bihon.ro Web analytics

O tânără în scaunul cu rotile este Ambasador al campaniei „Let s Do It, Bihor!” 2018

Reactualizat la:

O tânără în scaunul cu rotile este Ambasador al campaniei „Let s Do It, Bihor!” 2018

Reactualizat la:
Raluca Crețu, o tânără țintuită în scaunul cu rotile, este Ambasador al campaniei „Let s Do It, Bihor!” 2018.
Scris de Demian - Raluca Crețu, o tânără țintuită în scaunul cu rotile, este Ambasador al campaniei „Let s Do It, Bihor!” 2018.

Cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie pornește campania de promovare prin intermediul „Ambasadorilor”

„Cine sunt Ambasadorii? Mulți dintre Ambasadori vă sunt deja cunoscuți: sunt persoane pe care le îndrăgiți, pe care le știți personal sau din diverse evenimente ori sfere de activitate. Sunt oameni de suflet care își doresc un mediu mai curat și care au și disponibilitatea de a oferi timp din timpul lor unei cauze precum Let’s Do It. Sunt oameni cărora le pasă”, spun organizatorii.

Rolul Ambasadorilor este de a răspândi vestea despre „Let’s Do It, Bihor!”. Aceștia sunt din zone și domenii diferite, tocmai pentru ca informația să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.

Ambasadorii îi invită pe bihoreni să se transforme din fani ai campaniei în voluntari.

Exemplu de urmat

Primul Ambasador este tânăra Raluca Crețu, din Aleșd, un adevărat exemplu de putere și reușită în viață, în ciuda micilor piedici pe care soarta i le-a pus în cale. Raluca este un om puternic și iubit de cei din Aleșd și care a spus imediat „DA!” invitației de a fi Ambasador „Let’s Do It, Bihor!”.

Tânăra este țintuită într-un scaun cu rotile, însă acest lucru nu o împiedică să se implice. „Ajunge cu «lasă că merge și așa», ajunge cu «lasă să facă alții, noi doar să stăm pe margine și comentăm». Trebuie să ne implicăm”, spune tânăra bihoreancă în filmulețul menit să-i determine pe bihoreni să devină voluntari pe 15 septembrie.

Până în acest moment, filmulețul Ralucăi a ajuns, în mod organic, la peste 33.000 utilizatori de Facebook și a adunat peste 16.000 de vizualizări.

Let’s Do It este proiectul civic care are ca scop curățarea suprafețelor verzi de deșeuri. În 2018 se desfășoară simultan în 150 de țări, inclusiv România.

Ziua aleasă este 15 septembrie, iar coordonatorii din județul Bihor invită comunitatea la implicare prin voluntariat. Cei interesați să devină voluntari sunt invitați să se înscrie prin mesaj privat pe Pagina de Facebook Let’s Do It Bihor.

Concret, pe 15 septembrie, fiecare, în zona în care locuiește sau unde va fi necesară prezența voluntarilor, va participa la strângerea deșeurilor (sticle, PET-uri, pungi etc.), pentru a lăsa natura mai curată și pentru a oferi o șansă unei vieți mai sănătoase în Bihor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șofer prins de radar circulând cu 145 km/h pe D.N.1
  Mai mult de jumătate dintre amenzile date în weekend (229), în valoare de 100.360 de lei, au fost pentru viteză: 140.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Constructorii români de autostrăzi și-au făcut asociație
  Asociația Română a Constructorilor de Autostrăzi solicită crearea „Primului Pact Național pentru Autostrăzi” la care să adere toți factorii decizionali implicați.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se împlinesc 10 ani de la decesul fetiței Patricia, decedată în spital, din neglijență
  Dacă ar fi trăit, acum ar fi avut 15 ani. Dacă ar fi trăit, părinții nu ar mai fi fost nevoiți să lupte cu toate autoritățile statului pentru un caz de malpraxis.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei cazuri noi de coronavirus depistate în Bihor, în ultimele 24 de ore
  Autoritățile au transmis bilanțul oficial, reprezentantiv zilei de luni, 25 mai. Potrivit acestuia, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate trei cazuri noi de coronavirus în județul Bihor. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Finanțări în construcții, producție sau HORECA
  Se pot obține fonduri cuprinse între 2 milioane de euro și 6 milioane de euro.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Calendarul examenului de Bacalaureat 2020, aprobat
  Ministerul Educației a aprobat noul calendar de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de Bacalaureat din acest an şcolar. Documentul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.