bihon.ro Web analytics

Orădeanca Antonia Lestyan, locul I pentru un machiaj creativ. Mesaje transmise prin artă

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Orădeanca Antonia Lestyan, locul I pentru un machiaj creativ. Mesaje transmise prin artă

Reactualizat la:
International Alternativ M.U.A. Championship este competiția la care make-up artistul Antonia Lestyan a obținut locul I.
Scris de Crina Dobocan - International Alternativ M.U.A. Championship este competiția la care make-up artistul Antonia Lestyan a obținut locul I.

Make-ul artistul Antonia Lestyan a câștigat locul I la ediția a III-a a International Alternativ M.U.A. Championship, cel mai „cool” campionat de make-up din România. Acesta este, de altfel, primul campionat de acest gen inspirat din cele organizate în Europa. International Alternativ M.U.A. Championship reprezintă o noutate absolută în domeniu, fiind un eveniment specializat în competiții de make-up pentru profesioniști, dar și pentru amatorii și pasionații de acest domeniu.

Cea de-a treia ediția a campionatului a avut loc online. Anul acesta, ediția campionatului online a fost structurată în două mari teme de concurs, tema principală având două runde.

Tema principală a fost „The Ancestral Healing Power” (Puterea ancestrală de vindecare) și trebuia să fie inspirată din reîntoarcerea la origini, puterea ancestrală șamanică de a vindeca.

„Urban Autumn Glow” este cealaltă temă a competiției, fiind una mai ușoară, de editorial. Juriul competiției a luat în calcul originalitatea, creativitatea, curajul și tehnica.

Antonia Lestyan a participat cu un machiaj creativ la categoria profesioniști, unde a luat locul I. Finala competiției a avut loc pe platforma zoom, în 27 noiembrie 2021.

„Tema finalei a fost «The vengeful spirit of earth» (Spiritul răzbunător al pământului). Chiar dacă a fost o temă foarte complexă și, totodată, dificilă, am vrut să creez un concept puternic cu un mesaj la fel. Astfel că am ales să descriu unul dintre efectele mai grave ale acțiunii umane pe Pământ: poluarea apei și felul în care distrug viața mării plasticele aruncate în ape, cantitățile de benzină ucid viața marină și așa mai departe. Vorbind despre machiajul feței, am vrut să arăt cele două fețe pe care le are spiritul Pământului: cea tristă, plângând cu lacrimi de petrol din cauza dezastrelor petrecute și cea nebună, cea răzbunătoare, încercând să găsească putere, să recupereze tot ce a pierdut”, a descris Antonia machiajul realizat.

Antonia nu este la prima participare la acest campionat. Anul trecut a participat cu o lucrare cu o tematică religioasă.

„Sunt mândră că am participat din nou și am dovedit că fiecare pas pe care-l facem pentru visul nostru ne duce tot mai aproape de el. Acest campionat mi-a dat ocazia să evoluez ca artist și să înțeleg cât de puternice sunt mesajele pe care le putem transmite prin artă. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de-a lungul acestui proces”, a spus Antonia.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  1.000 de localnici din Suplacu de Barcău cer înființarea unui post de jandarmi
  Lista cu cele 1.000 de semnături ale localnicilor a fost înmânată ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, de către parlamentarul Adrian Merka, din Grupul Minorităților Naționale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mai multe firme, mai mulți angajați în Bihor
  ITM Bihor a efectuat în 2021 3.597 de controale, aplicând 5.022 de sancţiuni contravenţionale, din care 467 amenzi şi 4.555 de avertismente.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CJ Bihor alocă 65% din buget - 115 milioane de euro - pentru investiții în 2022
  Consiliul Județean Bihor a anunțat joi proiectul pentru buget pe anul 2022. 3

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să cumpărați corpurile de iluminat perfecte

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  CJ Bihor va selecta o companie aeriană care să opereze pentru Air Oradea
  Compania aeriană înființată de Consiliul Județean Bihor și Primăria Oradea ar urma să fie operațională din această primăvară. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sosesc tranșele 5 și 6 de tichete pentru bihorenii vaccinați cu schema completă
  13

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.