bihon.ro Web analytics

O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”

O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”

Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.
Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.

Dezbaterea va fi transmis live pe pagina de Facebook a Primăriei Oradea, dar și pe alte canale media online, vineri, cu începere de la ora 18:00. La această ediție, invitații jurnalistului Octavian Haragoș sunt dr. Iulian Zaporojan, medic infecționist la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea și orădeanul Florin Vasile, fost pacient COVID-19. Întinsă pe durata a circa 50 de minute, discuția se va purta sub genericul „Experiența mea cu COVID-19”. Totodată, medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc va răspunde în scris întrebărilor adresate de cetățeni, pe emailul covid19@oradea.ro. „Chiar și acum, cetățenii pot trimite întrebări către această adresă de email, disponibilă pe toată durata campaniei de informare”, informează Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă.

Campania de informare, susținută de Primăria Oradea, își propune să găsească răspunsuri bine documentate, din surse credibile la îngrijorările cetățenilor, în legătură cu pandemia de COVID-19 și campania de vaccinare. Următoarele dezbateri live sunt programate pentru zilele de vineri, 10 și 17 decembrie 2021, tot de la ora 18:00. „Oaspeții lui Octavian Haragoș sunt specialiști recunoscuți din domeniul medical, foști pacienți COVID-19, lideri ai comunităților religioase, precum și cadre medicale din prima linie, care se confruntă zi de zi cu situația dramatică din spitale”, se arată în comunicatul organizatorilor.

„Cei mai mari antivaccinişti sunt vaccinaţi”

Prima dezbatere din cadrul campaniei a avut loc săptămâna trecută, la data de 26 noiembrie. Desfășurată sub genericul „În dialog cu medicii”, ediția precedentă i-a avut ca invitați pe medicii Gheorghe Carp, Hadrian Borcea și Ramona German. „Dr. Borcea a relatat despre situaţii-limită întâlnite în UPU, cu tineri infectați, ajunși în stare critică la Urgențe. Dr. Ramona German a răspuns întrebărilor legate de vaccinarea copiilor și a gravidelor. Medicul a subliniat lipsa unor dovezi reale între vaccin şi infertilitate și a încurajat vaccinarea copiilor și a gravidelor. La rândul său, dr. Carp a arătat că boala COVID-19 reprezintă pericolul real și în niciun caz vaccinurile anti-COVID, arătând că, din experiența sa, „cei mai mari antivaccinişti sunt vaccinaţi”. Mesajele reținute în cadrul dezbaterilor live vor fi integrate într-o serie de articole informative, cu rolul de a răspunde la întrebările sau nelămuririle cetățenilor.

31 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Lețgobranden says:

  Medicul a subliniat lipsa unor dovezi reale între vaccin şi infertilitate și a încurajat vaccinarea copiilor și a gravidelor.
  Dar de ce nu ne da dovezi reale ca vaxx nu afectează fertilitatea?
  El trebuie să DOVEDEASCĂ ca nu afectează fertilitatea nu e suficient doar să contrazici varianta ce nu iti convine.
  Din alt punct de vedere această întrevedere este pentru “informare” deci ascultați aici ce avem sa va spunem.
  De ce nu este pentru educare sa aveți și alți medici nu doar din sistem…sau specialisti care nu lucrează pentru sistem nu stiu nimic…mai nou spun ca “dezinformeaza”,un fel de ” hoțul striga hotul”.
  De ce nu încurajați si educați populația sa fie preventivă…testare,la primele simptome sa vadă medicul de familie,dați mâna liberă medicilor de familie să-și facă treaba nu-i ingraditi cu “protocoale” și spitalele nu vor fi aglomerate.
  Sau ascultam de ” ordinul de sus”.

