bihon.ro Web analytics

Pași spre licitația deșeurilor

Reactualizat la:
Reactualizat la:
În ciuda surprinzătorului vot de abținere al reprezentanților PNL, plenul Consiliului Județean a avizat joi  documentația de atribuire pentru delegarea gestiunii pentru salubrizarea zonelor în care a fost împărțit județul.
Scris de Demian - În ciuda surprinzătorului vot de abținere al reprezentanților PNL, plenul Consiliului Județean a avizat joi  documentația de atribuire pentru delegarea gestiunii pentru salubrizarea zonelor în care a fost împărțit județul.

De asemenea, tot joi Oradea urbană a fost separată de localitățile rurale din jurul său, o doleanță a Primăriei Oradea.

Întrucât primarul Ilie Bolojan, președinte al PNL Bihor, cât și consilierii județeni PNL au criticat de-a lungul timpului modul greoi în care avansează acest proiect, atitudinea de ieri a aleșilor PNL a stârnit mirare, prin votul de abținere. Unul, însă, ce nu a cântărit în adoptarea proiectelor.

Cum consilierul Călin Gal a ridicat problema transparenței decizionale privind documentația de atribuire, vicele Mang s-a simțit dator să intervină: „Aprobarea caietelor de sarcini se va face în AGA ADI Ecolect, unde sunt reprezentantul CJB și primarii. UAT-urile doar avizează. La avizare nu este transparență decizională, așa cum credeți dvs. Trag speranța că în toate CL-urile se încheie acest proces săptămâna viitoare și că toată lumea, inclusiv cei nemulțumiți, își vor achita cotizația, de 1 leu/locuitor, respectiv 50 de bani/locuitor, pentru CJ”, a punctat Mang. La rându-i, Bujor Chirilă a subliniat că structura executivă pe care o conduce, ADI Ecolect, își face treaba conform graficului, pentru ca sistemul județean integrat de management al deșeurilor să poată deveni, finalmente, funcțional.

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Redtor Suzuki Oradea, vă aşteaptă la showroom să încercaţi tehnologia ALLGRIP (4x4)! Treci în modul SNOW!
  Redtor Oradea, dealer autorizat Suzuki pe Bihor, vă aşteaptă să încercaţi tehnologia ALLGRIP (4X4) la showroom-ul din Calea Aradului 93 (vis a vis de aeroport)!

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Decembrie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 08:00 şi 16:00, după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tineri absolvenţi la Impro Patzan Show
  În spectacolul din 15 decembrie îi veţi vedea pe Alin Stanciu, Eugen Neag, dar şi pe mai tinerii lor colegi, proaspăt absolvenţi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atacantul George Pușcaș s-a accidentat
  Bihoreanul George Pușcaș a fost înlocuit în minutul 65 al meciului Barnsley (locul 24) – Reading FC (locul 18) din cauza unei accidentări.

  BIHON Sport local

  LPS Bihorul şi-a desemnat performerii anului 2019
  Conform tradiției, conducerea CSȘ LPS Bihorul a alcătuit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi din actualul sezon.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.