bihon.ro Web analytics

OFICIAL! Carantină de noapte extinsă în Oradea și 19 localități bihorene. Restricții de weekend în alte 14 localități

De Costel Demian
Reactualizat la:

OFICIAL! Carantină de noapte extinsă în Oradea și 19 localități bihorene. Restricții de weekend în alte 14 localități

Reactualizat la:
În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de vineri, 15 octombrie, s-au stabilit restricții de circulație pe timpul nopții în 34 de localități bihorene.
Scris de Costel Demian - În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de vineri, 15 octombrie, s-au stabilit restricții de circulație pe timpul nopții în 34 de localități bihorene.

Localitățile în care incidența este cuprinsă între 6 cazuri/1.000 de locuitori și 7,5 cazuri/1.000 de locuitori vor avea restricții de circulație doar în weekend (vineri, sâmbătă și duminică). În schimb, în 20 de localități în care incidența a depășit pragul de 7,5/1.000 de locuitori, restricțiile vor fi aplicate în fiecare zi din săptămână. În Oradea incidența este de 8,43/1.000 de locuitori, astfel că restricțiile vor fi aplicate în fiecare zi.

Circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00, pentru persoanele nevaccinate. Persoanele vaccinate vor trebui să prezinte certificatul verde COVID, iar cele nevaccinate vor trebui să completeze o declarație pe propria răspundere și adeverință angajator pentru a ieși din casă în intervalul restricțiilor. Măsurile nu se aplică persoanelor la care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Exepțiile în care circulația este permisă și în intervalul 20:00 – 05:00.

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/ gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
b) deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
c) deplasări în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane, și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie.

DOCUMENT | Noile modele ale declarației pe propria răspundere și adeverinței pentru angajator, obligatorii pentru nevaccinați în intervalul cu restricții de circulație

Reamintim că purtarea măștii de protecție în aer liber este obligatorie în toate localitățile care au o incidență mai mare de 6 cazuri/1.000 de locuitori. 34 de localități bihorene se află în această situație.

Conform Hotărârii CJSU nr. 71/2021, adoptată în baza analizei Direcției de Sănătate Publică Bihor (DSP), lista localităților în care se aplică restricții cuprinde:

– 13 localități cu incidență mai mare de 2 cazuri și mai mică de 3 cazuri / 1.000 locuitori: Dobreşti, Săcueni, Pietroasa, Abrămuţ, Tăuteu, Tulca, Mădăras, Buduslău, Curtuişeni, Cărpinet, Căpâlna, Ciumeghiu, Vârciorog;

– 37 localități cu incidență mai mare de 3 cazuri și mai mică de 6 cazuri / 1.000 locuitori: Remetea, Lugaşu de Jos, Aştileu, Borş, Roşiori, Tămăşeu, Uileacu de Beiuş, Tărcaia, Bunteşti, Şimian, Lazuri de Beiuş, Balc, Nucet, Suplacu de Barcău, Roşia, Cherechiu, Vaşcău, Tinca, Drăgăneşti, Tarcea, Abram, Şuncuiuş, Borod, Diosig, Ştei, Copăcel, Auşeu, Curăţele, Şoimi, Ineu, Marghita, Cetariu, Husasău de Tinca, Batăr, Cociuba Mare, Pomezeu, Salonta;

– 14 localități cu incidență mai mare de 6 cazuri și mai mica de 7,5 cazuri / 1.000 locuitori: Biharia, Lunca, Nojorid, Lăzăreni, Oşorhei, Tileagd, Bratca, Gepiu, Vadu Crişului, Beiuş, Aleşd, Câmpani, Măgeşti, Răbăgani;

– 20 localități cu incidență peste 7,5 cazuri / 1.000 locuitori: Toboliu, Ceica, Spinuş, Brusturi, Paleu, Căbeşti, Cefa, Chişlaz, Sântandrei, Sâmbăta, Hidişelu de Sus, Pocola, Oradea, Săcădat, Girişu de Criş, Budureasa, Derna, Sălard, Sânmartin, Ţeţchea.

„La nivelul satului Telechiu din comuna Țețchea s-a instituit carantina zonală pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 7 octombrie 2021”, reamintește Prefectura Bihor.

