bihon.ro Web analytics

Noi restricţii de trafic cauzate de şantiere

De Cristina Ghilea

Noi restricţii de trafic cauzate de şantiere

Reactualizat la:
Scris de Cristina Ghilea

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Jean Calvin – tronsonul cuprins între străzile Iuliu Maniu și Episcop Mihai Pavel. Intervalul de restricţionare a traficului este 11 februarie – 3 martie 2020, închiderea circulației este necesară pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Jean Calvin.

În această perioadă, autovehiculele care doresc să ajungă de pe strada Iuliu Maniu pe strada Primăriei vor putea utiliza strada Arany Janos.

Şi pe Calea Aradului

Tot în cadrul ședinței de luni s-a aprobat restricționarea circulației pe podul peste Peța din Calea Aradului, pe o perioadă de 60 de zile, începând din 17 februarie.

Circulația de pe partea dreaptă la ieșirea din Oradea spre Arad va fi deviată pe partea opusă, pentru derularea lucrării „Extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului – str. Făgărașului – Lucrări pod peste pârâul Peța”, transmite municipalitatea prin comunicat de presă, cerându-şi „scuze pentru inconvenientele create”.

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. adekol says:

  VA MERITATI SOARTA VA TREBUIT BOLOVAN DICTATORU ORASULUI SUFERITI

 2. BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna August, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Purtarea lentilelor de contact pe timpul verii
  Lentilele de contact sunt considerate accesorii medicale de corectie optica practice, eficiente, care asigura o vedere periferica optima. In plus, ele sunt usor de ingrjit si folosit atunci cand respecti regulile minime de ingrijire si igiena sanitara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Delicii turceşti la Festivalul Mediteranean
  În weekend orădenii s-au desfătat cu deliciile bucătăriei turceşti la Festivalul Mediteranean, un eveniment care a avut loc în Parcul 1 Decembrie.

  BIHON Sport local

  Tinerețea a învins experiența. CAO așteaptă cu emoții clasamentul locurilor 2
  CAO 1910 Oradea a câștigat meciul cu Someșul Dej și așteaptă oficializarea clasamentului echipelor clasate pe locul secund.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parteneriat pentru SF-ul centurii ocolitoare Marghita-Abrămuț-Tăuteu
  Câștigătorul ofertei va avea la dispoziție două luni, pentru a finaliza SF-ul necesar demarării proiectului de infrastructură. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ,,Intră în cercul SolidarITăţii”!
  Echipamentele vechi pot fi transformate într-o şansă la digitalizare pentru copii din medii defavorizate.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.