bihon.ro Web analytics

Lansare Familia, seria a VI-a, la Cărturești Lotus

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Revista de cultură Familia și Librăria Cărturești Oradea vă invită la lansarea primului număr al seriei a VI-a din istoria revistei, precum și a noului site al publicației.
Revista de cultură Familia și Librăria Cărturești Oradea vă invită la lansarea primului număr al seriei a VI-a din istoria revistei, precum și a noului site al publicației.

 

Evenimentul va avea loc marți, 23 februarie, la Librăria Cărturești din Lotus Center, de la ora 18. Vor fi prezenți membrii redacției și invitați ai acestora, printre care și artistul fotograf orădean Ovi D. Pop, autorul fotografiei reproduse pe copertă.

Noua serie a revistei Familia urmărește atât continuarea unei îndelungate tradiții, de peste 156 de ani, cât și înnoirea aspectului și a conținutului editorial, orientând revista spre cititori. Așa cum demonstrează sumarul primul număr, au fost păstrate unele colaborări de prestigiu (Gh. Grigurcu, Al. Cistelecan, Florin Ardelean, Magda Danciu), cărora li s-au alăturat colaboratori și rubrici noi (Marius Chivu, Alex Moldovan, Dan-Liviu Boeriu). Conceptul grafic complet regândit este realizat de Miron Beteg, iar artistul lunii ianuarie este orădeanul Ovi D. Pop. Ilustrația de copertă și fotografiile din interior îi aparțin. De asemenea, revista Familia, în parteneriat cu lanțul de librării Cărturești, demarează un proiect unic în România, Bestsellers Cărturești: nouă topuri alcătuite în funcție de vânzările naționale dintr-o lună anume. Este prima încercare de sistematizare periodică după acest criteriu, pe modelul celebrelor topuri New York Times Bestsellers.

Site-ul www.revistafamilia.ro beneficiază, de asemenea, de o față nouă, care va fi dezvăluită cu această ocazie. Modern ca prezentare grafică și funcționalitate, acesta va funcționa ca portal cultural, adunând nu doar materialele din edițiile print ale revistei, ci și articole, avanpremiere, interviuri, reportaje destinate exclusiv spațiului online.

Sunt așteptați toți iubitorii de literatură și de cultură. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Toți cei care nu pot participa fizic, vor putea urmări evenimentul online pe paginile de Facebook ale Familia și Cărturești.

Mircea Pricājan

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  3

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.