bihon.ro Web analytics

Marți, 30 iunie 2020, ultima zi pentru depunerea Declarației Unice

De Dan Birta
Reactualizat la:
Reactualizat la:
Pentru depunerea și plata online a Declarației Unice până la 30 iunie se acordă o bonificație de 10%.
Scris de Dan Birta - Pentru depunerea și plata online a Declarației Unice până la 30 iunie se acordă o bonificație de 10%.

 

Marți, 30 iunie, este ultima zi pentru depunerea Declarației Unice (DU) de către persoanele fizice autorizate care obțin venituri din activități independente.
Declarația Unică se poate depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire. Data depunerii declaraţiei în format hârtie este data înregistrării acesteia la organul fiscal sau data depunerii la poştă, după caz.

Declaraţia se mai poate depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, respectiv: prin intermediul serviciului

„Spaţiul privat virtual” (SPV), precum şi pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată. În cazul impozitului pe venit, contribuției de asigurări sociale și a contribuției de asigurări sociale de sănătate, datorate pentru veniturile realizate în anul 2019, pentru care există obligația depunerii Declarației Unice, dacă aceasta se depune până la 30 iunie 2020, inclusiv, se acordă bonificații.

Bonificația este de 5% dacă obligațiile se sting până la termenul scadent de 30 iunie 2020. Dacă Declarația unică se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanță, până la data de 30 iunie 2020, se mai acordă o bonificație de 5% din impozitul pe venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate.

Potrivit informațiilor primite de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Bihor, până în 18 iunie, au depus declarația mai puțin de jumătate dintre contribuabilii din Bihor care aveau această obligație. Adică, 10.669 dintr-un total de 23.957. Dintre aceștia, 6.676 au depus declarația online.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stație de monitorizare a aerului la Sânmartin
  Sânmartinul este una dintre localitățile în care va fi amplasată una dintre cele 60 de noi stații de monitorizare a aerului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florica Cherecheș afirmă că poate dezamorsa „bomba ecologică” de la Derna
  Deputatul promite ecologizarea siturilor contaminate cu reziduuri petroliere de la Balc, Derna și Suplac.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și dr. Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 9

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 4

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.