bihon.ro Web analytics

Orădeancă printre inventatorii premiaţi de IFIA

Aula Magna a Universităţii clujene „Babeş-Bolyai” a găzduit, pe 17 septembrie, evenimentul «Rolul invenţiilor în Progresul Societăţii», organizat de Asociaţia Inventatorilor din România, organism afiliat la IFIA - International Federation of Inventors Association (<a href="http://www.invention-ifia.ch/">www.invention-ifia.ch</a>).
Scris de erdei - Aula Magna a Universităţii clujene „Babeş-Bolyai” a găzduit, pe 17 septembrie, evenimentul «Rolul invenţiilor în Progresul Societăţii», organizat de Asociaţia Inventatorilor din România, organism afiliat la IFIA - International Federation of Inventors Association (<a href="http://www.invention-ifia.ch/">www.invention-ifia.ch</a>).

În cadrul evenimentului, IFIA a premiat 10 români inventatori pentru „rezultate deosebite la participari internationale cât şi pentru că au implementat în producţie brevete lor, aducând un aport important dezvoltării economice”. Printre premiaţi s-a numărat şi dr.ing. Simona Bişboacă, ale cărei produse naturiste (antioxidanţi din coji de struguri, propolis administrabil fără alcool, marmeladă crudă) i-au adus o serie de premii internaţionale.

„Au fost premiaţi mai mulţi inventatori români cu merite deosebite şi cu recunoaşteri naţionale şi internaţionale. Printre aceştia s-au regăsit Teofil Câmpean, Emil Racolţa, Marta Hodrea, Elena Oancea dar şi alţii la fel de merituoşi”, a declarat Octavian Pleşa, preşedintele Asociaţiei Inventatorilor din România. Medaliile au fost înmânate de dr. Vedres Andras, preşedintele Federaţiei Mondiale a Inventatorilor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.