bihon.ro Web analytics

Oradea și Sînmartinul rămân fără apă caldă începând cu data de 1 octombrie

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Termoficare Oradea anunță că începând de duminică va întrerupe furnizarea apei calde în întreg sistemul de termoficare al orașului Oradea și al comunei Sînmartin.
Scris de farcas - Termoficare Oradea anunță că începând de duminică va întrerupe furnizarea apei calde în întreg sistemul de termoficare al orașului Oradea și al comunei Sînmartin.

Termoficare Oradea SA anunţă că începând de duminică seara va întrerupe furnizarea apei calde de consum şi a agentului termic primar către toate punctele termice din municipiul Oradea și comuna Sînmartin, cu excepția următoarelor puncte termice la care producerea acesteia se face cu apă geotermală: 512, 513, 514, 911 și 913 din Ioșia respectiv 839, 840, 844, 845, 863, 878 și 883 din Nufărul. De asemenea se întrerupe și furnizarea agentului termic primar către toți utilizatorii cu puncte termice proprii.

Potrivit companiei această întrerupere se face pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar, atât pentru intercalarea în rețeaua de transport a conductelor noi montate în perioada anterioară cât și pentru realizarea unor noi provizorate necesare asigurării condițiilor de lucru pentru continuarea înlocuirii conductelor vechi, astefel încât să nu fie nevoie de întreruperea furnizării apei calde pe durata acesteia, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”.

Lucrările se vor efectua în mai multe locații din sistem, începând din centrală și continuând cu str. Uzinelor, str. Oneștilor, zonele intersecțiilor străzii T. Vladimirescu cu străzile W. Shakespeare, Decebal și Roșiorilor, intersecția str. Simion Bărnuțiu cu str. Decebal, str. Henri Coandă, str. Xenopol, intersecția str. V. Alecsandri cu Parcul 1 Decembrie, intersecțiile str. Beiușului cu str. Teiului și str. Sextil Pușcariu, zona Salca, str. Leonardo da Vinci, Podul Decebal, zona intersecției străzilor Eminescu – Dunărea – Iorga – Bicazului, zona Parcul Traian – str. Magheru, Parcul Brătianu, zona Aquapark și zona Dragoș Vodă.

Compania estimează că reluarea furnizării apei calde şi a agentului termic primar se va face în două etape, începand de joi, 5 octombrie. Astfel, în data de 05 octombrie, ora 20:00, se va relua furnizarea apei calde de la punctele termice: 100 – 121, 124 – 128, 130, 131, 136, 200, 204, 206 – 210, 215, 218, 304, 308, 309, 316, 509 – 511, 516(actualele module termice), 611 – 613 și 910 situate în cea mai mare parte a cartierului Rogerius, în Ioșia și parțial zona de centru (str. Republicii cu străzile adiacente până la Parcul Petofi și str. Louis Pasteur cu străzile adiacente); iar în data de 09 octombrie se va relua furnizarea agenților termici și de la restul punctelor termice ale sistemului.

Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii Termoficare pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  Start la Memorialul Antonio Alexe. Un punct diferență între vicecampioanele României și Bulgariei

  România

  Cum va fi verificat certificatul verde? Aplicaţia e deja disponibilă
  Autorităţile au impus noi restricţii în România: cei care merg la restaurant, nuntă, eveniment sportiv, spectacol sau concert vor trebui să prezinte certificatul care atestă vaccinarea anti-Covid-19, testarea sau trecerea prin boală. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Cauzele accidentului grav din Arieșeni, în care un bihorean a fost preluat de elicopterul SMURD, după ce s-a răsturnat cu autoturismul
  Accidentul rutier s-a produs joi după-masa pe raza comunei Arieșeni, județul Alba. 3

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON CAO

  Patru străzi din Oradea rămân luni fără apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Scandal în ședința CJ. Bolojan: „Mie nu mi-a prestat Ansamblul Crișana niciun fel de activitate"
  Contre în Consiliul Județean Bihor între Ilie Bolojan și consilierii UDMR și PSD pe marginea desființării Ansamblului Crișana și externalizării serviciilor folclorice. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La MedLife Oradea, consultația de diabet e gratuită cu bilet de trimitere CAS
  Diabetul zaharat reprezintă o boală cronică tăcută, netransmisibilă, care nediagnosticată și mai ales netratată duce la multiple complicații. Diagnosticarea și tratarea corectă previne apariția complicațiilor și mai ales persoana diagnosticată poate avea o viață perfect normală.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Raluca Turcan, de la Oradea: Salariul minim va crește, taxele pe muncă nu scad
  Ministrul Muncii promite că majorarea salariului minim va fi una consistentă, ea urmând să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.