bihon.ro Web analytics

Radu Tirle ataca liberalii si Selina

Fostul şef de la Judeţ, Radu Tirle, îşi face campanie cu cinstea sa şi cu aproape 300 de kilometri asfaltaţi în judeţ.
Scris de Călin Corpaş - Fostul şef de la Judeţ, Radu Tirle, îşi face campanie cu cinstea sa şi cu aproape 300 de kilometri asfaltaţi în judeţ.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Tirle, evidenţiază în această perioadă lipsa contracandidatului său de la dezbaterile televizate. „Domnul Popa refuză dezbaterile, atât aseară (miercuri seară – n.r.), la Digi24, cât şi cu o seară înainte, la TVS”, reclamă Ţîrle, adăugând că Popa a lipsit de la dezbaterile organizate la Salonta, Beiuş, Marghita şi Valea lui Mihai. Pe candidatul PDL îl deranjează faptul că la Digi24 nu a avut loc o dezbatere reală, candidaţii nefiind în platou în acelaşi timp. „Aseară a fost interesant, original, ca la noi în Bihor”, a spus cu năduf Ţîrle, acuzându-l pe Popa că evită confruntarea. De altfel, Ţîrle şi Ionel Avrigeanu – liderul interimar al PDL Bihor, l-au numit pe senatorul Popa „omul invizibil, care nu trece prin ziduri, dar care ne priveşte de pe ziduri” – referire la multele panouri electorale ale candidatului USL din Oradea şi judeţ.

Banii publici şi firma

Radu Tirle nu a uitat nici de firma Selina. El a evidenţiat faptul că în timpul mandatului său a gestionat corect banii publici, deşi ar fi fost încurajat să procedeze cu totul altfel. Ex-preşedintele CJ spune că atunci când a ajuns el la Consiliul Judeţean, Selina se baza pe faptul că lucrarea va fi suplimentată cu 49,9%, „iar la un contract de 13 milioane de euro, asta înseamnă 6 milioane şi ceva de euro”. Ţîrle se opune mutării Muzeului în Cetate, o dată ce s-a investit deja atât de mult în fosta clădire a Garnizoanei. „Muzeul nu e un chioşc de ziar, un ABC. Este o instituţie de cultură, cu documente, cu o parte din tezaurul şi patrimoniul naţional. Nu ne putem juca!”, cere Ţîrle, care nu concepe ca fosta Garnizoană să devină doar un palat administrativ, idee vehiculată în PNL.

Candidatul PDL la şefia CJ Bihor s-a lăudat ieri cu aproape 300 de kilometri asfaltaţi în Bihor şi a dat exemplu drumul de Tinca, unde lucrează firma Strabag. La polul opus e Selina – o firmă cu care Ţîrle a fost într-un război continuu în aceşti ani. Radu Ţîrle induce legături între Selina şi liderii PNL, dând ca exemplu refacerea acoperişului: „Domnul Voloşeniuc, fiind foarte «atent» cu banii publici, a zis: «Domnul Selina, n-ai vrea tu ca pe lângă cele 1,2 miliarde să îţi mai suplimentez cu încă 1,4 miliarde, pentru refacerea acoperişului?»”. De altfel, legat de acest aspect, ex-preşedintele CJ a insistat asupra faptului că Selina era oricum obligată să permită accesul firmei CIAC pe amplasament, pentru refacerea acoperişului, după ce, sub conducerea lui Ţîrle, CJ Bihor a obţinut în acest sens o ordonanţă preşedenţială.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 2

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.