bihon.ro Web analytics

Premii europene de inventica

Orădenii au luat premii de prim rang la Salonul de Inventică IWIS 2011 cu produse din struguri şi propolis.
Scris de IM:JURNAL_BIHOREAN - Orădenii au luat premii de prim rang la Salonul de Inventică IWIS 2011 cu produse din struguri şi propolis.

Orădenii au strălucit la al V-lea Salon Internaţional de Inventică – IWIS 2011, găzduit în perioada 3 – 5 noiembrie de oraşul polonez Varşovia. În esenţă, cea mai mare manifestare de acest gen din Europa a reunit anul acesta peste 500 invenţii expuse din Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Standul Romaniei a fost reprezentat de doctorand ing. Simona Bișboacă din partea Asociaţiei Inventatorilor din România şi de şef lucrări dr. ing. Adrian Timar de la Universitatea Oradea, director de Departament Ingineria Produselor alimentare.

Invenţiile românești, practic orădene, au atras atenţia, fiind recompensate cu patru medalii. Antioxi vita – cel mai puternic antioxidant alimentar a fost onorat cu Medalia de Aur IWIS 2011 şi Special Award (Premiul Special) din partea Korea Invention News. Iar esenţa de Propolis fără alcool a câştigat medialia de argint IWIS 2011 şi Special Award din partea Asia Invention creativity Association.

„Antioxidantul Vita e produs 100% dintr-o reţetă originală din sâmburi şi pieliţe de struguri, produse obişnuite pentru producătorii româneşti de vinuri. Efectele lui sunt clar benefice pentru sănătate”, ne-a explicat Simona Bişboacă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.