bihon.ro Web analytics

Reorganizarea de la Școala de Arte „Francisc Hubic" Oradea, respinsă de CJ Bihor

De Georgiana Anghel
Reactualizat la:

Reorganizarea de la Școala de Arte „Francisc Hubic" Oradea, respinsă de CJ Bihor

Reactualizat la:
Consiliul Județean Bihor dorea transformarea posturilor de profesori în posturi de experți, însă opoziția i-a pus lui Bolojan bețe în roate.
Scris de Georgiana Anghel - Consiliul Județean Bihor dorea transformarea posturilor de profesori în posturi de experți, însă opoziția i-a pus lui Bolojan bețe în roate.

Consilierii PSD și UDMR s-au opus reorganizării Școlii de Arte Francisc Hubic din Oradea și au votat împotriva transformării profesorilor în experți. Au fost 11 voturi împotrivă și 23 pentru. Singura intervenție a fost cea a consilierul PSD Felix Cozma.

„Acolo se vor reduce posturile de profesori. Eu sunt curios doar ce va scrie în fișele de post și care sunt cerințele pentru concursurile de experți, având în vedere că acolo este o Școală de Arte și ar trebui să avem profesori?”, a vrut să știe Cozma.

„Vom trece în documentații ceea ce ne impune legea. În ceea ce privește participarea actualilor angajați la concursuri, aveau posibilitatea să opteze direct pentru posturile de experți, dar bine sfătuiți de binevoitori, ca de fiecare dată, nu au făcut la timp această chestiune și vor intra print-o procedură de concurs. Dar fiind foarte bine pregătiți, nu îmi fac iluzii că nu vor câștiga. Așa că nu trebuie să vă îngrijorați”, a răspuns președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.

Potrivit organigramei propuse de CJ Bihor în ședința de ieri, la Școala de Arte Francisc Hubic ar fi urmat să profeseze 10 experți gradul 1, 10 experți gradul 2 și 2 experți debutanți.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.