  • Dan says:

   Sunt dovezi reale în viața reală că vaccinul te poate omorî și handicapa. Aproape jumate din vaccinații pe care eu îi știu au probleme: de la dureri articulare, usturimi ale pielii, senzații de arsură a pielii, dureri musculare, interne/abdominale, dureri în piept, senzație de sufocare, insomnii, reapariție varice etc. până la internare în spital, intervenții chirurgicale pentru extracție ganglioni limfatici imflamați, infarct subit etc. Cine să mă mai lămurească suplimentar, Carp? Păi dacă poate să-ți producă o inflamație a ganglionilor, inflamație a inimii, a măduvei spinale, a creierului (caz pe zona Ștei) și alte grozăvii, tot așa poate să-ți producă inflamație a testiculelor / epididimului / canalelor deferente / urinare, inflamație a trompelor uterine / uter etc. care pot să ducă până la infertilitate. Ce-i așa greu de înțeles? Dacă poate produce tromboze capilare, blocaje venoase etc. înseamnă că poate bloca vascularizarea unui organ de reproducere sau nu, atunci nu are risc de infertilitate? Mai mult, risc de deces. Și dacă ești fertil /fertilă, sunt foarte multe cazuri de avort spontan deja. Am auzitde un caz de avort la 8 luni: s-a distrus cordonul ombilical / trombozat, placenta etc. și copilul a murit. Vorbim deja de traume psihologice, părinți care așteaptă să vină copilul pe lume și în schimb se pregătesc de înmormântare. Mai crede careva în MIZERIA asta de ser?! Sigur, otrava nu-i în fiecare sticlă, că altfel nu s-ar mai înțepa oamenii dacă ar cădea pe capete, ci e dozată în etape ca la urmă să fie toți vaccinați. Ești dispus să riști? Să te bagi la ruleta rusească? Auzi, doctori care promovează moartea?! Ar trebui să apară un nou cod COR în clasificarea meseriilor cu denumirea CĂLĂI MODERNI ÎN HALATE ALBE! Iar la presă și cei care fac propagandă pro-vax-otravă: JURNALIȘTI DE EUTANASIERE / ASOMARE!

   • Civilizat says:

    Acesta DA exprimare de specialist: “vaccinul te poate omorî și handicapa” … ce poate face ??? “handicapa” ? 😉

    Ce tare exprimare, e cumva in lucrarea de masterat sau in lucrarea postmasaterala , oare o fi prezenta in teza de doctorat? AI publicat-o? hamm… o cugetare adânca!!!

    “Păi dacă poate să-ți producă o inflamație a ganglionilor, inflamație a inimii, a măduvei spinale, a creierului (caz pe zona Ștei) și alte grozăvii, tot așa poate să-ți producă inflamație a testiculelor” – asta e si mai tare!!!

    vezi ca cel mai probabil ai încercat altceva de la ei, de la Pfizer, dar ca este “ser” e doar o banala tableta albastra 😂😂😂

    “Am auzitde un caz de avort la 8 luni: s-a distrus cordonul ombilical / trombozat, placenta etc. și copilul a murit”
    – unde ai auzit? in cap? vocile nu iți dau pace… greu.. dar exista tratament si pt. acelea 😁😁 si nu are culoarea albastra 😂

    DAR CIREASA DE PE TORT: “Sigur, otrava nu-i în fiecare sticlă, că altfel nu s-ar mai înțepa oamenii dacă ar cădea pe capete, ci e dozată în etape ca la urmă să fie toți vaccinați. ”

    parca totuși începe sa își revină, dar … STRIKE AGAIN … “nou cod COR în clasificarea meseriilor cu denumirea CĂLĂI MODERNI ÎN HALATE ALBE” – aici devine totul fără speranța! 😁😁 pacient irecuperabil! 😂

    INTRB si eu, DE CE CIND ITI E RAU si nu mai poți (de exemplu respira) TOT LA SPITAL FUGITI TOTI?

    daca sunt calai de ce nu stai ACASA????

    Sa lași imunitatea naturala sa facă selecția!

    De ce? Atunci nu mai sunt calai?

    • Civilizat says:

     PS. “lucrarea postmasaterala” e scris intenționat așa sa rezoneze cu “handicapa”

     • Dan says:

      În primul rând scapă de zâmbăreții ăia de copil mic dacă vrei să te bage careva în seamă. Dă dovadă că ai terminat grădinița!

