bihon.ro Web analytics

Martorii lui Iehova, în congres

Reactualizat la:
,,Să ne păstrăm iubirea faţă de Iehova’’ este tema Congresului din 29 aprilie a Martorilor lui Iehova. Congresul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.
Scris de Demian - ,,Să ne păstrăm iubirea faţă de Iehova’’ este tema Congresului din 29 aprilie a Martorilor lui Iehova. Congresul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

,,«Să-l iubeşti pe Iehova, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată mintea ta». Aceasta este cea mai mare şi cea dintâi poruncă. Unii oameni consideră că Dumnezeu este imposibil de înţeles, inaccesibil şi chiar crud. De aceea, multora le este greu să-l iubească.  Noi însă credem că putem să-l iubim pe Dumnezeu. De-a lungul secolelor, mulţi oameni şi-au pus această întrebare. De fapt, în Evul Mediu, majoritatea celor care se considerau creştini nici măcar nu se rugau la Dumnezeul cel Atotputernic. De ce? Deoarece le era teamă de el. Istoricul Will Durant a explicat: <<Cum putea îndrăzni un biet păcătos să-şi înalţe rugăciunea spre un loc atât de îndepărtat şi înfricoşător?>>. De ce cred unii oameni că Dumnezeu este înfricoşător şi departe de noi? Ce spune în realitate Biblia despre Dumnezeu? Vom putea să-l iubim pe Dumnezeu după ce aflăm adevărul despre el? Congresul Martorilor lui Iehova  îi  va  ajuta  pe  cei  prezenți  să  cunoască  mai  bine  personalitatea  lui  Dumnezeu  şi  astfel  să  lege  o  relație  de  iubire  cu  El,  dar  şi  cu  semenii’’, a anunţat Sergiu Popa, responsabil cu organizarea Congresului de sâmbătă, 29 aprilie.

Evenimentul va avea loc între orele 9:30 şi 16:15. Intrarea este liberă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se face curățenie generală în județ, cu ocazia „Campionatului Bihorean al Curățeniei”
  Locuitorii comunelor și orașelor din județ, elevi, angajați ai primăriilor, salvamontiști s-au implicat cu toții în acțiunile organizate în cadrul campaniei „Iunie – Luna curățeniei în județul Bihor”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Omagiu profesorului Dorel Tifor
  din partea PROMOȚIEI 1973 a Liceului Gojdu.

  BIHON Sport local

  Promovare ratată pentru un gol

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Sport local

  Performanță! Baschetbalistele de la Crișul BCU Oradea au cucerit titlul național!
  Sala Sporturilor din Târgu Mureș a găzduit turneul final al Campionatului Național de baschet rezervat fetelor U14.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Roşia Montană, la fel de vie în imagini ca acum 15 ani
  La Muzeul Ţării Crişurilor a fost vernisată expoziţia de fotografie documentară „Roșia Montană: Duhul Aurului”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O aripă a Palatului Baroc a fost inaugurată
  Aripa stângă de la etajul I al Palatului Baroc din Oradea a fost inaugurată sâmbătă, în prezența primarului Florin Birta, a secretarului de stat al Guvernului Ungariei – Potapi Arpad, a secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării și a mai multor episcopi. 5

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.