bihon.ro Web analytics

Legătura centură - DN79, la 40%

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:

Legătura centură - DN79, la 40%

Reactualizat la:
Contractat de aceeași firmă Porr Construct, drumul de legătură între șoseaua de centură, girația de la cimitir, și DN 79, cu ieșire în spatele ERA Shopping ar urma să fie gata în toamnă.
Scris de Cristina Ghilea - Contractat de aceeași firmă Porr Construct, drumul de legătură între șoseaua de centură, girația de la cimitir, și DN 79, cu ieșire în spatele ERA Shopping ar urma să fie gata în toamnă.

Prezenți pe amplasament, viceprimarul Florin Birta și reprezentantul Porr Construct, inginerul Emannuel Iohan Reitmaier, au precizat că lucrarea este la stadiul de implementare de 40%, după ce ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în iunie.

Estimarea este că drumul va fi gata la sfârșitul lunii octombrie, costul este de 4 milioane lei plus TVA, proiectul este derulat prin Zona Metropolitană Oradea.

Drumul are o lungime de aproximativ 860 m liniari și va avea câte o bandă pe sens. Primii aproximativ 320 de m, dinspre DN 79 spre centură, au fost deja acoperiți cu primele straturi de mixturi asfaltice.

„Aici erau două puncte critice: relocarea rețelei de gaz și relocarea sistemului pentru balizazul pistei Aeroportului. Am avut tot sprijinul pentru a urgenta și a putea face lucrările rapid astfel încât să nu ne blocăm cu execuția. În acest moment, rețeaua de gaz este deja relocată, se lucrează la relocarea rețelei pentru balizaj, așla că avem undă verde pentru realizarea drumului”, a precizat inginerul.

Acesta apreciază că undeva în mijlocul lunii septembrie se va asfalta drumul, după care se va termina rețeaua de iluminat, gardul perimetral al aeroportului, porțile de gabarit, trotuarele etc.

Pasajul de pe centură – în faza piloților forați

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  „Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
  Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
  În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
  Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

  Angajari BIHON

  Elka Prod angajează personal

  BIHON Sport local

  Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
  Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.