     • Civilizat says:

      User schimbător,

      si ca sa nu crezi ca nu știu ce tastez, uite câteva din usere folosite de tine : Marghita, Nu manipulări, Xxxxx ,Of Doamne, Ion, Soferul, Asistenta ATI,etc..) iar azi esti zis DAN iar mai jos Marghita 😁😁

      Si daca nu vreau sa scap de ei?
      Ce propui? 😁😁

      Nu te inflama ca o sa primești, vorba ta, ” o inflamație a ganglionilor”😂

      Iar vii cu manipulări si dezinformare?

      Parcă, in urma cu câteva săptămâni, afirmai pe aici ca in Africa NU EXSISTA INFECTARI!

      Acum sunt așa de multe încât au chiar o tulpina alor?😁😁

     • Dan says:

      Iarăși ești pe lângă subiect și pe lângă useri. Virușii ca și cei gripali se mutează constant dar îi tot ăla, nu și-a mutat capul în loc de picioare. Și tot așa îl bate sistemul imunitar. Dar cum profesorii de premiu Nobel și cei mai consacrați specialiști au afirmat, virușii mutează în vaccinații cu vaccinuri ineficiente deoarece virusul nu stă doar în proteina Spike ci acționează pe mai multe planuri, prin mai multe mecanisme. Ori doar protecția imunitară îl poate opri că ea lucrează complet. Vaccinul lucrează parțial sau deloc în cazul vaccin anti-covid (uită-te în Europa). Că vorbeai de Africa: în Africa sunt țări cu vaccinare sub 5% și au spre 0 infectări. Cum explici diferența față de Germania, Franța, Italia cu procent de 70-85% și cu mii de infectări pe zi? Nici cum, doar dacă recunoști că vaccinul a dat chix! Unde-i știința? A dat chix! Ăștia o să inventeze variante din pix unde le convine. Au cucerit țările dezvoltate, se duc spre cele mai sărace și spre cele cu sărăcie extremă (Africa, America de Sud etc.). Vor lua toate țările la rând pentru o banală gripă. În România au Nu suntem străini de planurile satanei = haos, panică și control social. China 2.0. Sigur, pentru tine toate îs prostii, conspirații etc. Constituția mai funcționeaza? Legile omului? Ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare când se încalcă astea. Dar tu nu, îi dai cu vaccinul! În România au murit în 2019 de la cancer 50312 persoane, aproape câte au murit de coronavirus (așa-zisul) în DOI ANI. Mor mai mulți oameni în accidente decât de coronavirus, dar de aia nu sunt interzise mașinile. Nu mă aștept să înțelegi sau să vezi imaginea de ansamblu că tu ești tot la grădiniță!

     • Vasile says:

      Dane,

      De accidente rutiere mor 900 de oameni într-un an.
      De COVID au murit luna trecută în 2 zile atâția…
      Atunci cu cifre mincinoase și exprimi lucruri pe care nu le înțelegi.
      Activitatea ta publică “intelectuală” este garanția vie că există Constituție și este respectată.

     • Dan says:

      Vasiluț într-un moment de transparență ai noștri au recunoscut că strict de Covid au murit un pic peste 200. Dar dă-mi tu la bolnavii de cancer cifra pe 2020 că pe 2019 am dat-o eu, să vedem câți au murit! Mai mulți ca de Covid oare? Hai să vedem ce poți! PS: Faptul că libertatea de exprimare, de circulație, de muncă, de dispunere asupra propriului trup, asupra bunurilor-serviciilor, convențiile medicale internaționale etc. sunt încalcate parțial și total cu perpective sumbre îmi arată că trăim, nu doar ne imaginăm, într-o dictatură incipientă. Restu-i gargară ieftină și demagogie. Că tu aplici politica struțului e treaba ta. Aștept cifra să facem comparația pe 2020!

     • Vasile says:

      Declarație oficială că au murit doar 200 de COVID este o altă minciună.

