bihon.ro Web analytics

Nici jumătate: zgârciţi cu doborârile de arbori

Comisia consultativă constituită în parteneriat cu Primăria pentru a aviza tăierea şi toaletarea arborilor s-a pronunţat pe cererile pentru luna martie 2018.
Scris de demeter1 - Comisia consultativă constituită în parteneriat cu Primăria pentru a aviza tăierea şi toaletarea arborilor s-a pronunţat pe cererile pentru luna martie 2018.

S-a intrunit luni, în Sala Mare a Primăriei, în următoarea componenţă: Gheorghe Sarca – dr. ing. horticol, Facultatea de Protecția Mediului, Orlando Balaș – inginer peisagist, lect. univ. dr. la Universitatea Oradea și Smit Ildico – inginer silvic, doctor în silvicultură şi, din partea Primăriei, Emil Bențan – director executiv adjunct în Direcția Tehnică, Mircea Stejeran – şef serviciu Lucrări și Servicii Publice, Gabriel Dobre – consilier, Loreta Mălăin – inginer horticol, Ramona Bakk – inginer horticol şi Lucian Fărăgău – inginer silvic.

În cadrul acestei întruniri au fost analizate 41 de solicitări și sesizări privind lucrări de tăieri și intervenții cu tăieri în coronamentul arborilor (toaletări), primite de la cetățeni din Municipiul Oradea.

Din cei 41 de arbori propuși spre tăiere, 17 au primit un punct de vedere favorabil cu privire la aprobarea cererilor analizate, majoritatea arborilor fiind uscați și afectați biologic.

Din cele 362 de intervenții cu tăiere în coronamentul arborilor (toaletări) au primit aviz favorabil 319, majoritatea pentru eliminarea crengilor uscate și echilibrare.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  CAO 1910 Oradea a câștigat „derby-ul viitorului”. Multe debuturi în Liga 3 și o retragere!
  Două echipe bihorene cu „sacii în căruță” s-au întâlnit sâmbătă în ultima etapă a play-off-ului din Liga 3, Seria 10.

  România

  Accident pe un traseu de biciclete din Arad - un biciclist este în stare de inconștiență după ce a căzut într-o zonă greu accesibilă

  BIHON Sport local

  Studenții fotbaliști orădeni joacă pentru medaliile de bronz la Campionatul Universitar

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  Bihon CSM Oradea

  A doua înfrângere la baraj pentru CSM Oradea
  CSM Oradea a fost învinsă de SCM Politehnica Timișoara cu scorul de 38-23 (18-12) în cel de-al doilea său meci de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională de handbal masculin, care se desfășoară la Ghimbav (jud. Brașov).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sfintii Imparati Constantin si Elena, sărbătoriți pe 21 mai - tradiții și superstiții pentru această zi
  În fiecare an, în data de 21 mai, Biserica Ortodoxă îi pomenește pe Sfinții Împărați Constantin și Elena. În România, peste 1,8 milioane de oameni își sărbătoresc astăzi onomastica. 

  Mapamond

  O femeie a protestat dezbrăcată pe covorul roșu la Cannes împotriva violurilor comise de soldații ruși
  O femeie a apărut dezbrăcată pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, în semn de protest față de agresiunile sexuale la care au fost supuse femeile ucrainene de la începutul invaziei ruse. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.