bihon.ro Web analytics

International School of Oradea obține autorizare Aracip

Reactualizat la:
Este oficial! Din 24 iunie 2020, International School of Oradea este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară.
Este oficial! Din 24 iunie 2020, International School of Oradea este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară.

 

„Având în vedere prevederile art 26-27 din HG nr 22/2007 privind aprobarea Metodologiei de evaluare instituțională în vederea autorizării, acreditării și evaluării periodice a instituțiilor furnizoare de educație, ținând cont de dispozițiile Ordonanței Guvernului nr 33/2002 privind reglementarea eliberării certificatelor și adeverințelor de către autoritățile publice centrale și locale, aprobată cu completări și modificări prin Legea nr 223/2002, luând în considerare notificarea înregistrată la ARACIP cu nr 636. 06.03.2019, însoțită de documentația aferentă, se adeverește că unitatea de învățământ Internațional School of Oradea, cu sediul în strada Armatei Române, nr 1F, municipiul Oradea, județul Bihor, care organizează și desfășoară activități de învățământ preuniversitar pentru nivelurile de învățământ Preschool și Primary, corespunzătoare sistemului educațional din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, începând cu data 24.06.2020”, transmit reprezentanții International School of Oradea.

Odată cu primirea acestei autorizații, elevii școlarizați de unitatea de învățământ International School of Oradea beneficiază de dreptul de recunoaștere a diplomelor și perioadelor de studii efectuate, în aceleași condiții ca și elevii care au studiat în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în sistemul de învatamant specific statului respectiv.

ISO are sprijinul Fundației Lumina – organizația care sprijină învățământul de peste 25 de ani și deține 11 școli în România, al Primăriei Municipiului Oradea– prin Agenția Locală de Dezvoltare Locală, și nu în ultimul rând, al International School of Bucharest.

Celor care încă nu cunosc această instituție de învățământ le menționăm faptul că:

– Școala Internațională din Oradea (ISO) și-a început activitatea în septembrie 2017. A fost înregistrat „Cambridge School Center” (Centrul nr. R0006 – CIE: Universitatea din Cambridge International Examinations) din iunie 2018 și este școală acreditată (BSO) din mai 2019.

Totodată este înregistrată în cadrul Departamentul pentru Educație (DfE) cu numărul DfE 000/6193.

Acceptă înscrieri pe tot parcursul anului școlar în limita locurilor disponibile pe grupele de creșă, grădiniță și învățământ primar.

Cei interesați să afle mai multe și să pătrundă în lumea ISO pot programa o vizită la singura școală acreditată Cambridge din Oradea, cu predare exclusiv în limba engleză , apelând numărul de telefon 0770.903.819 sau în scris la adresa de email info@isor.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
  Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

  Bihon CSM Oradea

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
  În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.