bihon.ro Web analytics

Mediciniştii, in „Dansul supravieţuitorilor”, pentru copiii internaţi la Curteanu

Reactualizat la:

Mediciniştii, in „Dansul supravieţuitorilor”, pentru copiii internaţi la Curteanu

<p>FOTO: ASMO</p>
Reactualizat la:
Pentru a doua oară, mediciniştii au animat viaţa copiilor internaţi la Curteanu.
Scris de demeter1 - Pentru a doua oară, mediciniştii au animat viaţa copiilor internaţi la Curteanu.

Duminică după-masă, la Spitalul Dr. Gavril Curteanu, s-a derulat a doua ediţie a proiectului “Dansul supravieţuitorilor”, iniţiat de Asociatia Studenţilor Medicinişti din Oradea.

copii1

Studenţii au droit ca prin acest proiect să anime o zi din viata copiilor internati pe sectiile de pediatrie ale Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Invitaţii speciali, copii de diferite vârste, cu diverse afecţiuni, toţi internaţi la Curteanu, au fost surprinsi de o poveste “Frumosul dim Pădurea adormită” – o adaptare modernă a binecunoscutei poveşti “Frumoasa din Pădurea adormită”.

Sceneta a fost presarată cu momente de dans, iar la final copiii au primit cadouri si au putut să facă poze cu costumele pe care mediciniştii le-au purtat în timpul prezentării momentului artistic.

copii3

Invitaţii speciali au primit cadouri şi au fost poftiţi (cei care au avut voie) să se înfrupte cu o mulţime de prăjiturele pregătite special.

Organizatorii au pregătit nu mai puţin de 65 de cadouri, înveselind sala nu doar prin prestaţia lor impecabilă cât şi cu zâmbete, încurajări şi baloane roşii.

Alexandra Sebe, coordonatorul acestui proiect, intenţionează să creeze o tradiţie prin organizarea anuală a unei astfel de zile dedicate special copiilor internaţi la acest spital.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.