bihon.ro Web analytics

OTL: Licitaţie de vară, şantier de toamnă

Reactualizat la:
Deşi firesc era ca la intrarea în vacanţă să înceapă construirea buclei pe şine dintre Ioşia şi Rogerius, proiectul n-a ieşit, încă, din birocraţie.
Scris de farcas - Deşi firesc era ca la intrarea în vacanţă să înceapă construirea buclei pe şine dintre Ioşia şi Rogerius, proiectul n-a ieşit, încă, din birocraţie.

Proiectul extinderii infrastructurii de cale rulantă pentru tramvaiele OTL, unul de blazon pentru administraţia Bolojan, a ajuns abia în faza deschiderii ofertelor, şi e de aşteptat ca semnarea contractului să aibă loc abia luna viitoare.

Primăria şi OTL au pierdut, deci, o lună din perioada de vacanţă, în care se putea lucra la bucla de legătură Rogerius – Calea Aradului fără a da peste cap traficul din oraş. Asta deşi, iniţial, conducerea OTL era conştientă că, pentru a nu crea disconfort inutil, bucla ar trebui terminată pe perioada vacanţei şcolare.

Conform anunţului, data deschiderii ofertelor a fost 3.07.2017. A fost depusă o singură ofertă a unei asocieri – SylcCon Trans SRL Arad, Baicons SRL din Bucureşti şi subcontractorul UTI Servicii şi Mentenanţă, din Bucureşti. „Acum este în evaluare tehnică; dacă e conformă, cel mai probabil luna viitoare se va semna contractul”, ne-a informat Primăria prin Serviciul Mass-Media.

Termenul de execuţie a legăturii din intersecţia Aradului – Primăriei – Decebal şi liniei noi pe traseul Calea Aradului – str. Făgărașului – str. Atelierelor (cu acces depou OTL) – D. Cantemir este de 24 de luni de la semnarea contractului.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.