bihon.ro Web analytics

Prinţi şi prinţese pe catwalk

Reactualizat la:

Prinţi şi prinţese pe catwalk

Reactualizat la:
Şcoala de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty”, coordonată de modelul orădean Denisa Hodişan, a lansat o nouă serie de prinţese şi prinţi.
Scris de Demian - Şcoala de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty”, coordonată de modelul orădean Denisa Hodişan, a lansat o nouă serie de prinţese şi prinţi.

După finalizarea cursurilor micuţele prinţese şi prinţi se întrec în cadrul unui concurs de miss. Cursanţii au astfel posibilitatea de a demonstra ceea ce au învăţat. Evenimentul a avut loc, la sfârşitul săptămânii, la Lotus Center Oradea. Protagoniştii evenimentului au concurat la trei probe.

Înainte de a defila pe catwalk, fetele şi băieţii au avut o lună de pregătire: lecţii de modelling şi de fotogenie, copii învăţând de asemenea coregrafiile pentru concurs şi cum să pozeze.

De pe catwalk nu au lipsit nici primele absolvente ale Şcolii de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty”, care au prezentat mai multe colecţii de îmbrăcăminte.

Cei cinci membri ai juriului , printre care s-au numărat şi un model venit tocmai din Ucraina dar şi Carla Negruţ eleva Şcolii de Prinţi şi Prinţese Gift of Beauty desemnată de curând Best Princess of the World în cadrul unui concurs care a avut loc în Georgia, au decis ca titlul Miss Mini Model Gift of Beauty la categoria 5 ani să îi revină Anamariei Pantiş. Titlul de Miss Fotogenie Gift of Beauty i s-a acordat Antoniei Macarie. Alexia Berce a primit titlul de Miss Gift of Beauty 2018.
scoala-de-printi-si-printese-gift-of-beauty-2

La categoria 7-8 ani, Teodora Bulzan a primit titlul de Miss Mini Model Gift of Beauty 2018, Natalia Pop –Miss fotogenie Gift of Beauty 2018 iar Jennifer Cozman – Miss Gift of Beauty 2018.

La categoria 9-10 ani, titlul Miss Fotogenie Gift of Beauty –Adelina Hiriţ, iar Miss Gift of Beauty 2018–Daria Serac.

Mister Mini Model Gift of Beauty a fost desemnat Raul Petruş Popa iar Mister Gift of Beauty 2018 Alex Constantin Botiş.

Săptămâna viitoare va avea loc la Budapesta un important concurs de modă pentru copii. Printre medelele selecţionate de organizatori se vor număra şi modele ale Şcolii de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty”.

Şcoala de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty” a fost fondată în anul 2016 şi are ca scop – pe lângă valorificarea şi cultivarea a ceea ce Aristotel spunea că este un dar de la Dumnezeu: frumuseţea – dezvoltarea personală a copiilor prin diferite activităţi, cursuri şi concursuri de frumuseţe pentru copii.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A 12-a prelevare realizată la Oradea: Un bihorean aflat în moarte cerebrală salvează viața a patru pacienți
  Gestul familiei unui bihorean, aflat în moarte cerebrală, salvează două vieți prin transplant de rinichi și redă vederea altor două persoane prin transplant de cornee.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Adăpost de braconaj descoperit în Boga de Inspectorii Gărzii de Mediu Bihor
  Inspectorii Gărzii de Mediu au descoperit marți, în satul de vacanță Boga, la nici 200m de două imobile, un adăpost de braconaj.

  România

  Al doilea val de relaxare în România, de la 1 iunie
  Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovc Orban.

  BIHON Sport local

  Dan Matei: „Avem promisiuni ferme pentru modernizarea bazei sportive”
  Directorul LPS Bihorul, Dan Matei, speră că Stadionul Tineterului va avea, în curând, o nouă „față”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medicii de familie, scutiți de la plata impozitelor
  Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarea Codului Fiscal, privind exceptarea plăţii impozitului pe clădire pentru medicii de familie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Directorii fac gesturi atipice pentru absolvenți. Și-a pus elevii printre icoane și sfinți
  Ioan Cadar, director adjunct al CN „Mihai Eminescu” Oradea, un dascăl cu un suflet sensibil, și-a așezat elevii, simbolic, printre icoane și sfinți. Profesorul Mihaela Ilieș, directorul CN „Samuil Vulcan” Beiuș, a lansat în grupul vulcaniștilor „un discurs atipic” către absolvenți. Emoția e ceea ce domină acțiunile dascălilor.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.