76 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ioana says:

  Lenin spunea :
  – “Disperarea provocata de foame, poate determina o atitudine binevoitoare sau măcar neutra a maselor față de noi.”
  Nu vi se pare că această metodă comunistă se aplică și azi în zilele noastre ?

   • A-n-onim says:

    👎

    • Minona says:

     👎👎👎

     • 🖕 says:

      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

     • Minona says:

      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  • da says:

   👍👍👍

  • Unu says:

   👍👍👍👍
   Cam asa ceva.

  • Alin says:

   Fac cu noi ca si in jocul acela de seara, din copilarie, in fata blocului: “ora 8 a sosit, omul negru a venit”… Pentru ca pe cine nu-i gata il ia cu lopata. (cu amenda).
   Stati numai, sa vedeti ce constrangeri urmeaza…

 2. bihoreanul says:

  Multumim antivaxxerilor!

  • dihoreanul says:

   Cu placere dobitocule.

  • Valentin says:

   Bihoreanule,

   Mergi în Israel,sau Irlanda, Marea Britanie, Turcia,înțepați complet 70-80% și sunt pe zona roșie ca noi.
   💥

   • Florin says:

    Valentinule…ia da-i un ochi peste tarile amintite de tine, sa vezi cum stau si cu mortii.

    Ca idee, vezi ca Turcia are un procent de vaccinare de doar 56% – deci mai bine informeaza-te inainte sa vorbesti

    • Valentin says:

     Vrăjeli.
     Sunt pe lista roșie?
     Sunt.
     Cu toate că s-au înțepat 70-80%
     Turcia cu 56%

    • Iliescu says:

     Tu crezi câ în România se moare în spitale de Covid19 ?

    • dsasdsdadad says:

     Ia dai si tu cu un ochi pe spitalele de la noi sa vezi ce prost sunt administrate, nu mai au medicamente pt covid de cateva luni. Ai nostrii guvernanti au cumparat vaccinuri pt 3 tari si acuma le da pe gratis la altii in loc sa fi cumparat cate trebuia si din restu de bani sa cumpere tratamente. Apropo cunosc o gramda vaccinati si in stare grava la spital. Plus ca prin vaccin s-a ajuns la valul 4…

  • Unu says:

   Bihorene, vaccinatii sunt receptori, purtători și distribuitori de covid19? Răspuns afirmativ!
   Pai nu ar trebui matale sa îți mulțumești întâi și ție și vaccinatilor? Păi da!

   • Vasile says:

    Nu mai e nevoie de nici o restricție. Există vaccin, cine vrea ok cine nu “D-zeu cu mila”. Orice reclamație ulterioară că statul nu a facut suficient să își apare cetățenii să fie respinsă prin lege.
    “meaningfull presence”

 3. Soferul says:

  Restricții idioate era de ajuns închiderea localurilor la 20 și nu mai aveau unde ieși dar cei cu mintea sclipitoare sus puși au o găselniță prin care milițianul poate amenda asta e

 4. Cosmina says:

  Ma oameni buni cu logica care gindesc singuri , voua va face sens ce fac excrocii astia ? Care parte din “vaccinul nu te opreste sa te imbolnavesti si sa transmiti covid “ Nu o inteleg oligofrenii care insista sa discrimineze cetatenii ? Cum explica ei medical si cum face sens acest “ ordin” ?cine mai este Acum considerat vaccinat ? Cite doze trebuie sa ai sa fii considerat vaccinat ?

 5. Jimmy Latrina says:

  Am mai scris asta undeva, dar este absolut ridicol ca aceste restricții continua.

  Sunt vaccinat și pro-vaccin. Cei care nu se vaccinează fac parte din următoarele categorii:

  1. Au o frica cât de cât rațională (vaccinul nu este 100% eficient și nu cunoaștem repercusiunile care ar avea loc în 2,3 ani)
  2. Au o frica iraționala (stau prea mult pe fb)
  3. Sunt retardati (conspiraționisti cu 5G, Bill Gates, etc)
  4. Au anumite boli și e normal sa fie speriați.
  5. Sunt tineri și sănătoși și au calculat ca vaccinul nu are mare impact în viata lor

  Cei care sunt vaccinați (ca mine, repet) dar au impresia ca toți cei nevaccinati sunt prosti, iar ei sunt cei mai etici și inteligenți (fiindcă asa le spune Vice și Guardian si alte publicații lobotomizate) sunt cei mai retardați. Și speriați. Și irationali. Ești vaccinat? Taci dracu din gura și vezi-ti de viață. Dacă ești vaccinat și te caci pe tine înseamnă că crezi ca vaccinul nu e eficient. Atunci de ce zbieri pe internet ca lumea sa îl ea??

