bihon.ro Web analytics

Miercuri, în Piramidă, program pentru producătorii agricoli orădeni

De Cristina Ghilea

Miercuri, în Piramidă, program pentru producătorii agricoli orădeni

Reactualizat la:
Scris de Cristina Ghilea

Primăria anunță că, drept urmare a stării de urgență instituită prin Decretul Prezidențial nr. 195/2020, generată de pandemia de coronavirus, s-a stabilit că producătorii agricoli pot solicita, în continuare, eliberarea atestatului de producător, a carnetelor de comercializare, respectiv completarea carnetelor de comercializare pe care le dețin, după caz.

Solicitările privind completarea, respectiv eliberarea acestora, se pot formula în zilele de miercuri, între orele 09.00-15.00, în Sala Ghişeelor de la Primărie, la ghișeul 19, cu mențiunea că cererea tipizată se va înmâna la acest ghișeu, iar producătorul agricol are obligația plății taxelor instituite potrivit capitolului V din HCL nr. 915/2019 privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020, acestea fiind în cuantum de 20 lei pentru completarea carnetelor de comercializare, de 70 de lei pentru eliberarea unui nou carnet de comercializare și de 80 lei pentru eliberarea atestatului de producător, după caz.

Carnetul de producător și atestatul de producător vor putea fi ridicate de către producătorii agricoli sau soțul/soția acestuia, respectiv rude/afini până la gradul doi de rudenie, în zilele de luni, între orele 09.00-15.00, de la Primăria Municipiului Oradea, solicitând în acest sens informații la poarta instituției.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Crește taxa de depunere a gunoiului pe haldă
  Din această lună, se majorează tarifele de depunere a gunoiului pe halda ecologică gestionată de Eco Bihor, în funcție de inflația din ultima perioadă. 2

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea nu se va prezenta la baraj
  După cum se știe, echipa de handbal masculin CSM Oradea și-a câștigat dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga Națională.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Persoanele asimptomatice care au COVID-19 nu-i pot infecta pe cei din jur - studiu
  Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod galben în Bihor: grindină și descărcări electrice
  Administrația Națională de Meteorologie a emis în cursul zilei de luni mai multe avertizări meteo pentru județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  44 de arbori tăiați pentru pista de biciclete, lângă Cartierul Europa
  O pistă de biciclete urmează să fie amenajajată pe strada Universității, de-a lungul Cartierului Europa, cale de acces spre Piața 100. 9

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii din România vor avea transport gratuit
  Executivul a aprobat hotărârea care prevede că elevii vor beneficia în mod gratuit de transport în orice perioadă anului, iar cei care fac naveta naveta între localitatea de domiciliu și cea unde sunt școlarizați vor avea asigurat transport gratuit pe toată perioada anului școlar. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.