bihon.ro Web analytics

Prim adjunct prin concurs, la ISU Bihor

Prim adjunct prin concurs, la ISU Bihor

<p>Foto: ISU Bihor</p>
Reactualizat la:
Postul de prim adjunct al inspectorului şef de la pompieri s-a ocupat prin concurs.
Scris de farcas - Postul de prim adjunct al inspectorului şef de la pompieri s-a ocupat prin concurs.

Pompierii au un şef cu examen promovat. Săptămâna trecută, în cadru festiv, „a intrat în pâine” maiorul Csilik Alexandru Adrian, pe postul de prim – adjunct. Maiorul a ocupat postul prin concurs, ce a fost organizat la Bucureşti, în luna iulie, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Până acum, mr. Csilik Alexandru Adrian a deţinut funcţiile de Ofițer III în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita (2009 -2011), locțiitor de comandant la Detașamentul din cadrul aceleiași subunități (2011 -2015), locțiitor al comandantului din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea (2015– 2017) și comandant al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea (01/04/2017 – 24/07/2018).

Biroul de presă al ISU Crişana Bihor îl caracterizează pe prim adjunctul inspectorului şef Csilik ca fiind „de o înaltă ţinută morală şi profesională în îndeplinirea atribuţiilor aferente tuturor activităţilor desfăşurate”.

Foto: ISU Bihor

Foto: ISU Bihor

De profesie ofiţer, absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2009, prim – adjunctul inspectorului şef a şi Modulul II al „Cursului de Gestionare și Conducere a Intervenției” – Competențe în instruirea personalului în domeniul tehnicii și tacticii stingerii incendiilor (studiul fenomenelor complexe) și al salvărilor din diferite medii ostile vieții, dar și „Cursul de pregătire a personalului coordonator al voluntarilor” organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, a mai transmis ISU Bihor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A murit fostul jurnalist Zoltan Hizo. A avut 52 de ani!
  Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști care au activat în ultimii ani în județul Bihor a decedat sâmbătă, la doar 52 de ani! 2

  Bihon CSM Oradea

  Minunea nu s-a produs! CSM Oradea a pierdut manșa tur a semifinalei LEN
  CSM Oradea a pierdut cu 4-10 meciul cu CC Ortigia Siracusa.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Idei de afaceri curajoase la Colegiul Economic Partenie Cosma
  Competiția Business Plan de la Colegiul Economic Partenie Cosma și-a desemnat câștigătorii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primele tramvaie în culorile roșu – albastru, care vor sosi în curând la Oradea sunt aproape gata
  Viceprimarul Oradiei, Mircea Mălan, s-a aflat în această săptămână la Astra Arad, pentru a afla stadiul în care se află construcția tramvaielor.

  BIHON Sport local

  CAO 1910 Oradea a impresionat în Ungaria
  Liderul din Liga 4 Bihor a câștigat la scor meciul de pregătire susținut în fața echipei clasate pe locul 1 în Liga a III-a maghiară, Fuzesgyarmat SK.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-au văzut cu „sacii în căruță” prea devreme
  Luceafărul Oradea și-a continuat programul de pregătire cu jocul împotriva echipei Sportul Șimleu, liderul din Liga 4 Sălaj, pregătită de orădeanul George Zima.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.