bihon.ro Web analytics

Pro România Oradea, familie pentru cei mai puțin norocoși

Reactualizat la:

Pro România Oradea, familie pentru cei mai puțin norocoși

Reactualizat la:
O echipă empatică, care a înțeles că Moș Nicolae nu ajunge întotdeauna la cei care îl așteaptă, a jucat vineri dimineața rolul Moșului.
Scris de Veronica Bursaşiu - O echipă empatică, care a înțeles că Moș Nicolae nu ajunge întotdeauna la cei care îl așteaptă, a jucat vineri dimineața rolul Moșului.

Rezonând la nevoile spirituale și materiale ale celor 15 oameni din Centrul de Integrare prin terapie ocupațională pentru persoane adulte cu dizabilități din Oradea, o echipă de entuziaști și sufletiști care constitue PRO România Oradea și Pro România Bihor s-a prezentat încărcată de pachete acolo unde era nevoie de ei. Alin Vandici, președintele Pro România Oradea, Daniel Pop, secretarul PRO România Bihor, însoțit de soția sa Daniela, Dan Ardelean, Adi Filimon, Gabriela Roman și Stelian Henț au adus fericirea în sufletele și pe chipurile celor care trăiesc în Centrul de Integrare.

Eforturile lor au fost răsplătite de bucuria cu care au fost întâmpinați, de nerăbdarea cu care acești oameni cu suflete de copii au desfăcut pungile de cadouri și de maniera în care se bucurau pentru fiecare lucru descoperit în punga cu daruri. Spiritul sărbătorilor e prezent în centru, ca dovadă maniera în care a fost decorat spațiul unde acești oameni își petrec viața, dar și datorită colindelor cu care oaspeții de la Pro România au fost întâmpinați și răsplătiți.

Dincolo de momentele în care s-au împărțit darurile, membrii PRO Romania au stat cu plăcere la discuții cu tinerii din centru, aflând detalii despre activitățile lor zilnice, despre faptul că unii dintre ei au și joburi la firme de curățenie, de exemplu, dar și despre visele și dorințele lor. Întâlnirea a fost una naturală, ambele părți bucurându-se de ea. Astfel se explică faptul că la plecare, oamenii cu suflete de copii din Centrul de Integrare le-au cerut celor din PRO România să revină.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. wwww says:

  Rusine nici de sarbatori nu lasati propaganda politica …..fara reclame a gasca de care apartineti

 2. BIHON Opinii

  Sechestrele Fiscului încetează în dosarele penale
  Prin decizia nr. 581/2019 Curtea Constituțională a României a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că prevederile art. 213 alin. (8) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, în forma anterioară modificării prin Ordonanța Guvernului nr. 30/2017 sunt neconstituționale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  În memoria victimelor Holocaustului
  Expoziţia „In memoriam Auschwitz” a fost vernisată luni, la Sinagoga Neologă Sion.

  România

  Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei: Am fost obligat să mint că am ucis-o
  Familia Luizei Melencu a primit scrisoare de la Gheorghe Dincă, în care acesta susţine că fata „ a fost furată”, nu omorâtă, iar el a fost obligat să recunoască o crimă pe care nu ar fi comis-o. „Eu aici îl cred”, a declarat, luni, Monica Melencu, mama fetei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii bihoreni au acordat peste 800 de amenzi în patru zile
  Peste 500 de amenzi au fost acordate pentru depășirea limitelor de viteză.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primii pași pentru centura ocolitoare Oşorhei
  Consiliul Director al Zonei Metropolitane Oradea a decis săptămâna trecută organizarea licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate a centurii ocolitoare a Oşorheiului, a transmis primarul Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei cazuri noi de gripă în județul Bihor
  În sezonul rece 2019-2020 s-au înregistrat patru cazuri de gripă în județul Bihor, toate având o evoluție pozitivă.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.