     • Vasile says:

      … de-a ta. Ca să nu reinterprezi.

     • Dan says:

      Vasiluț aștept cifra cu bolnavii de cancer pe 2020. Lasă gargara. Dă cifra care am cerut-o dacă ești în stare!

     • Vasile says:

      1 aprilie 1941, Fântâna Albă.
      Armata rusă a ucis 3 000 de femei, bătrâni și copii.

     • Civilizat says:

      User schimbător,

      sa nu uiți sa iți iei tratamentul!!! Da?

      vezi ca “…Nu suntem străini de planurile satanei = haos, panică și control social. China 2.0. ” 😁😁 😁😁 😁😁

      ce tare!

      “Dar cum profesorii de premiu Nobel și cei mai consacrați specialiști au afirmat, virușii mutează în vaccinații cu vaccinuri” – serios ? “mutează” dottore… așa se spune? e exprimare de premiu Nobel! 😂😂 deci nu suferă mutații ci se “muteaza” 🤣 si te poate “handicapa”

      deci, nu ai cum, mă… nu ai cum…🤣 magnific … 🤣

   • Biggie says:

    Dan,

    Poti dormi noaptea dottore tractorist, criminal copy/paste?

 2. Adriana says:

  ! Atentie Aici !

  A inceput deja marea resetare a omenirii

  – Daca legea te obliga sa iti bagi Cip, ce faci? Daca nu poti intra la magazin si sa nu ai apa, curent si internet, si loc de munca si bani, fara cip ce faci?

  Daca ai solutii logice si umane le ascult…….

  Ce faci daca nu o sa poti merge la munca? fara vaccinul cu cip?

  Ce faci daca nu o sa ai apa si curent sau nu mai poti merge la magazin fara sa ai vaccin cu cip?

  Ce faci daca vine Omnicron in Romania?

  Ce faci daca nu ai vaccinul cu cip si certificat verde si nu ai acces la targul de craciun?

  Trebuie si copii vaccinati neaparat ca copii nu poarta masca si ei sunt principalul factor de trimitere a virusului, in scolii sunt focare de coronavirus

 3. Marghita says:

  Am pus o întrebare și nu mi-a răspuns de ce ? O pun și aici ce părere aveți despre doamna profesoara de limba română Manuela Bârză din Marghita care după ce sa vaccinat cu doza 2 Pfaizar a căzut în mijlocul clasei și de atunci e o legumă acum cine răspunde pentru reacțiile adverse ale acestui vaccin ?

  • Eugen says:

   Sunt cu zecile de mii în România și tot mai mulți se îmbolnăvesc, crezi că interesează pe careva? Ăștia îs setați pe vaccinare cu ochelarii lor de cal. Hitler a fost șeful întregii Germanii, crezi că au ieșit medicii / milițienii / funcționarii din ordinele lui? Nu. De ce? Pentru că a fost produsul lor, al întregii administrații. Ei au promovat asemenea nulitate, cum se promovează azi în fiecare țară. Au fost pe vremea lui Hitler oameni care au făcut bani din război și după război? Încă câți, milionari, cele mai mari companii din lume. Fac acuma bani alții în pandemie? La greu! Îi un alt război. Nu-i cu tancuri și avioane e cu vaccin + certificat verde! Nu-i despre sănătate, n-a fost niciodată e despre control.

  • Calin says:

   Despre dânsa spuneți că e legumă? Nu vă mai săturați de răspândit prostii… https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159552156069481&id=757159480

  • Klaus says:

   Din ciclul, CIND LEGUMA devine PROTEINA!
   ha ha ha ..

