„Lupu orădean" a amenințat că se aruncă de pe podul Sf. Ladislau

Reactualizat la:

„Lupu orădean" a amenințat că se aruncă de pe podul Sf. Ladislau

FOTO: Crișana
Reactualizat la:
Un bărbat din Oradea s-a urcat miercuri după-masă pe balustrada Podului Sf. Ladislau și a amenințat că se aruncă în Crișul Repede.
Un bărbat din Oradea s-a urcat miercuri după-masă pe balustrada Podului Sf. Ladislau și a amenințat că se aruncă în Crișul Repede.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:00. Potrivit Crișana, „Lupu” s-a urcat pe balustrada Podului Sf.Ladislau și a amenințat că se aruncă în Criș. Martorii de fața locului au declarat că bărbatul a început să urle că s-a săturat să trăiască pe stradă iar apoi a coborât sub unul dintre balcoanele podului și a strigat din toți plămânii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Un echipaj de poliție din zonă l-a observat pe acesta și a intervenit pentru salvarea lui, reușind să-l convingă să urce înapoi pe pod.

FOTO: Crișana

„Lupu” a fost urcat apoi într-o mașină de poliție și dus la spital pentru acordarea de ajutor medical. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice și a mai fost în trecut protagonistul unor astfel de evenimente.

16 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. oradeanul says:

    trebuia ignorat, venea singur sus daca vedea ca spectacolul nu are public
    dar mereu la fel

  2. Mihai says:

    si uite pe ce cheltuie statul banii…

  3. unul says:

    Interesant ca nu se arunca nici unul asta era in pericol sa faca o baie probabil pestii ar fi avut de suferit nu a avut nimeni o bota sal ajute sa se spele un pic

  4. claudiu says:

    si ma rog, ce l-a retinut sa nu se arunce, manca si gura pestilor ceva
    halal stire, cretini orasului, cei intretinuti social mai putin

  5. Anonimus says:

    Toată lumea judeca, dar va întreb eu cine le ajuta pe oameni de genu, de ce nu e oferă un loc de munca la oameni de genu, lupu e un om bun și lucrează dacă e vorba. Vati gândit vrio data sau statu sai ofere la gen de oameni un loc de munca sau un domeniu pe care îl poate face și el și se simte folos. Da frate își trage atenția, de ce? Ca trăiește zilnic cu voi sub pasaj, va bateți pula de el și etc… Dar ba lupă, dute curata masa, ba lupu dute arunca și u gunoi sau matura pe jos oky, dar oferiți cv, și omul acela are suflet simte și pe lângă e un om cinstit. Vb din proprie răspundere. Cu ajutorul lui a fost recuperat nu un telefon care a fost furat…. Ști mila nu rezolva nmk doar faptele! Sa ne uitam cu toți în oglinda prima oara sa va puneți în pielea lui o leaca….

  6. Seul says:

    Nu mai fiți atât de rai ca va bate Dumnezeu ! E și el om la fel ca și voi! Acesta trebuie dus într-un centru de noapte ! Rog autoritățile sa își facă treaba !!!!

  7. Anonim says:

    Poate e ceva Birtinez…de al dictatorului..Bolojan..

    • Bhhj says:

      De ce zici ca e dictator?

      • Vaivaivai says:

        Ți se pare că se execută ceva în Oradea fără voința lui? Îmi poți da măcar o (UNA) hotărâre de consiliu local care să-l contrazică? Aud….? Păi vezi? Și Ceaușescu era convins că face lucruri bune pentru poporul lui. Până când l-a izbit realitatea în mufă. Nu există om atotștiutor. Din păcate subiectul nostru s-a debarasat de toți cei care încercau să-și spună punctul de vedere și s-a înconjurat de yes-mani. Cam asta face orice dictator. QED

  8. Adisor says:

    Eu il incurajam …

  9. Anonimul says:

    Din pacate peste tot intalnim asemenea oameni cu probleme psihice, iar in aceasta perioada crizele sunt mult mai dese.
    Acestia ar trebui periodic chemati la medic pentru consult si tratament.

  10. vdct says:

    ce mare sărbătoare națională e iar cu atâtea steaguri pe pod? Stâlpu’ și drapelu’…

  11. Anonim says:

    Poate e din Birtin ca vestitul primar..

  12. Anonim says:

    Bine zis,din pacate asa e romanu intotdeauna sa judece

  13. powered by Surfing Waves

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Ambasadorul Finlandei în România a lăudat dezvoltarea orașului Oradea într-o vizită oficială în județ
    Primarul Oradiei, Florin Birta, și președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, au primit joi vizita Excelenței Sale Leena Liukkonen, ambasadorul Finlandei în România

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Bihorenii sunt așteptați la un concert de pricesne care va avea loc în Sânmartin
    Bihorenii sunt invitați duminică 28 aprilie, de la ora 17, la prima ediție a concertului de pricesne „Duminica la Florii” care va avea loc la Biserica Ortodoxă „Buna Vestire” din Sânmartin.

    BIHON CAO

    ANUNŢ Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    ANUNŢ Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Bihorean arestat pentru că și-ar fi agresat sexual fiica vitregă. A atins-o din greșeală, se apără individul
    Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, de un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta, sub acuzația că ar fi agresat-o sexual pe fiica minoră a concubinei sale.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Lucrările de asfaltare din jurul Parcului 22 Decembrie modifică traseele autobuzelor. Vezi noile rute

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Ucigașul unui bărbat din Salonta, condamnat la peste 12 ani de închisoare. Obligat să achite 120.000 de euro daune morale
    Tribunalul Bihor a pronunțat, joi, sentința în cazul lui Sandor Kiss, bărbatul de 55 de ani acuzat că ucis un salontan, în vara lui 2023.

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.