bihon.ro Web analytics

O zi dedicată pentru „Mulţumesc!”

Miercuri, 22 ianuarie 2014, Asociația Filantropia Oradea și Fundația de Scleroză Multiplă Bihor au ales să înceapă anul 2014 oferind un imens, sincer și profund MULȚUMESC tuturor celor care s-au implicat în programul „De Crăciun, adoptă un suflet!”.
Scris de erdei - Miercuri, 22 ianuarie 2014, Asociația Filantropia Oradea și Fundația de Scleroză Multiplă Bihor au ales să înceapă anul 2014 oferind un imens, sincer și profund MULȚUMESC tuturor celor care s-au implicat în programul „De Crăciun, adoptă un suflet!”.

„Cu toate că acest lucru s-a făcut deja, într-un mod informal, în timpul și imediat după încheierea evenimentului, am considerat că merită să facem o întâlnire specială în care să ne arătăm recunoștința și a-i onora pe fiecare dintre cei care s-au implicat. Cu atât mai mult cu cât rezultatele sunt acum cuantificate și putem să le certificăm faptul că efortul lor nu a fost în van, dimpotrivă, împreună și doar împreună am reușit să aducem puțină lumină și speranță în sufletul celor care cu greu mai reușesc să lupte, am dovedit astfel că există loc de mai bine și că împreună putem reuși”, a declarat pr. Lazăr Laurenţiu, preşedintele Asociaţiei Filantropia Oradea.

La evenimentul care a avut loc la Centrul de Scleroză Multiplă au paticipat un număr de 70 de persoane, elevi și cadre didactice ale Liceului Teologic Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu”, Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceului Teoretic „Partenie Cosma”, Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Colegiului Național „Emanuil Gojdu”, Colegiului Național „Iosif Vulcan”, Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, Liceului Teoretic „Aurel Lazăr”, Liceului de Artă „Francisc Hubik”, Școlii Generale „Nicolae Bălcescu”, Grădiniței 28, Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, dar și un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

La final, au fost oferite diplome de merit, s-au realizat jocuri și s-au discutat noi propuneri de colaborare.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Note mai mari după contestații la BAC: 80 de elevi din Bihor au primit note peste 6 și au promovat
  75,94 % etse rata de promovare în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat în județul Bihor 2022 (după contestații).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident cu 3 mașini implicate în zona girației din fața bisericii Emanuel. O persoană a fost transportată la spital
  Accidentul a avut loc vineri, 1 iulie, în jurul orei 15.00 la intersecția străzilor Calea Aradului și Bulevardul Decebal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kaufland retrage un produs de distrugere a insectelor de pe piață
  Kaufland retrage voluntar, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, anunță lanțul comercial. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Bihon CSM Oradea

  Fometescu și-a reziliat contractul cu echipa de baschet a CSM Oradea
  CSM CSU Oradea și jucătorul Tudor Fometescu au decis de comun acord să încheie raporturile contractuale, după aproape cinci ani de colaborare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei bărbați și o femeie din Salonta au fost reținuți fiind bănuiți că au deținut și transportat 530.000 de țigări nemarcate

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Inspectoratul de Poliție Județean Bihor scoate la concurs, cu recrutare din sursă externă, 29 de posturi. Care sunt acestea
  Perioada de recrutare a început epe 29 iunie 2022 și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00).

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.