bihon.ro Web analytics

Mai multe naşteri ca decese în judeţul Bihor

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Ultimele date ale Direcţiei Judeţene de Statistică Bihor arată un spor natural pozitiv în judeţ.
Scris de farcas - Ultimele date ale Direcţiei Judeţene de Statistică Bihor arată un spor natural pozitiv în judeţ.

Astfel, în luna septembrie 2016, în judeţul Bihor s-au înregistrat 541 născuţi vii, mai puţin cu 39 faţă de luna precedentă şi cu 35 mai mulţi decât în luna septembrie 2015. Tot în septembrie 2016 s-au înregistrat 512 decese, cu 30 mai puţine faţă de luna precedentă şi cu patru mai puţine faţă de luna septembrie 2015. Sporul natural din luna septembrie 2016, calculat ca diferenţă între numărul de născuţi vii şi decesele înregistrate, a fost de +29 persoane.

Numărul decedaţilor sub un an a fost în luna septembrie 2016 de două persoane, mai mic cu trei decese faţă de numărul de decese din luna anterioară şi cu două decese mai puţine faţă de luna septembrie a anului precedent.

A crescut și numărul căsătoriilor

În luna septembrie 2016, potrivit datelor Direcţiei Judeţene de Statistică, oficiile de stare civilă au oficiat în judeţul Bihor 507 căsătorii, în creştere faţă de luna precedentă cu 12 căsătorii. Comparativ cu luna septembrie a anului 2015, numărul căsătoriilor a scăzut cu 21.

În luna septembrie 2016, instanţele judecătoreşti au pronunţat definitiv 116 divorţuri, mai multe cu 60 faţă de numărul de divorţuri din luna precedentă şi cu 21 divorţuri mai multe faţă de luna septembrie 2015.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Opinii

  Competența Direcției Naționale Anticorupție
  Conform articolului 13 din OUG 43/2002, sunt de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie infracţiunile prevăzute în Legea nr. 78/2000, cu modificările şi completările ulterioare, săvârşite în una dintre următoarele condiţii:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Oradea rămâne fără festivaluri: evenimente anulate, unul după altul
  Festivalurile și evenimentele care urmau să se desfășoare în perioada următoare în Oradea au fost anulate. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tornadă fotografiată în județul Bihor! Fenomenul este tot mai des întâlnit în România
  În ultimii ani s-au înmulțit raportările privind desfășurarea de tornade în România.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Echipamente ATI donate la Spitalul Gavril Curteanu
  La Oradea au sosit echipamente pentru cazurile grave de Covid, în urma unei donații Digi România. 2

  România

  Szijjarto l-a invitat pe Bogdan Aurescu să efectueze o vizită oficială în Ungaria
  Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat marţi că l-a invitat pe omologul român, Bogdan Aurescu, să efectueze o vizită oficială la Budapesta, pentru a continua dialogul constructiv iniţiat la Bucureşti. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimele demolări la fosta bază sportivă Voința
  Parcarea etajată va ocupa cam un sfert din terenul eliberat, spre Academiei a fost promisă amenajarea unei baze sportive moderne. 12

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.