bihon.ro Web analytics

Motive de sărbătoare pentru elevii și profesorii de la Ghibu: un licean a luat locul I la Olimpiada Națională de Geografie

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Motive de sărbătoare pentru elevii și profesorii de la Ghibu: un licean a luat locul I la Olimpiada Națională de Geografie

Reactualizat la:
Un licean de la Colegiul Național "Onisifor Ghibu" a luat locul I la Olimpiada Națională de Geografie, iar alți colegi de-ai lui din Ghibu și Gojdu au fost la înălțime la faza națională a Olimpiadei de Istorie și la cea de Geografie.
Scris de Crina Dobocan - Un licean de la Colegiul Național "Onisifor Ghibu" a luat locul I la Olimpiada Națională de Geografie, iar alți colegi de-ai lui din Ghibu și Gojdu au fost la înălțime la faza națională a Olimpiadei de Istorie și la cea de Geografie.

Este vorba de Alex Darius Topai din clasa a X-a C de la Colegiul Național “Onisifor Ghibu din Oradea. Pregătit de prof. Camelia Timofte, adolescentul a obținut l.

Profesoara Camelia Timofte este cea care l-a pregătit încă din clasa a V-a. Tânărul va praticipa, mâine, la etapa pentru calificarea în lotul național al României. Cei care vor avea cel mai bun punctaj se vor pregăti pentru etapa internațională a Olimpiadei de Geografie.

“Avem mulți elevi de la diverse discipline care au avut rezultate bune la olimpiade. Printre aceștia sunt și cei doi elevi care au participat la olimpiada națională de istorie și au câștigat mențiune: Indrie Patrik – mențiune I (clasa a X-a, pregătit de prof. Luminița Fesnic) și Roxana Nistor- mențiune II (eleva este în clasa a IX-a și a fost pregătită de prof. Livia Ivan). Îi felicit pe copii, pe profesorii care i-au pregătit și pe părinții care îi încurajează și îi susțin. Suntem mândri de voi”, a declarat prof. Iulius Timar, directorul Colegiului Național “Onisifor Ghibu” din Oradea.

La etapa națională a Olimpiadei de Geografie elevul Cătălin

Chirilă din clasa a IX-a a Colegiului Național “Emanuil Gojdu” din Oradea a obținut locul III. Tânărul a fost pregătit de prof. Dora Anderson.

Totodată, la faza națională a Olimpiadei de Istorie, Darius Micula din clasa a XI-a la Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” din Oradea a câștigat , mențiune I. Elevul a fost pregătit și îndrumat de prof. Gelu Serea.

1 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. mugur de fluier says:

  Bravo copiilor, profesorilor, parintilor!

  C

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Note mai mari după contestații la BAC: 80 de elevi din Bihor au primit note peste 6 și au promovat
  75,94 % etse rata de promovare în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat în județul Bihor 2022 (după contestații).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident cu 3 mașini implicate în zona girației din fața bisericii Emanuel. O persoană a fost transportată la spital
  Accidentul a avut loc vineri, 1 iulie, în jurul orei 15.00 la intersecția străzilor Calea Aradului și Bulevardul Decebal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kaufland retrage un produs de distrugere a insectelor de pe piață
  Kaufland retrage voluntar, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, anunță lanțul comercial. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Bihon CSM Oradea

  Fometescu și-a reziliat contractul cu echipa de baschet a CSM Oradea
  CSM CSU Oradea și jucătorul Tudor Fometescu au decis de comun acord să încheie raporturile contractuale, după aproape cinci ani de colaborare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei bărbați și o femeie din Salonta au fost reținuți fiind bănuiți că au deținut și transportat 530.000 de țigări nemarcate

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Inspectoratul de Poliție Județean Bihor scoate la concurs, cu recrutare din sursă externă, 29 de posturi. Care sunt acestea
  Perioada de recrutare a început epe 29 iunie 2022 și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00).

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.