bihon.ro Web analytics

În „Roşu”, la Galerii de Artă - Reperaj

De Camelia Bușu
Reactualizat la:

În „Roşu”, la Galerii de Artă - Reperaj

Vernisaj „Roşu”, în Cetate FOTO: Ovi Pascu
Reactualizat la:
Expoziţia de artă vizuală s-a deschis sâmbătă, 4 iulie, în Cetatea Oradea.
Scris de Camelia Bușu - Expoziţia de artă vizuală s-a deschis sâmbătă, 4 iulie, în Cetatea Oradea.

Sâmbătă Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea a deschis la Galerii de Artă – Reperaj. Cetate, Oradea corpul C expoziţia de artă vizuală „Roşu”.
„Roșu, culoare caracteristică pentru forța ori puterea vizuală, a cumulat în tehnica din multe ipostaze ale secolului, prin alte tehnici de rafinament extrem privind aceeași noțiune este utilizată în practica artistului, în operă și în evenimentul din artă.

Ne referim la cucerirea noțiunii din perspectivă istoriografică, în toate tipologiile de specialist al artei. Roșu propune o expoziție panoramatică, în trepte, vizând tipologiile tematice privind de la tema de fond, Roșu”, spune curatorul expoziţiei, criticul de artă Milena Pop.

Expun artiştii: Tudor Frâncu, Dates Câmpeanu, Florina Iepure, Ovidiu Pascu, Radu Tîrnoveanu, Maria Bronț, Carina Stanciu, Cosmin Durgheu, Remus Ilisie, Terez Matza, Horea Sălăgean, Vioara Bara, Maria Braun, Ieronim Moruț, Diana Bohnstedt Gavrilaș, Aurel Roșu, Daniel Dăian, Ieronim Moruț, Dan Hora, Cristina Costolaș, Adela Popp, Adela Rusu, Andreea Meza, Teofil Stiop şi Ioan Augustin Pop. Tema şi titlul expoziţiei: „Roşu”. Expoziţia va putea fi vizionată timp de două săptămâni , între orele 10:00 – 18:00.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru un câine adoptat, obscen în România
  Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru, imediat după căsătorie dar nu au dezvăluit până acum numele acestuia. Termenul reprezintă moneda oficială a statului Botswana.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lidia Popa: Palatul Poștelor reabilitat cu 4,3 milioane euro
  Clădirea este monument istoric și a fost construită în stil ecletic între anii 1894-1909. 1

  BIHON Sport local

  Eșec drastic pentru CAO. Orădenii mai pot spera doar la locul 2
  Echipa orădeană a pierdut cu 1-3 duelul cu CSM Satu Mare și mai poate spera doar la locul 2, promovabil în anumite condiții. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polaris, scoasă din jocul salubrității orădene
  RER Vest SA a rămas unic ofertant în licitația pentru contractul multianual, scos la mezat de Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Klaus Iohannis: Școala începe pe 14 septembrie. Restricții aplicate după trei scenarii
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat scenariile după care vor fi aplicate restricții în noul an școlar, care va începe pe 14 septembrie. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacian Palladi, reacție la scenariile Președintelui: „Decizia ultimă trebuie a fi recunoscută ca aparținând părinților și nicidecum statului”
  Membru al Consiliului Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din Oradea, profesor asociat al Universității ”Emanuel” din Oradea, profesor la școala lui Mihai Neamțu, alături de nume sonore precum Cătălin Avramescu, Dacian Palladi a oferit multă vreme consultanță de orientare în carieră pentru elevi.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.