 4. Alin Lucian says:

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat vineri lista statelor cu risc epidemiologic ridicat de COVID-19. Franța și Portugalia intră în zona roșie, în timp ce Spania trece de pe lista verde în cea galbenă.
  Noua listă va intra în vigoare începând cu 5 decembrie.
  Modificările aduse prin decizia CNSU de vineri:

  în zona roșie au intrat Franța, Portugalia, Mauritius și Insulele Mariane de Nord;

  în zona galbenă au intrat:

  – din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Mongolia și Belize;
  – din zona verde, în urma creșterii incidenței: Spania, Suedia, Vietnam și Brunei Darussalam;

  Continentul African are cca 10% rată de injectare și o mortalitate globală de cca 3% având o populație foarte mare (doar Nigeria are cca 206 milioane de oameni)
  Papua Noua Guineea are rata de injectare de cca 1,2% și 550 morți la o populație aproximativă ca a Greciei, Ungariei, Cehiei, Belgiei, sau Portugaliei care este aproape de 100% injectată și are mai mult de 33 de ori mai mulți morți decât ei.
  Sunt doar câteva exemple din care reiese clar nu doar ineficacitatea acestor seruri, ba chiar problemele grave care apar tot mai des de la ele.

  • Vasile says:

   De ce omiți să spui că 90% din persoanele decedate erau nevaccinate? De ce compari mereu țările europene, cu o populație îmbătrânită, cu țări bananiere? De ce compari mereu țările europene, care au densitate mare a populației, cu țările bananiere care au o densitate mică de 15-20 de locuitori pe Kilometru pătrat.
   Sunt doar câteva din exemplele grave de nepricepere ale necalificaților ce își dau cu părerea.

   • Dan says:

    Vasile iarăși dai rateuri intelectual. Doar capitala Keniei (Nairobi) are o populație aproape din jumatea Austriei si anume 4,397 milioane locuitori. Mult peste capitala “bananiera” București cu 1,83 milioane. Rată de vaccinare Kenya = 5,2%. Cazuri zilnice = 57. Mortalitate în ultimele 7 zile cumulat = 2 persoane. Explicație științifică ca să justifici vaccinarea? N-ai. La ei nu sunt valuri, doar la europeni, și doar atunci când vor liderii. Nu te mai fă de rușine cu șțința care dă chix. Lasă experții gen Arafat, habarniști complet și ascultă de experții adevărați. Dar tu nu! Tot Batman! PS: sigur că vor găsi sataniștii săi distrugă și pe africani, vor veni și la ei “valuri” că ăsta-i scopul: variante noi din burtă, carantină națională și certificat maro!

    • Vasile says:

     Nairobi are jumătate din densitatea locuitorilor prin comparație cu Bucureștiul. Mai reamintesc și minciunile de ieri?
     Nu mai țineți toate beșinile în voi că se urcă la cap și credeți că sunt idei geniale.

     În anul 1944 la Bălți, armata rusă a luat prizonieri peste 40 000 de soldați români pe care i-au adunat în lagăre de concentrare. Au fost găsite 71 de gropi comune.

     • Dan says:

      Așa și? Dar când merg în mallluri și piețe locuitorii din Nairobi (cei peste 4 milioane) tot așa păstrează distanța? Deștept mai ești! Tu tot Batman! Și care e treaba cu rușii? Criminali ca austriecii, ungurii, nemții și toți cei care omoară. La fel ca și cei care fac vaccinurile, doctorii care n-au grijă de pacienți, politicieni care nu fac drumuri sau care fură banii cetățenilor, bolnavilor sau cei care recomandă o otravă etc. Nu văd diferența, criminalul e tot criminal, indiferent de funcție sau nație. Sau tu ai așa o duioșie pentru criminalii mai din vest, că-s mai la costum!?

     • Vasile says:

      Nairobi are o suprafață de 696 km2
      Bucureștiul de 3 ori mai mică, 298 km2.

      7 februarie 1941
      aproximativ 600 de români au trecut peste Prutul înghețat ca să scape de ruși. Rușii i-au omorât cu mitralierele.

  • Civilizat says:

   Pe scurt dar si concis :

   Grecia – Densitate – 85.3 loc/km²
   Ungaria – Densitate – 107 loc/km²
   Portugalia – Densitate – 115 loc/km²
   Cehia – Densitate – 134 loc/km²

   in schimb

   Papua Noua Guinee – Densitate 13 loc/km²

   Totul e MATEMATICA PURA!

