bihon.ro Web analytics

Prima ediție a „Zilei Cânepii”

De Dan Birta
Reactualizat la:

Prima ediție a „Zilei Cânepii”

Reactualizat la:
Poate mulți dintre noi, și nu odată, ne-am pus întrebarea: Ce este cânepa? Plantă tehnică, plantă alimentară, medicament, produs inovator în domeniul construcțiilor? Răspunsurile la această întrebare pot fi aflate în cadrul ediței I - „Expo Cânepă – Ziua recoltei”, care va avea loc sâmbătă, 4 septembrie 2021, la Mădăras.
Scris de Dan Birta - Poate mulți dintre noi, și nu odată, ne-am pus întrebarea: Ce este cânepa? Plantă tehnică, plantă alimentară, medicament, produs inovator în domeniul construcțiilor? Răspunsurile la această întrebare pot fi aflate în cadrul ediței I - „Expo Cânepă – Ziua recoltei”, care va avea loc sâmbătă, 4 septembrie 2021, la Mădăras.

„Expo Cânepă – Ziua recoltei” este o expoziție pentru educație, produse inovatoare și companii care deservesc industria cânepei și aspectele sale medicinale, agricole, financiare și de viață. Industria cânepii explodează, iar acest eveniment oferă locul perfect pentru profesioniștii din domeniul sănătății, furnizorii agricoli și publicul din jurul acestei plante versatile, spun organizatorii.

Evenimentul se concentrează pe cele mai importante evoluții științifice din industrie. Profesioniști din industria cânepii, inclusiv reprezentanți ai firmelor distribuitoare de ulei CBD, vor fi prezenți la acest eveniment pentru a aborda cele mai mari provocări ale industriei.

Organizatorii au pregătit o agendă cu experți care vor aborda complexitatea pieței de cânepă din România. Vor fi prezenți furnizori, distribuitori și comercianți cu amănuntul, precum și organizații non-profit din țară.

„Expo Cânepă – Ziua recoltei” este gratuită pentru toată lumea și va avea loc sâmbătă, 4 septembrie 2021, orele 12:00 – 19:00, în comuna Mădăras, Strada Principală, Nr. 178, județul Bihor, chiar lângă o cultură de cânepă. Evenimentul este organizat de Asociația Medicală CBD Transilvania (amct.ro) și Ferma La Cânepa, în colaborare cu: Leontina Prodan (Cultivatoare de cânepă), Comunitatea Pro Canabis România, Valentin Chiper (www.valentinchiper.com), Forum Canabis (www.forumcanabis.ro), Rodica Maxi (SC. Ecomax SRL), Sebastian Lința (Cânepă Beton).

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  171 de bilete de tratament pentru bihoreni în toată țara
  Bihorenii care doresc să meargă la tratament cu bilete de la Casa Județeană de Pensii (CJP) Bihor au la dispoziție nu mai puțin de 171 de bilete de tratament în stațiuni balneare din toată țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământul Populației și al Locuințelor 2021: Vineri, 27 mai, ultima zi pentru autorecenzare
  Cei care refuză să participe la recensământ riscă amenzi de până la 3000 de lei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Explozii lângă Oradea: Pompierii pirotehniști au detonat munițiile neexplodate găsite în județ
  Pirotehniștii bihoreni au distrus prin explozie controlată 71 de muniții și elemente de muniție descoperite pe raza județului.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Noi restricții de circulație în zona centrală din Oradea
  În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

  Ştiri sportive

  Titlurile de politețe „doamnă” și „domnișoară”, interzise la Turneul de Tenis de la Wimbledon
  Organizatorii Wimbledon au transmis că nu vor mai folosi apelativele „doamnă” și „domnișoară” atunci când vor vorbi despre lista câștigătorilor turneului de tenis. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  23 de cetățeni străini prinși în timp ce dădeau târcoale în zona stației CFR Oradea Est
  Frontieriștii bihoreni au identificat 23 de cetățeni străini care nu își justificau prezența în zona stației CFR Oradea Est.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.