  Nu mai pot. Nici cu conspirationistii anti-vax, nici cu fasciștii pro-vax. Hai sictir.

  Cât despre restricțiile fasciste; e penibil. Lumea civilizata (Scandinavia, Anglia, Florida) au deschis. Au oferit vaccinul sau opțiunea personala de a te ascunde în casă și gata. Au crescut numărul de paturi la terapie intensiva, știind ca au nevoie iarna asta (Covidul per total ucide de vreo 4 ori mai mult ca o gripa sezonieră) și gata. Restul sunt liberi.

  Țări fascisto-socialiste ca Australia, România, Scoția, California, etc tot continua cu cretinisme de genul. Absolut penibil. Și sunt destui lobotomizati (ironic, ei se și cred liberali uneori) care zic “da da statule, te rog spune-mi ce sa fac, unde sa merg, ce sa port, etc”. Jenant.

  • Vasile says:

   Minți.

  • Jimmy Latrina says:

   Nu ca trebuie sa îți dovedesc ție ceva (un ratat oarecare de pe internet..Vasile); sunt vaccinat cu Pfizer, doua doze.

   Personal, nu mi-e frica de virus, nu mi-e frica nici de vaccin. Am calculat ca e mai bine sa iau vaccinul și consider ca vaccinul este eficient. Nu 100%. Nici pe departe. Dar mai bine decât decât sa fac o gripa serioasa și sa îmi pierd simțurile.

   De-asemenea am avut nevoie de el fiindcă călătoresc des și văd că tarile astea socialiste nu te lasă să zbori fără documentație de vaccin.

   Asta nu schimba cu nimic ceea ce am spus. Sunt complet anti-restrictii socialiste.

   • Vasile says:

    Aham! Țările sunt socialiste dar masurile sunt fasciste și anti-socialiste. Ai ratat esența.

    • Jimmy Latrina says:

     Fascismul și socialismul sunt cam același lucru. Control absolut guvernamental. Hitler, Mao, Stalin- toți au erecție pentru Marx. Socialismul are nevoie de clasa muncitoare, iar fascismul are nevoie de “elite” ca să “funcționeze”. Dar ambele au același înveliș de rahat: autoritarianism. Ungaria de exemplu este mai fascisto-socialista momentan. Scoția sau Spania sunt mai socialiste. Toate sunt latrine conduse de entități autoritare.

     Numai bine x

     • Vasile says:

      Văleu.
      Următoarea “călătorie” îți sugerez să o faci în Franța.
      Îmi confirmi și îmi mențin afirmația de mai sus.

    • Jimmy Latrina says:

     ok

 6. Marinel says:

  Salutare tuturor am si eu o intrebare :
  A văzut cineva vreo coadă la testare ? Ca eu nu am văzut pe nici o televiziune. Cred ca exista virusul binenanteles facut in laborator,cred ca exista antidotul probabil in vaccin.
  Dar cifrele aste nu cred ca sunt reale. Nu se poate . Totul pare a fi o făcătură.

 7. Civilizat says:

  România se află pe locul întâi în Europa, respectiv pe doi în lume, la decesele zilnice cauzate de Covid-19

  România se află în prezent pe locul doi în lume şi pe primul loc în Europa la decesele zilnice asociate Covid-19, raportate la populaţie. Cifrele sunt calculate ca medie zilnică pentru săptămâna care s-a încheiat joi, 14 octombrie, şi publicate de platforma Our World in Data, realizată de cercetători Oxford.

  https://adevarul.ro/news/eveniment/romania-afla-locul-intai-europa-respectiv-doi-lume-decesele-zilnice-cauzate-covid-19-1_61698b915163ec427167f12e/index.html

  Trist… foarte trist… dar din păcate ADEVARAT… 😪

  • Vaccin says:

   Civilizat ești naiv ,

   Nu trebuie să crezi că tot ce zboară se mănâncă.

