bihon.ro Web analytics

În sprijinul oamenilor fără adăpost

Reactualizat la:
Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, Primăria se îngrijeşte de persoanele care, din diferite motive, sunt greu încercate de viaţă neavând un adăpost astfel că roagă comunitatea locală, să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, expuși temperaturilor scăzute, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969 sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte.
Scris de Simona Drimbău - Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, Primăria se îngrijeşte de persoanele care, din diferite motive, sunt greu încercate de viaţă neavând un adăpost astfel că roagă comunitatea locală, să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, expuși temperaturilor scăzute, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969 sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte.

Aici li se oferă cazare în cele două corpuri de clădire şi cele cinci containere din incinta adăpostului, dotate cu dușuri cu apă caldă şi grupuri sanitare, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, îmbrăcăminte curată, un ceai fierbinte şi nu în ultimul rând, sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

Peste zi, în Centrul Comunitar Gutenberg, situat la aceeaşi adresă, respectiv J.Gutenberg nr.8, oamenii străzii se pot bucura de vizionarea unui film, beneficiază de consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă, sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Premierā în Bihor: tânăr transportat în moarte cerebrală la Târgu Mureş, pentru prelevare de organe
  Bihorul înregistrează o premieră națională prin transportul unui pacient în moarte cerebrală într-un alt centru de profil pentru salvarea de vieți.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un jucător al lui Hagi s-a botezat la Beiuș
  Internaționalul român care evoluează la echipa lui Gheorghe Hagi a fost protagonistul unui eveniment important din viața sa. 8

  BIHON Sport local

  Trei fotbaliști orădeni la Academia Hagi
  Chiar dacă parteneriatul dintre LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 – Viitorul Constanța a fost semnat recent, colaborarea dintre cele două entități fotbalistice datează de mai mult timp.

  România

  A venit din concediu și a găsit casa ocupată de trei „chiriași”
  I s-a întâmplat unei arădence care, după ce a revenit din concediu, a găsit trei oameni ai străzii locuind în casa ei, proprietate personală.

  România

  Cel mai mare hotel din Arad, scos la vânzare cu opt milioane de euro
  Hotel Parc are 200 de camere în cele două clădiri, însă nu mai oferă locuri de cazare de câţiva ani, fiind în funcţiune doar restaurantul.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Caramitru și Mălăele, la Oradea
  Ion Caramitru (în rol principal) și Horațiu Mălăele aduc la Oradea spectacolul „Dineu cu proști”.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.