   13 e cu mult mai mic deci cea mai mica valoare data de tine : 85 , NU?

   acesta e dor UN criteriu , densitate , sunt mult mai multe care influențează, o sa le găsești la cursuri !

   • Dan says:

    Du-te și te culca! Am demonstrat mai sus că au aglomerări urbane mai mari ca ale multor țări din Europa și totuși ratele de infectare și mortalitate sunt insignifiante. Reprezentative sunt noile știri: “Mai mult de jumătate din infectările cu varianta Omicron din Anglia au fost confirmate la persoane complet vaccinate, au anunțat autoritățile britanice”. Zic ăștia că virusul nu se mai uită la certificat, sare peste el. Amu-i amu! Trebuie 8 doze ca să-ți dea certificat de Omicron! Va începe cu litera O de la 0 barat! Culoarea va fi maro cu picățele! Îi bai mare că expiră certificatele și trebuie altele și tot așa. Comunism tulpina 2.0! Iarăși vă trec ăștia pe tratament!

    • Biggie says:

     Dan,

     Lasa oamenii sa decida ce e mai bine pentru ei. Ce vrei sa demonstrezi cu postarile tale imbecile zilnice anticovid?
     Iar pentru cei morti din cauza postarilor tale, esti direct responsabil, jeg postac rusofil.

     Poti dormi noaptea, gunoiule?
     Sunt sigur ca poti. Pana reusesti sa-ti omori vreo ruda apropiata.

     • Dan says:

      Ți-am demonstrat că ești pe lângă și că vaccinul n-are nici o calitate științifică fiind un rebut execrabil și manipulat politic. Uită cine ar trebui să fie responsabil: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dosare-de-ucidere-din-culpa-in-cazurile-a-13-pacienti-decedati-la-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-din-sibiu-1758715 Dar pentru efectele adverse de la vaccin răspunzi tu și neamul tău? Deschizi tu cont IBAN si pui bani in el luna de luna din salariu? Atunci dacă nu răspunzi, măcar nu mai bate din gură și recomanda oamenilor o prostie nevalidată pe teren. Vedem cifrele cum cresc în Europa. Se vede calitatea vaccinului, din satelit! Un fel de Trabant al vaccinurilor.

     • Civilizat says:

      Dănuțele,

      User schimbător,

      Ia-ti tratamentul!

      dar pt cei care mor de covid răspunzi TU si cei din clica ta de antivaccinisti?

      Deschizi tu contul???

      apropo, “„Din materialul probator administrat în cauză nu a rezultat că pacienţii internaţi pe secţia ATI Covid a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au decedat ca urmare a unor acţiuni săvârşite cu intenţie directă sau indirectă de personalul medical al acestei instituţii.”

      deci tu înțelegi ceea ce ai citit? “NU a rezultat” – deci NU a rezultat!!!
      ce ai vrut tu sa demonstrezi???

      PS. București are 2.161.000 de locuitori!! daca tot vrei sa te dai corect!

 5. Bihon CSM Oradea

  „Duș rece” neașteptat: CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a pierdut cu 68-82 meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate
  Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mihăilă: „Ministerul Sănătății are un acord cadru pentru teste cu Comisia Europeană, dar nu îl folosește”
  Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că ministerul ar putea comanda teste pentru elevi, printr-un acord cadru semnat cu Comisia Europeană. 5

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbatul care a amenințat un tânăr cu un pistol într-o intersecție din Oradea a fost arestat
  Polițiștii orădeni l-au reținut luni pe bărbatul care a amenințat cu un pistol de tip airsoft un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 6

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. Data 21.01.2022 - PL Alesd + Salonta - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Birta: vom propune în Consiliul local reducerea prețului la încălzire
  Ministerul Dezvoltării a alocat o primă tranșă din ajutorul pentru orașele care au termoficare pe gaz, în cuantum total de peste 41,9 milioane lei. 7

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.