bihon.ro Web analytics

Manager nou la Spitalul Orăşenesc Aleşd

Reactualizat la:

Manager nou la Spitalul Orăşenesc Aleşd

Reactualizat la:
Alegerea lui Ioan Todoca în poziţia de primar al Aleşdului a dus la vacantarea postului de manager al spitalului Orăşenesc Aleşd.
Scris de Raul Simea - Alegerea lui Ioan Todoca în poziţia de primar al Aleşdului a dus la vacantarea postului de manager al spitalului Orăşenesc Aleşd.

Sub conducerea lui Ioan Todoca, Spitalul din Aleşd a fost salvat de la închidere, ba mai mult a beneficiat de investiţii fără precedent. Recent, prin dispoziţia primarului Ioan Todoca, tânărul Florin Creţ a devenit noul manager al Spitalului Orăşenesc Aleşd. Ca şi primarul Todoca, Florin Creţ provine, din punct de vedere politic, din PNL.

Florin Creţ nu este străin de problemele Spitalului Aleşd, chiar dacă vine la conducerea acestuia din poziţia de director adjunct la Electrică Distribuţie. Florin Creţ e familiarizat cu situaţia din cadrul unităţii spitaliceşti, deoarece timp de opt ani a fost consilier local PNL în cadrul CL Aleşd, în subordinea căruia se află Spitalul.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Noiembrie 2021, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00 după următorul program:

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România trece sâmbătă spre duminică la ora de iarnă
  Trecerea la ora de iarnă 2021, la ca și în ceilalți ani, se face în ultimul weekend din octombrie. Astfel, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică, 30 spre 31 octombrie 2021, ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 4:00 devenind ora 3:00.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O tânără de 20 de ani a intrat într-un stâlp pe drum expres
  O șoferiță în vârstă de 20 de ani a produs un accident rutier în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, pe drumul expres. 12

  BIHON Sport local

  Karateka din 15 țări se întrec la Campionatul European IKU de la Oradea
  „IKU European Championship” este găzduit de Arena Antonio Alexe din Oradea în perioada 28-31 octombrie. Competiția este organizată de departamentul IKU din Federația Română de Arte Marțiale cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.