat de serviciile Optica Ovidiu, au simțit o schimbare radicală a calității vieții lor – nu doar vederea îmbunătățită, ci și o imagine armonioasă a chipului lor.

Pentru a putea crește și dezvolta ca afacere este nevoie sa te reinventezi în permanență, să inovezi și să investești în tehnologia de ultimă generație. Industria opticii românești s-a schimbat extrem în ultimii 25 de ani – dacă la început degroșarea lentilelor minerale se realiza fie manual, fie cu ajutorul aparatelor semi-automate, acum, Optica Ovidiu deține cea mai nouă și performantă tehnologie atât de testare și evaluare a stării de sănătate a vederii, cât și pentru realizarea lentilelor și ramelor de ochelari. Investind în continuu în infrastructura de atelier și cabinet, Optica Ovidiu a devenit recunoscută atât pentru precizia și acuratețea prescripțiilor, cât și pentru aspectul și calitatea montajelor realizate în laboratorul opticianului Ovidiu Demian.

Echipa Optica Ovidiu

Anul 2016 a fost anul transformării imaginii Optica Ovidiu. După o amplă acțiune de rebranding, Optica Ovidiu a devenit un salon de optica modern, profesionist, cu o nouă atitudine. Noul design interior, acompaniat de un branding puternic reflectă personalitatea proprietarilor până în cel mai mic detaliu – de la aranjamentul ochelarilor, la spațiul de așteptare, atelier și cabinete până la grija și atenția față de bunăstarea clienților Optica Ovidiu.

„Dincolo de produse și servicii impecabile, o experiență pe măsura așteptărilor dumneavoastră” – Optica Ovidiu

Echipa Optica Ovidiu, iubește ceea ce face și asta ii motivează să muncească cu drag pentru clienții săi, în fiecare zi. Este dovada vie că atunci când muncești susținut și cu pasiune, având grijă de nevoile fiecărui client și rezolvând fiecare problemă pe care o întâmpină acesta, poți să ai o poveste de succes. Acest succes nu a apărut peste noapte, însă, tocmai din acest motiv Optica Ovidiu este o afacere solidă și de încredere.

Valorile Optica Ovidiu: integritatea, loialitatea, respectul, încrederea, grija și recunoștința se regăsesc în fiecare dintre acțiunile pe care echipă le face pentru clienții săi, din momentul în care trec pragul salonului și până în momentul în care pășesc în lume cu noii ochelari pe nas și cu zâmbetul inconfundabil, de reușită, pe chip.

www.opticaovidiu.ro

https://www.facebook.com/OpticaOvidiu/

[related-post post_id=”2154087″]

Advertorial! Hb: 187893
0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă doi români infectați cu noua tulpină COVID-19 din Marea Britanie
  În prezent, și alte teste de secvențializare sunt în prelucrare în cadrul laboratorului INBI „Matei Balș”, cu rezultate în curs.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccin insuficient, în Bihor. Promisiuni pentru noi fluxuri
  Prefectul Dumitru Țiplea anunță că s-au cerut încă cinci fluxuri de vaccin, pentru a face față solicitărilor. În Oradea nu mai sunt locuri, până spre final de martie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primarul Gabi Popa explică de ce 20.000 de oameni din Țara Beiușului nu se pot vaccina
  Peste 20.000 de oameni din Țara Beiușului, de la Roșia la Ceica, via Lazuri de Beiuș trebuiau să se vaccineze în centrul zonal Beiuș.

  Angajari BIHON

  SC DEME Macarale angajează personal
  S.C. DEME MACARALE S.R.L. angajează personal.

  România

  Cîmpeanu: Reducerea numărului de elevi din clasele de liceu înseamnă 1.000 de clase în plus
  Reducerea numărului de elevi din clasele de liceu înseamnă 1.000 de clase în plus, a declarat la Digi24 ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

  România

  Consiliul European, acord privind folosirea testelor rapide antigen și recunoașterea rezultatelor
  Statele membre au convenit astăzi în unanimitate, printr-o procedură scrisă, o recomandare a Consiliului de stabilire a unui cadru comun pentru utilizarea testelor rapide antigen și recunoașterea reciprocă a rezultatelor testelor COVID-19 pe întreg teritoriul UE, anunță un comunicat.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.