bihon.ro Web analytics

Programul ștrandurilor și Zoo Oradea în minivacanță

De Dan Birta

Programul ștrandurilor și Zoo Oradea în minivacanță

În minivacanța de 1 Decembrie 2021, Aquaparkul Nymphaea, Grădina Zoologică, piețele agroalimentare, precum și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public Oradea vor avea program normal de funcționare.
Scris de Dan Birta - În minivacanța de 1 Decembrie 2021, Aquaparkul Nymphaea, Grădina Zoologică, piețele agroalimentare, precum și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public Oradea vor avea program normal de funcționare.

Aquaparkul Nymphaea va fi deschis, conform restricțiilor pandemice, între orele 10:00-21:00, casieria urmând să funcționeze până la ora 20:00. În această perioadă funcționează doar partea interioară a complexului.

Ștrandul Ioșia va fi deschis conform unui program normal, între orele 08:00-17:00 (ora 16:00, la Casierie), fiind funcțional un singur bazin, cel cu numărul cinci. Luni, 29 noiembrie 2021, Ștrandul Ioșia va fi închis.

Grădina Zoologică va putea fi vizitată între orele 09:00-17:00 (ora 16:00, la casierie). Piețele agroalimentare din Oradea vor fi deschise, după programul normal, în toate aceste zile. În Piața 100, până la apariția unor noi reglementări, rămâne deschis doar Sectorul Auto. Cimitirul Municipal va avea program normal de funcționare în toată această perioadă, cu excepția zilei de 1 Decembrie, când nu vor fi făcute programări și nici nu vor avea loc înmormântări.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Încă un aditiv alimentar interzis de Comisia Europeană
  Statele membre au aprobat propunerea Comisiei Europene de a interzice utilizarea dioxidului de titan (E171) ca aditiv alimentar începând din 2022.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  România

  Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
  Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Viaţa în era COVID. Tu cum îţi protejezi auzul?
  STUDIU: Unii pacienți afectați de COVID-19 s-au confruntat în timpul bolii și cu probleme de auz.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.