bihon.ro Web analytics

Președintele APP Bihor: „Divizarea societății românești nu poate fi acceptată!”

De Veronica Bursasiu

Președintele APP Bihor: „Divizarea societății românești nu poate fi acceptată!”

Atrage atenția că împărțirea țării între vaccinați și nevaccinați e inadmisibilă Foto: FAN
Președintele APP Bihor, formațiunea care îl are ca mentor pe Liviu Dragnea, Lilla Debelka, consideră că principalele probleme ale țării sunt creșterea nedreptății sociale și a discriminării din societatea românească, aspecte întărite de proasta gestionare a pandemiei de la nivel de vârf.
Scris de Veronica Bursasiu - Președintele APP Bihor, formațiunea care îl are ca mentor pe Liviu Dragnea, Lilla Debelka, consideră că principalele probleme ale țării sunt creșterea nedreptății sociale și a discriminării din societatea românească, aspecte întărite de proasta gestionare a pandemiei de la nivel de vârf.

„Este inadmisibil ca, la aproape 32 de ani de la căderea comunismului, societatea românească să fie din ce în ce mai divizată, iar circa 5 milioane de români să fie plecați peste granițe, pentru a-și asigura un trai decent. Profunda divizare dintre bogați și săraci se întărește acum cu divizarea dintre vaccinați și nevaccinați, ducând la ruperea societății românești. Profundele neînțelegeri dintre oameni transformă patria noastră într-un loc tot mai neplăcut de trăit, de unde prea mulți vor să fugă. Politicienii noștri se dovedesc incapabili să cuprindă cu mintea și priceperea lor ceea ce se întâmplă cu țara, complăcându-se în inacțiune și iresponsabilitate, jucându-se de-a «uite guvernul, nu e guvernul» și aruncând rezolvarea situației pe iluzorii alegeri anticipate”, afirmă Lilla Debelka.

Lidera APP Bihor consideră că actuala stare de lucruri ar fi mai degrabă un haos deliberat, menit a asigura dominarea populației și preîntâmpinarea unor mișcări de stradă, care ar putea degenera într-o revoluție. „Pentru a distrage atenția de la gravele probleme pe care conducerea este incapabilă să le gestioneze, politicienii puterii preferă să divizeze societatea românească, pe principiul divide et impera. Cel mai la îndemână mijloc pentru a face acest lucru este acum vaccinarea. Astfel, s-a creat o categorie a vaccinaților, susținută de putere, respectiv una a nevaccinaților, a oamenilor liberi, care consideră că trebuie respectate până la capăt principiile democrației, împotriva abuzului autoritarist. Această categorie este agresată în permanență și făcută responsabilă pentru ultimul val al pandemiei, în condițiile în care cei de la putere nu au făcut absolut nimic pentru a preîntâmpina acest val. Incompetența miniștrilor USR a fost dublată de lupta pentru putere din cadrul PNL, cu implicarea directă a președintelui țării, care nu s-a sfiit să se prezinte la Congresul PNL fără mască. Transmiterea unor semnale contradictorii de către cei din vârful puterii este o manipulare ordinară, menită să păstreze acea diviziune din societate, a cărei unitate ar putea la o adică să-i spulbere de la putere”, susține președintele APP Bihor.

„Dragi compatrioți, libertățile cetățenești fundamentale, prevăzute în Constituția României, nu pot să fie încălcate prin condiționarea unui act medical, cum este așa-zisul pașaport Covid-19. Este inadmisibil ca românii să fie transformați prizonieri fără drept de muncă în propria țară, eliberați doar cu condiția acceptării vaccinului și a deținerii unui certificat care să ateste acest lucru. Le amintim celor de sus că fiecare român are dreptul constituțional la muncă. Fiecare român are dreptul la sănătate și liberă circulație! Libertatea românilor nu este negociabilă și nici nu poate fi condiționată. Dacă nu puteți satisface aceste deziderate ale unei societăți democratice, mai bine plecați și lăsați-i să o facă pe cei care pot! Pandemia poate șlefui caractere și forma competențe; nu este ceva care să ne învingă!” , e mesajul liderului APP Bihor.

 

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Aurelian George Poleac says:

  Chiar mai trebuie sa auzim de DRAGNEA? o sa intre si ei in carti cu PNL. Viata bate filmul si de data asta.

 2. Lucilian Olteanu says:

  Bietul Dragnea intretinut de tiitoare vrea sa ajunga iar la CASCAVAL prin intermediul unor perturbati mintal. Din pacate aceasta categorie este in crestere . . . . . !

 3. Lucilian Olteanu says:

  Lila Debelka a fost o protejata de a excrocului Dragnea pina la cazarea lui la Rahova. Acum cind ia cazut din gura TITA si neavind o meserie viseaza la a conduce o organizatie locala a excrocului mai sus amintit. Vrabia malai viseaza dar mai ales avind de a face cu deranjati mintal in special din cartierul Episcopia Bihor fostul salas al susnumitei. Din acest mediu incearca fostul puscarias si excroc de meserie sa revina in ” politica “. . . . !

 4. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Apariţie editorială: „Identitate în Bihor. Studiu de caz- satul Sârbi”, de Nicolae Nistoroiu
  Istoricul orădean Nicolae Nistoroiu a scris o nouă carte care încununează şapte ani de studiu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Fetiţa cu chibrituri”, concert dedicat copiilor
  La sediul Filarmonicii de Stat Oradea s-a demarat şi o strângere de donaţii împreună cu Asociația Caritas Eparhial Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un transport agabaritic va tranzita județul Bihor. Traseul vehiculului
  CNAIR a anunțat, miercuri, că în următoarea perioadă se va efectua un transport agabaritic cu depășiri pe ruta Sibiu-Borș II.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o contestație a fraților Costa și a pompierului Butuc, respinsă de Curtea de Apel Oradea
  Frații Florin și Andrada Costa și fostul pompier Cătălin Butuc rămân în continuare după gratii. Curtea de Apel Oradea a respins miercuri, contestația celor trei tineri care au terorizat o femeie, de prelungire a arestului preventiv.

  BIHON Sport local

  Turneu caritabil la Avram Iancu. „Maracanito 2021, ediție specială Ionuț Mânz”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  VIDEO | Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul? Răspunde dr. Ramona German, medic specialist în medicina de familie
  Întrebarea și răspunsul au fost formulate în cadrul dezbaterii „În dialog cu medicii”, moderată de către jurnalistul Octavian Haragoș. Dezbaterea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare desfășurată sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”, inițiată de către Primăria Municipiului Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.