bihon.ro Web analytics

Maraton de discursuri profesioniste

Reactualizat la:
Clubul Oradea Toastmasters organizează miercuri, de la ora 19:00, la Hotel Ramada, maratonul de discursuri.
Scris de farcas - Clubul Oradea Toastmasters organizează miercuri, de la ora 19:00, la Hotel Ramada, maratonul de discursuri.

Scopul acestor activităţi ale Toastmasters este să ajute cât mai mulţi oameni să-şi învingă frica de a vorbi în public şi să-şi dezvolte abilităţile de comunicare şi conducere.

„Prin acest eveniment, ne propunem să arătăm comunităţii noastre că vorbitul în public poate fi accesibil oricui îşi doreşte acest lucru şi este dispus să exerseze într-un mediu pozitiv şi de sprijin reciproc. Chiar dacă provenim din medii profesionale diferite şi majoritatea membrilor nu sunt vorbitori profesionişti, încercăm ca, prin tot ceea ce facem, să dăm dovadă de profesionalism”, transmit organizatorii.

La evenimentul de diseară şi-au anunţat prezenţa vorbitori din cluburile din Timişoara şi Arad. Intrarea este liberă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pistă de tartan pe Barcăului
  Proiectul culoarului verde care se amenajează, acum, în strada Barcăului, este completat cu o pistă de alergare din tartan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A murit sexagenarul rănit grav în incendiul de pe Liszt Ferenc

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavirus în Bihor: 104 persoane autoizolate în locuințe
  Joi, la ora 8:00, medicii inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Bihor indicau yn număr de 104 oameni autoizolați în casă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria replică prin parcuri și prin promisiuni de împădurire
  Primăria Oradea susține că afirmațiile legate de tăierile de arbori sunt "în flagrantă neconcordanță cu realitatea" și vine cu o serie de cifre și statistici.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria Oradea - tentativă de remediere a subfinanţării
  După mai multe runde de licitaţii care au lăsat indiferenţi constructorii, executivul şi-a ajustat estimările de costuri la câteve obiective importante.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sânmartin, prima comună din ţara care licitează distribuţia de gaz
  După doi ani şi jumătate în care a lucrat la documentaţie, Primăria Sânmartin scoate la licitaţie serviciul de distribuţie al gazului.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.