   Bil Gates este cel mai mare dealer de vaccinuri din lume.
   Statisticile din link-ul tău sunt făcute de “Our World în Data” .
   Știi cine îi finanțează pe șmecherii ăștia?
   -O fundație a lui Bil Gates.
   -Susanne Klatten, actionară majoritară la Altana,producători de medicamente și produse farmaceutice. Familia ei a fost legată de crimele naziștilor prin afacerile tatălui.
   https://ourworldindata.org/funding
   Deci îți dai seama că ăștia ne vor binele.

   • Civilizat says:

    Dar cine RAPORTEAZA?
    Tot de Dl. Bill e finanțata si Romania?

    Ce bine ar fi!

    Dar, acolo sunt citeva cuvinte cheie care va scapă intenționat: “publicate de platforma Our World in Data, realizată de cercetători Oxford”; aceste cuvinte sunt “publicate” si “realizate”

    Parca acum se cam schimba “nițel” direcția in care ați vrut sa deviați discuția? nu?

    • Vaccin says:

     Acuma degeaba vrei s-o întorci că nu merge. Ei sunt în aceeași barcă.

     • Civilizat says:

      Cine ????
      Our World in Data si Oxford???
      Ei sunt ? …
      Apropo, tu in ce barca ești?
      Intre unul de la Oxford si un absolvent local, in special unu de la “Sorbonica”, ghici pe care îl cred! Nu?
      Care crezi tu ca are mai mare CREDIBILITATE?
      Nu trebuie sa îmi răspunzi…
      ….
      fara cuvinte….

 8. NEVACCINATULE says:

  CLAR; SUNT VACCINAT. Și din imbecilitate, nu vreau să mă înfectezi tu, NEVACCINATULE.

  • Unu says:

   Cu ce te-ai vaccinat,vaccinările de ești așa căcat pe tine de frică?cu zeamă de potroace?

   • drop says:

    ba unu-le te citez: “oamenii s-au cam saturat de injuriile voastre” … frumos limbaj. iți răspund tot cu un citat de la tine:”cu tot respectul și cu mult drag, sa te duci direct în pizda ma-tii.”
    “Sănătate îți doresc, salut, ceau pa. Spor la aberat.”

    • Unu says:

     Merci!sentimentul e reciproc!

     • drop says:

      iți răspund tot cu un citat de la tine:”cu tot respectul și cu mult drag, sa te duci direct în pizda ma-tii.”
      “Sănătate îți doresc, salut, ceau pa. Spor la aberat.”

     • Unu says:

      Unom , ești destul de debil ca să crezi că cineva pune botul la prostia ta. Poți sa postezi la deruta cu userul meu pana te faci cât macul, ți-am mai zis de altfel. Ma și apuca râsul de tine.

     • drop says:

      unu-le, oricine ai fi … iți răspund tot cu un citat de la tine:”cu tot respectul și cu mult drag, sa te duci direct în pizda ma-tii.”
      “Sănătate îți doresc, salut, ceau pa. Spor la aberat.”

    • Unu says:

     Drop, vezi ca exista un fake unu. Citatul îmi aparține și îl susțin. Mesajul la care ai răspuns nu îmi aparține. E ca să zic asa fake unu.

     • drop says:

      iți răspund tot cu un citat de la tine:”cu tot respectul și cu mult drag, sa te duci direct în pizda ma-tii.”
      “Sănătate îți doresc, salut, ceau pa. Spor la aberat.”

    • Unu says:

     Drop zis și Biggie, te recunoști?
     “tot mai putini absurzi antivaccin, realitatea ii loveste si pe ei sau pe cunostintele lor. unii nici nu mai activeaza pe bihon, facebook etc, deoarece in mormant nu au acces la internet.” O mai mare ticăloșenie nu puteai debita.

     • drop says:

      iți răspund tot cu un citat de la tine:”cu tot respectul și cu mult drag, sa te duci direct în pizda ma-tii.”
      “Sănătate îți doresc, salut, ceau pa. Spor la aberat.”

