bihon.ro Web analytics

Începând de vineri se redeschid 19 centre de vaccinare în județ. Program extins la Centrul Modular și la Centrele din Ștei și Beiuș

De Otilia Șandor
Reactualizat la:

Începând de vineri se redeschid 19 centre de vaccinare în județ. Program extins la Centrul Modular și la Centrele din Ștei și Beiuș

Reactualizat la:
După cum JB&Bihon.ro a relatat zilnic, numărul bihorenilor care aleg să se vaccineze a crescut constant de două - trei săptămâni încoace.
Scris de Otilia Șandor - După cum JB&Bihon.ro a relatat zilnic, numărul bihorenilor care aleg să se vaccineze a crescut constant de două - trei săptămâni încoace.

La centrele de vaccinare deschise în Oradea se formează zilnic cozi, astfel că medicii inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Bihor au decis ca de azi, vineri, 22 octombrie 2021, să fie 19 centre de vaccinare deschise atât la Oradea cât și în județ, multe cu program de dimineața până seara, inclusiv duminica.

La Oradea

Astfel, în Oradea se redeschide Centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (str. Tudor Vladimirescu nr. 82), unde se vor administra doar doze de vaccin Pfizer, centrul fiind deschis de luni până duminică inclusiv, între orele 8:00-20:00.

Tot la Oradea, centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican are program zilnic, de luni până duminică inclusiv, între orele 8:00 – 20:00, cu administrare de doze Pfizer.

Și centrul de la Spitalul Clinic de Urgență „Avram Iancu”, tot de la Oradea (str. Dunării nr.3) se redeschide, va avea program de luni până vineri inclusiv, între orele 8:00 – 14:00, cu doze Pfizer. Se deschide tot la Oradea, centrul de vaccinare C.M.D.T.A. Oradea (str. Dunării nr.7), cu program de luni până vineri, între orele 8:00 – 14:00, cu doze Pfizer.

Centrul modular din Centrul Civic va fi deschis de luni și până duminică între orele 8:00 – 20:00 și aici se vor administra doze din toate vaccinurile: Pfizer, Johnson, Moderna, Astrazeneca.

În județ

Se redeschide și centrul de la sala de sport a Liceului Tehnologic Sânmartin (str. Ștefan cel Mare, nr. 1), unde se vor administra doze Pfizer, de luni până joi inclusiv, în intervalul orar 8:00-16:00. Azi se redeschide și centrul de la sala de sport din Sântandrei (str. Principală nr. 449), cu program de luni până duminică, între orele 8:00-20:00, unde se va folosi doar vaccin Pfizer. La Spitalul Orășenesc Aleșd e deschis de azi, de luni și până vineri inclusiv, între orele 15:00-20:00, centru de vaccinare, cu doze Pfizer. La Sala de sport din Beiuș, va fi deschis centru de vaccinare de luni și până duminică inclusiv, între orele 8:00 – 20:00 și se vor administra doze Pfizer și Johnson.

Tot azi se redeschide centrul de la Sala de sport a Liceului Teoretic „Nicolae Jiga” Tinca (str. Republicii nr. 36/A, Tinca), cu program de luni până joi inclusiv, între orele 8:00 – 14:00 și cu administrare de doze Pfizer. Și Căminul cultural de la Bratca (str. Mare nr. 124) este de azi centru de vaccinare cu doze Moderna, fiind deschis de vineri până duminică inclusiv, între orele 8:00-15:00.

La Sala de sport de la școala Octavian Goga, din Marghita, va fi centru deschis de luni până vineri, între orele 14:00-20:00, cu doze Pfizer.

La centrul de la Spitalul Orășenesc Ștei (deschis de luni până vineri, între orele 15:00-20:00, se vor administra doze Pfizer.

La Valea lui Mihai, e de azi centru de vaccinare deschis în secția exterioară a spitalului Marghita (str. Republicii nr. 31, Valea lui Mihai), cu program de luni până vineri inclusiv, între orele 8:00 – 20:00, cu administrare de doze Pfizer.

În plus, echipele medicale ale centrelor de vaccinare din Sălard, Popești, Oșorhei și Tileagd continuă activitatea exclusiv prin echipe mobile.

La trei luni de la închidere, Centrul de vaccinare de la CT „Traian Vuia” se redeschide. Vezi programul și tipurile de vaccin

 

Nr. Localitate Nume centru de vaccinare Adresa Tip vaccin Orar funcționare din 22.10.2021
1 Oradea Parter clădire internat Colegiul Tehnic Traian Vuia Strada Tudor Vladimirescu nr. 82, Oradea Pfizer L – D

08.00 – 20.00

2 Sânmartin Sala de sport – Liceul Tehnologic "Felix" Sânmartin Ștefan cel Mare, nr. 1 Sânmartin Pfizer L, J

08.00-16.00

3 Santandrei Sala de sport Santandrei Str. Principală nr. 449 Sântandrei Pfizer S, D

08.00-20.00

4 Tinca Sala de sport – Liceul Tehnologic „Nicolae Jiga” Tinca Str. Republicii nr. 36/A Tinca Pfizer L, J

08.00-14.00

5 Bratca Căminul Cultural Bratca Str. Mare nr. 124

Bratca

Moderna V, S, D

08.00-15.00

Totodată începând de vineri 22.10.2021 se va extinde programul de lucru pentru centrele de vaccinare de mai jos:

Nr. Localitate Nume centru de vaccinare Adresa Tip vaccin Orar funcționare din 22.10.2021
1 Beiuș Sala de sport Beius Piața Samuil Vulcan nr. 18, Beiuș Johnson L-D

08.00-20.00

2 Ștei Spitalului Orăşenesc Stei Str. Cuza Vodă, nr. 5, Ştei Pfizer L-V

15.00 – 20.00

3 Oradea Centrul 4_Modular Piata Emanuil Gojdu Piata Emanuil Gojdu Johnson L-D

08.00 – 20.00

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. TEORETIC says:

  Tot Tehnologic ne faceți la TINCA?
  Corectați! ESTE TEORETIC!

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Descoperă gama Toyota! Te așteptăm la noul dealer TOYOTA ORADEA

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Capra cu trei iezi” vine în weekend, la ERA Park Oradea
  ERA Park Oradea continuă și în acest an tradiția pieselor de teatru pentru copii. Duminică, 23 ianuarie, de la ora 11, cei mici sunt invitați la spectacolul „Capra cu trei iezi”, jucat de actorii Trupei Arcadia in regia lui Daniel Vulcu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  1.000 de localnici din Suplacu de Barcău cer înființarea unui post de jandarmi
  Lista cu cele 1.000 de semnături ale localnicilor a fost înmânată ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, de către parlamentarul Adrian Merka, din Grupul Minorităților Naționale. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mai multe firme, mai mulți angajați în Bihor
  ITM Bihor a efectuat în 2021 3.597 de controale, aplicând 5.022 de sancţiuni contravenţionale, din care 467 amenzi şi 4.555 de avertismente.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CJ Bihor alocă 65% din buget - 115 milioane de euro - pentru investiții în 2022
  Consiliul Județean Bihor a anunțat joi proiectul pentru buget pe anul 2022. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să cumpărați corpurile de iluminat perfecte

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.