bihon.ro Web analytics

Prohibition Cocktail Bar - un speakeasy modern pentru iubitorii de cocktail-uri artizanale (și nu numai)!

ORADEA, 26.01.2022 - Iubitorii de cocktail-uri artizanale au acum un nou refugiu în Pasajul Vulturul Negru.
ORADEA, 26.01.2022 - Iubitorii de cocktail-uri artizanale au acum un nou refugiu în Pasajul Vulturul Negru.

 

Prohibition Cocktail Bar este un local care vine în întâmpinarea vizitatorilor cu băuturi sofisticate, decor embleatic, atmosferă intimă și acea alură secretoasă a unei locații ascunse în văzul lumii, specifică tuturor barurilor renumite pe tema prohibiției americane.

O abordare modernă a modelului speakeasy

Localurile speakeasy au ajuns în atenția publicului în timpul prohibiției alcoolului în SUA, în perioada 17 ianuarie 1920 – 5 decembrie 1933, fiind localuri care serveau băuturi alcoolice fără licență. Etimologia cuvântului are la bază expresia ,,speak easy!”, din cauza obiceiului de a vorbi în șoaptă despre aceste locuri atât în public, cât și în interior, pentru a nu atrage atenția autorităților.

Recunoscute pentru alura lor misterioasă și riscul la care atât vizitatorii, cât și operatorii de bar se expuneau voluntar, speakeasy-urile erau destinate oamenilor care voiau să savureze viața pe muchie. În prezent, localurile care adoptă modelul speakeasy au în vedere reconstituirea unor aspecte istorice specifice acestor baruri. Caracteristicile definitorii unui speakeasy includ decorul vintage, luminozitatea slabă redând o atmosferă intimă, muzica live, respectiv muzica Jazz și cocktail-urile artizanale, care au la bază rețete lansate atât în perioada prohibiției, cât și înainte și după.

Cocktail-uri artizanale, muzică, seri specifice

Având o abordare axată pe calitate, Prohibition Cocktail Bar se remarcă prin diversitatea cocktail-urilor artizanale din meniu și a produselor de la brand-uri de elită, garantând astfel servire sofisticată oricând și la orice oră. Experiența este apoi amplificată de local și de selecția decorului interior. Optând pentru un spațiu mai restrâns, cu o capacitate maximă de 60 de persoane (în interior și pe terasă), barmanii au ocazia de lucra la capacitate optimă și de acorda atenție deosebită fiecărei băuturi în parte.

Decorul interior redă atmosfera misterioasă specifică speakeasy-urilor, dar completată de o alură modernă. Contrastrul subtil dintre nuanțe închise și culori pastelate, respectiv cel dintre texturi lucioase și mate, conturează un aspect sofisticat, dar intim, care intrigă trecătorii și îi invită într-o lume în care tot ce a fost odată interzis, este acum accesibil.

Dincolo de lumina difuză și de caracterul emblematic al decorului interior, experiența Prohibition Cocktail Bar este deosebit de variată. Serile de joi sunt întreținute de DJ Bigda, pe când weekend-urile sunt dedicate evenimentelor specifice, printre care sunt guest shift-urile. Prin acestea, Prohibition aduce ca invitați speciali diverși profesioniști din domeniul ospitalier, precum barmani acreditați din România și nu numai, pentru a iniția consumatorul final într-o călătorie de gusturi și arome fără sfârșit.

În fruntea barului se află Alexie Mitrică, pe locul 4 la Diageo World Class România în 2021, cea mai renumită competiție de bartending din lume. Oferta barului include băuturi alcoolice, non-alcoolice și platouri de food pairing personalizate în funcție de alegerea băuturilor. Comenzile se fac la bar, o practică definitorie la Prohibition, al cărui obiectiv este întoarcerea la artizanal și la măiestria care stă la baza creării unei băuturi de elită.

Prohibition Cocktail Bar se află în Piața Unirii, Nr. 2-4, în Pasajul Vulturul Negru. În această perioadă, localul își desfășoară activitatea de marți până duminică, între orele 16:00 și 22:00. Pentru mai multe informații, respectiv schimbări de program și evenimente speciale, urmărește paginile de Facebook și Instagram Prohibition Cocktail Bar.

FACEBOOK https://www.facebook.com/prohibition.cocktailbar/

INSTAGRAM https://www.instagram.com/prohibition.cocktailbar/

WEBSITE https://prohibition.ro/

Advertorial! CH: 15069

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  România

  Klaus Iohannis a promulgat Legea Offshore - Statul va câștiga 60% din redevențe în urma exploatării
  Președintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri,25 mai, Legea Offshore.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Incendiu cauzat de o afumătoare improvizată - o casă și o anexă au fost salvate
  Pompierii militari bihoreni au intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, 25 mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Aușeu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce tipuri de ampermetru există? De ce ampermetrul digital este cel mai folosit?
  Ampermetrele sunt folosite pentru a detecta probleme în circuitele electrice( niveluri neobișnuit de ridicate sau scăzute de curent). Primul poate indica o funcționare defectuoasă a componentelor pentru un scurtcircuit, în timp ce, cel din urmă poate fi un semn de întreruperi perturbatoare sau impedanță electrică neobișnuită. Este obligatoriu să verifici prizele folosind un ampermetru atunci când efectuezi reparații sau schimbi o siguranță.Ampermetrele nu trebuie confundate cu voltmetrele, care măsoară tensiunea dintr-un circuit. Tensiunea electrică este diferența de potențial electric dintre două puncte dintr-un circuit și, prin urmare, cantitatea de forță necesară pentru a muta sarcina între ele. Ampermetrul digital – ce trebuie să știi despre el?

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.