   • Unu says:

    Unom , ești destul de debil ca să crezi că cineva pune botul la prostia ta. Poți sa postezi la deruta cu userul meu pana te faci cât macul, ți-am mai zis de altfel. Ma și apuca râsul de tine.

  • 2+2=5 says:

   Vorbind despre imbecilitate ….Esti vaccinat si ti-e frica sa nu fii înfectat 🤪 de un nevaccinat?

 9. Coronas says:

  Anu trecut ați pus vina pe lucrătorii din străinătate,apoi pe cei care veneau din vacanță .acum pe nevaccinați.la anu?pe cine?pe sfânta Paraschiva?

  • Oradean says:

   Tot pe prosti si iresponsabili o sa dam vina, ca pana acum.

   • Coronas says:

    Toți care lucrează în străinătate, (atenție!am spus cei care lucrează!)și nu se chinuie pe un salar de mizerie in Romania,sau cei care se duc undeva in concediu după un an de tras la muncă, sunt proști și iresponsabili?bravo tată! ești mare!

    • Oradean says:

     Nu toti care lucreaza in strainatate s-au bulucit sa intre in tara la inceputul pandemiei. Dupa cum nu toti lucreaza acolo pe salarii mari, sau toti din tara lucreaza pe salarii de mizerie! Nu denatura spusele mele, asa cum faci cu adevarul despre virus si vaccin, mincinosule si manipulatorule!

     • Dr. No says:

      Spune-ne te rog, care este “adevarul” despre virus si vaccin? Vezi ca daca predai doar ce auzi in mass media, te cam dai de gol.

     • Dr. No says:

      Si nu intreb ironic. Chiar sunt curios, ca dupa parerea ta, care este adevarul.

     • Oradean says:

      Adevarul despre virus: exista, este foarte contagios si provoaca reactii grave la o parte din populatie (in special persoane in varsata sau cu alte afectiuni), care poate duce la deces. Rata de infectare si forme grave este suficient de mare ca sa justifice declararea de pandemie la nivel global si luarea de masuri, de catre toate statele lumii. Rata de infectare si forme grave in acest moment de pe plaiurile miiritice este suficient de mare ca sa inregistram un numar mare de decese si ca sistemul nostru sanitar sa mai faca fata! Nu exista un tratament suficient de eficient pentru lupta cu acest virus. Adevarul despre vaccin: este singura modalitate de protectie eficienta si de stopare a pandemiei si efectelor virusului. Nu sunt vaccinuri experimentale, fiind testate in prealabil si autorizate de organismele abilitate; deja de mai bine de un an sunt folosite pe scara larga la nivel mondial, fara a fi inregistrate efecte adverse semnificative. Toate aceste sunt fapte si adevaruri de necontestat, restul sunt povesti!

 10. Stalin says:

  Genul de om care inghite propaganda si se vaccineaza de frica este si genul de om care cu va pupa primul bocanca dictatorului bolşevic…. Astia tot timpul cauta sa-si apere si sa-si justifice prostia si ignoranta.

 11. Somebody says:

  Megeti si luati linistit vaccinul.
  Un prieten la 31 de ani a murit dupa o ora ce a primit vaccinul.
  Un Cheag de sange cauzat de vaccin. Foarte safe ce sa spun….

  • Civilizat says:

   Regret pierderea suferita,
   dar …
   Ne puteți arata si noua, in cazul prezentat de dumneavoastră, un raport de expertiza medico legala in care e asociat decesul cu procesul de vaccinare?
   sau…

   • Utopia says:

    VAERS, unde cei din SUA pot sa anunte efectele secundare sunt 1182745 de rapoarte cu efectele cauzate de vaccinurile pentru covid, din care 3376 morti. VAERS estimeaza ca sunt raportate mai putin de 10% din cazuri.. Un site echivalent pentru Europa este EudraVigilance unde doar pentru Pfizer sunt 485823 de rapoarte cu efectele secundare…aici nu am vazut sa sa fie prezentat si numarul mortilor…

    • Civilizat says:

     Mulțumesc pt. precizări,
     dar de ce îmi răspundeți tot cu alt user?

     in fine… sa revenim…

     Putei sa fiți un pic mai concis, adică: un link unde sa prezinte exact acele 1.182.745 de rapoarte care au fost DOVEDITE ca au legătura cu vaccinul?

