bihon.ro Web analytics

Incidențe actualizate: 12 localități depășesc pragul de 4‰. Oradea înregistrează o scădere a ratei de infectare

De Marius Sasu
Reactualizat la:

Incidențe actualizate: 12 localități depășesc pragul de 4‰. Oradea înregistrează o scădere a ratei de infectare

Reactualizat la:
Potrivit tabelului incidenței, actualizat pentru data de vineri, 16 aprilie, în județul Bihor sunt în prezent 12 localități, printre care se numără și Oradea, care depășesc pragul de incidență de 4 cazuri la mia de locuitori.
Scris de Marius Sasu - Potrivit tabelului incidenței, actualizat pentru data de vineri, 16 aprilie, în județul Bihor sunt în prezent 12 localități, printre care se numără și Oradea, care depășesc pragul de incidență de 4 cazuri la mia de locuitori.

Față de ziua precedentă, când zece localități bihorene depășeau pragul de 4‰ , pentru care se impun noile restricții pe perioada weekend-ului, vineri alte două localități s-au alăturat listei. Este vorba despre localitățile Sânnicolau Român și Vârciorog.

De asemenea, toate localitățile din județ înregistrează o rată de infectare de sub 7.5‰. Topul incidenței este condus în continuare de localitatea Nojorid, care înregistrează o constanță a ratei de infectare, urmat de comuna Sântandrei și municipiul Oradea.

În ordine descrescătoare din punct de vedere al incidenței, acestea sunt: Nojorid (6.56‰ ), Sântandrei (5.74‰ ), Oradea (4.92‰ ), Sălacea (4.9‰ ), Vârciorog (4.66‰ ), Șinteu (4.65‰ ), Gepiu (4.63‰ ), Sânnicolau Român (4.6‰ ), Viișoara (4.56‰ ), Borș (4.5‰ ), Sânmartin (4.24‰ ) și Derna (4.08‰ ).

Restricții de weekend

Astfel, vineri, sâmbătă și duminică, (16-18 aprilie), magazinele se vor închide la ora 18:00, iar circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00

În aceste 12 localități, activitatea operatorilor economici în zilele de vineri, sâmbătă și duminică este restrânsă la intervalul orar 5:00 – 18:00; locuitorilor li se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20:00-05:00, cu excepţiile prevăzute de lege; activitatea operatorilor economici în domeniul sălilor de sport și/sau fitness desfăşurată în spaţii închise este suspendată.

Restricții de weekend în Oradea și 11 localități bihorene. Vezi lista completă

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Covidut says:

  Nu castigam CUPA COVID 2021 asa.
  Trebe sa facem ceva.

 2. Angajari BIHON

  Adeplast angajeaza personal

  Angajari BIHON

  PLASTOR S.A. angajează personal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se pot face înscrieri pentru programul Rabla. Condiții, etape și sume alocate
  De azi, 14 mai 2021, persoanele fizice își pot crea conturile de utilizator în aplicația informatică în vederea înscrierii în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statui Vivante prezente la Oradea, la Enchante Rooftop & Social Lounge, o locaţie care îţi oferă privelişti asupra oraşului ce îţi taie respiraţia!
  Enchante ! Mă bucur să te cunosc! Încântat de cunostinţă! Nice to meet you! 1

  România

  Nunți și botezuri de la 1 iunie: Se renunță la restricționarea numărului de persoane, dacă toți participanții sunt vaccinați
  Liber la nunți și botezuri. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul conferinței de joi că din date de 1 iunie se pot organiza evenimente private. 2

  România

  K.Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile pe timp de noapte. Spectatorii revin pe stadioane
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Palatul Controceni, că din data de 15 mai se va elimina portul măștii în exterior și restricțiile de noapte. 28

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.