bihon.ro Web analytics

Lucrările la podul din Bulz, aproape gata

De Georgiana Anghel

Lucrările la podul din Bulz, aproape gata

Lucrările la podul peste Crișul Repede din localitatea Bulz au fost începute în 11 ianuarie 2021
Scris de Georgiana Anghel - Lucrările la podul peste Crișul Repede din localitatea Bulz au fost începute în 11 ianuarie 2021

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Bihor, a fost turnat asfaltul, iar acum urmează montarea balustradelor de protecție pentru pietoni și realizarea marcajelor rutiere. În cursul lunii august, după recepția lucrărilor, podul va fi deschis circulației. „Podul va lega comunele Bulz şi Bratca, pe drumul județean ce urmează cursul râului”, a precizat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor. Potrivit sursei citate, conform contractului, termenul de finalizare al podului ar fi fost primăvara anului viitor.

Peste 5 milioane de lei

“Podul are o lungime totală de 52,40 m, va asigura două benzi de circulație cu o lățime totală de 6,00 m și două trotuare de 1,25 m. Acesta este alcătuit din două deschideri de 24,00 m + 24,00 m. Culeile sunt fundate pe coloane forate, armate. S-a proiectat o singura pilă centrală (picior de pod) fundată pe coloane forate armate”, se arată în comunicatul CJ Bihor.

Firma care execută lucrările la noul pod este SC Dacia Faber SRL, din Cluj Napoca. Valorea contractului de proiectare și execuție este de 5,086,420.36 Lei, cu TVA inclus. Pe Drumul Județean 108I Bratca – Bulz, la intersecție cu DJ 108K Bulz – Remeți, circulația peste râul Crișul Repede se realiza pe un pod cu o lungime de 74 de metri, construit în anul 1996. Podul are o singură bandă de circulație, de 3,75 m lățime, fiind într-o stare avansată de degradare. Jb – G.A.

 

5 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ii says:

  Bani sifonati degeaba

 2. Iuliu says:

  Foarte bine ca s-a făcut, dar prețul este exagerat de mare, mai nou toate lucrările din bani publici au preturi umflate, cine verifică aceste preturi exagerate.

 3. Călin says:

  În sfârșit are Birtinu o legătură demnă de invidie.

 4. drop says:

  Ar trebui sa-i poarte numele lui Bolojan. Si Oradea merita o statuie a lui Bolojan, in fiecare cartier ar trebui una

 5. Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.  1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 3

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.