     ia utati ce scrie aici, la ei:

     “Un raport către VAERS, în general, nu dovedește că vaccinul (vaccinurile) identificat(e) a cauzat evenimentul advers descris. Acesta nu face decât să confirme că evenimentul raportat a avut loc la un moment dat după administrarea vaccinului. Nu este necesară nicio dovadă că evenimentul a fost cauzat de vaccin pentru ca VAERS să accepte raportul. VAERS acceptă toate rapoartele fără a judeca dacă evenimentul a fost cauzat de vaccin.”

     de unde ai CERTITUDINEA ca datele raportate sunt si ADEVĂRATE?
     Cine la verifica și le CERITFICA autenticitatea?

 12. ionuuuuu says:

  daca capitala, Bucurestiul nu se inchide la ce incidenta are, sa nu puna restrictii in localitatile din tara unde incidenta este sub capitala … nu numai capitala sa fie favorizata ….

 13. Alin Lucian says:

  Ați trecut pe rând de la 1 la 1000 și nu vă opriți din amenințări și stres nici la 10 la mie și nici la 100 la mie.
  Ați calculat care sunt consecințele închisului în case ?
  Ce consecințe are asupra reluări vieți normale ?
  Ce consecințe emoționale au a nu putea sta lângă familiari muribunzi în spitale că așa vrea cineva ?
  Câte sute de milioane de locuitori de muncă s-au pierdut în toată lumea?
  Cine răspunde pt aceste abuzuri și ilegalități inumane ?
  Cine decide și de ce dacă soțul după o călătorie de 50 de ani indiferent de consecințe decide să-I fie alături în ultimile clipe din viața asta ?
  Ar fi bine să vedeți și ceva din acest material ca să vă întrebați dacă merită ceea ce faceți.
  https://banned.video/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

  • Dr. No says:

   Tu chiar crezi ca le duce capul pana acolo Alin, ca sa ia in considerare pretul pe termen mediu si lung asupra, economiei, familiilor si sanatatea mintala/emotionala ale oamenilor? Doar atata poate sa strige: ATI-URILE SUNT PLINE, NU VEDETI?! Dar uita ca sa se verifice statisticile, care tot nu s-au schimbat: 1-2 persoane mor din 100 de “infectati” cu covid. Oameni, care sunt preponderent peste 60 de ani, si au alte probleme de sanatate.

 14. Bauer says:

  „De ce cei protejați au nevoie să fie protejați prin obligarea neprotejaților de a utiliza protecția care nu i-a protejat pe protejați?”

 15. Andrei says:

  “Reamintim că purtarea măștii de protecție în aer liber este obligatorie în toate localitățile care au o incidență mai mare de 6 cazuri/1.000 de locuitori. 34 de localități bihorene se află în această situație.”

  Și dacă ești singur pe strada ? Pentru ca pe situl guvernului și MAI specifica ca dacă ești singur pe strada nu e obligatorie

  “NU ESTE OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE DACĂ PERSOANA ESTE SINGURĂ PE STRADĂ.”

 16. BIHON Sport local

  „Flăcăii Aleșdului” sunt campionii Bihorului la juniori A1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  130 de autobuze şi microbuze electrice, hibrid şi cu hidrogen
  Valoarea investiției ar fi de peste 304 milioane lei, sursa de finanțare a achizițiilor este PNRR.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a autoînjunghiat în inimă
  În urma anchetei și a necropsiei, autoritățile au stabilit că tânărul găsit decedat lângă Centura Oradea s-a sinucis.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 - primarul promite 100 de străzi să fie reabilitate
  Consiliul local a adoptat, joi, în ședința ordinară, studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a trei străzi orădene - str. Liviu Rebreanu, str. Vincent van Gogh și str. Tompa Mihály, care totalizează peste 1km. 1

  Angajari BIHON

  Elka Prod angajează personal

  BIHON Sport local

  Crișul Sântandrei a câștigat faza județeană a Cupei României
  Pe un gazon excelent și pe o bază sportivă care arată din ce în ce mai bine, Stadionul Crișul din Aleșd, Viitorul Borș și Crișul Sântandrei și-au disputat joi trofeul pus în joc la faza județeană a Cupei României.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.