bihon.ro Web analytics

Rotarienii și-au dat întâlnire la Oradea

Rotarienii și-au dat întâlnire la Oradea

<p>Foto: Rotary Club Oradea</p>
Reactualizat la:
Președinții aleși ai Rotary Club Oradea și echipa districtuală se întâlnesc, în aceste zile, la Hotel Ramada.
Scris de farcas - Președinții aleși ai Rotary Club Oradea și echipa districtuală se întâlnesc, în aceste zile, la Hotel Ramada.

Conducerea Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova va fi preluată, din luna iulie a acestui an, de dr. Marian Neagoe.

„Atunci când adăugăm idealurile noastre rotariene în profesia noastră, vorbim despre serviciul vocațional care, pentru mulți dintre noi, a devenit un mod de viață. Este cea mai înaltă formă de conștiință umană, aceea de a fi de folos și de a contribui la îmbunătățirea vieții comunităților din care facem și noi parte. În luna iulie vom intra în noul an rotarian, a cărui temă este «Rotary connects the world» (Rotary conectează lumea), un an ce se anunță a fi unul cu impact global pentru cluburile din întreaga organizație. Așa cum a spus Mark Daniel Maloney, președintele ales pentru mandatul 2019-2020, «odată cu eradicarea poliomielitei, recunoașterea pentru Rotary va fi mare și oportunitățile vor fi multe», de aceea «avem potențialul de a deveni puterea globală pentru a face bine»”, a afirmat dr. Marian Neagoe.

Seminarul de Instruire a Președinților Aleși (PETS) și Seminarul de Instruire a Echipei de Lideri ai Districtului D2241 (DTTS) pentru mandatul 2019-2020 au loc la Hotel Ramada, în perioada 14-16 martie.

Programul va include seminarii de pregătire cu specialiști recunoscuți în domeniul lor, de la care viitorii președinți de cluburi Rotary vor învăța cum să își conducă eficient clubul, cum să întărească legăturile de prietenie între membri sau cum să acceseze fonduri pentru proiectele pe care le desfășoară.

Rotary este o rețea globală de 1,2 milioane de oameni care rezolvă probleme, oameni care se unesc și iau măsuri pentru a crea schimbări de durată pe tot globul, în comunitățile noastre și în noi înșine.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pistă de tartan pe Barcăului
  Proiectul culoarului verde care se amenajează, acum, în strada Barcăului, este completat cu o pistă de alergare din tartan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A murit sexagenarul rănit grav în incendiul de pe Liszt Ferenc

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavirus în Bihor: 104 persoane autoizolate în locuințe
  Joi, la ora 8:00, medicii inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Bihor indicau yn număr de 104 oameni autoizolați în casă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria replică prin parcuri și prin promisiuni de împădurire
  Primăria Oradea susține că afirmațiile legate de tăierile de arbori sunt "în flagrantă neconcordanță cu realitatea" și vine cu o serie de cifre și statistici.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria Oradea - tentativă de remediere a subfinanţării
  După mai multe runde de licitaţii care au lăsat indiferenţi constructorii, executivul şi-a ajustat estimările de costuri la câteve obiective importante.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sânmartin, prima comună din ţara care licitează distribuţia de gaz
  După doi ani şi jumătate în care a lucrat la documentaţie, Primăria Sânmartin scoate la licitaţie serviciul de distribuţie al gazului.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.