bihon.ro Web analytics

International School of Oradea obține autorizare Aracip

Reactualizat la:
Este oficial! Din 24 iunie 2020, International School of Oradea este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară.
Este oficial! Din 24 iunie 2020, International School of Oradea este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară.

 

„Având în vedere prevederile art 26-27 din HG nr 22/2007 privind aprobarea Metodologiei de evaluare instituțională în vederea autorizării, acreditării și evaluării periodice a instituțiilor furnizoare de educație, ținând cont de dispozițiile Ordonanței Guvernului nr 33/2002 privind reglementarea eliberării certificatelor și adeverințelor de către autoritățile publice centrale și locale, aprobată cu completări și modificări prin Legea nr 223/2002, luând în considerare notificarea înregistrată la ARACIP cu nr 636. 06.03.2019, însoțită de documentația aferentă, se adeverește că unitatea de învățământ Internațional School of Oradea, cu sediul în strada Armatei Române, nr 1F, municipiul Oradea, județul Bihor, care organizează și desfășoară activități de învățământ preuniversitar pentru nivelurile de învățământ Preschool și Primary, corespunzătoare sistemului educațional din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, este înscrisă în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, începând cu data 24.06.2020”, transmit reprezentanții International School of Oradea.

Odată cu primirea acestei autorizații, elevii școlarizați de unitatea de învățământ International School of Oradea beneficiază de dreptul de recunoaștere a diplomelor și perioadelor de studii efectuate, în aceleași condiții ca și elevii care au studiat în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în sistemul de învatamant specific statului respectiv.

ISO are sprijinul Fundației Lumina – organizația care sprijină învățământul de peste 25 de ani și deține 11 școli în România, al Primăriei Municipiului Oradea– prin Agenția Locală de Dezvoltare Locală, și nu în ultimul rând, al International School of Bucharest.

Celor care încă nu cunosc această instituție de învățământ le menționăm faptul că:

– Școala Internațională din Oradea (ISO) și-a început activitatea în septembrie 2017. A fost înregistrat „Cambridge School Center” (Centrul nr. R0006 – CIE: Universitatea din Cambridge International Examinations) din iunie 2018 și este școală acreditată (BSO) din mai 2019.

Totodată este înregistrată în cadrul Departamentul pentru Educație (DfE) cu numărul DfE 000/6193.

Acceptă înscrieri pe tot parcursul anului școlar în limita locurilor disponibile pe grupele de creșă, grădiniță și învățământ primar.

Cei interesați să afle mai multe și să pătrundă în lumea ISO pot programa o vizită la singura școală acreditată Cambridge din Oradea, cu predare exclusiv în limba engleză , apelând numărul de telefon 0770.903.819 sau în scris la adresa de email info@isor.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stație de monitorizare a aerului la Sânmartin
  Sânmartinul este una dintre localitățile în care va fi amplasată una dintre cele 60 de noi stații de monitorizare a aerului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florica Cherecheș afirmă că poate dezamorsa „bomba ecologică” de la Derna
  Deputatul promite ecologizarea siturilor contaminate cu reziduuri petroliere de la Balc, Derna și Suplac.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și dr. Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 9

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 4

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.