bihon.ro Web analytics

Lucrările la DN 76, Vârfurile - Ștei, aproape de final

De Georgiana Anghel

Lucrările la DN 76, Vârfurile - Ștei, aproape de final

Constructorul lucrează intens pe tronsonul Vârfurile - Ștei
Constructorul a început să aștearnă stratul de uzură pe DN 76, pe tronsonul Vărfurile - Ștei.
Scris de Georgiana Anghel - Constructorul a început să aștearnă stratul de uzură pe DN 76, pe tronsonul Vărfurile - Ștei.

Potrivit constructorului, stadiul fizic al lucrării este de 40% la restul de executat și la 90% din totalul contractului. Termenul de finalizare la partea de structură rutieră este august 2021, iar finalizarea contractului este prevăzută pentru toamna acestui an.

„Ca tehnologie de așternere, fiind o succesiune de curbe, se folosește o tehnologie cu un sistem de transfer al mixturii, să se asigure continuitatea așternerii fără să se creeze un disconfort”, declară Traian Bulzan, șeful Secției Drumuri Naționale Oradea. Lucrările de reabilitare a DN 76 au început în iulie 2020. Sectorul cuprins între localitatea Vârfurile și Ștei este unul complex, de-a lungul drumului având loc alunecări de teren în ultimii ani.

Pe lângă cei 33,31 km de drum național, lucrarea mai prevede: finalizarea reabilitării a 5 poduri; amenajarea a 5 parcări; amenajarea a 5 stații de autobuz; lucrări de colectare și evacuare a apelor; lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor; lucrări de sprijinire; lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare; lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. zsizsi says:

  Adică dacă vreau să mă duc la Deva nu mai rămân cu mașina suspendată/deteriorată din cauza condițiilor vitrege de carosabil de pe pas? Știe cineva la sigur? Degeaba 90% stadiu, la noi mp aștept să prind porțțiuni de doar 10m lungime în care s-au întâmpinat dificultăți de stabilitate a solului și acolo să îmi rup mașina.

 2. Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.